Ensom og forlatt

Hey Mrs.Bieber

Først vil jeg si at dette er fra VG det er ikke jeg som har skrevet det!

- Jeg har egentlig ikke mange venner. Egentlig har jeg bare kanskje tre nære venner, som jeg får fløyet inn eller som jeg ringer til og snakker med. Det er faktisk sannheten, betror verdens største tenåringsidol i et intervju med Oprah Winfrey, som sendes på TV i USA søndag.

De mange millioner menneskene som følger Bieber på Twitter, får stort sett inntrykk av at livet leker for 18-åringen. De nærmere fire millioner tilhengerne påbildetjenesten Instagram får et mer intimt innblikk i stjernens hverdag - i form av hyppige, personlige bildeposter, ofte med ansiktsuttrykk av en tilsynelatende svært sliten pophelt.

Bieber forklarer til Oprah at han er «bare et menneske», og at livet langt fra er en dans på roser hele tiden - den enorme berømmelsen til tross.

Oprah Winfrey spør 18-åringen om han fortsatt er fast innstilt på å være gift innen han fyller 25.

- Jeg tror det, ja, svarer han.

- Tenk om igjen, er rådet fra talkshow-dronningen, som sier at det er «altfor ungt». Og hun får gehør:

- Du er Oprah, og når du sier at jeg ikke bør gifte meg som 25-åring, så bør jeg antagelig høre på deg, sier en smilende Bieber og legger til at «Vi får se når vi er der». Han forteller at han også ønsker seg «en håndfull mengde med barn».


Én kommentar

Kristine

22.11.2012 kl.15:03

Veldig fin blogg:) Hadde satt stor pris på kommetar tilbake:)

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

hits