Krangler igjen!

13. Des 2012 kl 14:26

Vi begynner nesten å bli litt slitne av å følge Selena Gomez (20) og Justin Bieber (18) sitt turbulente forhold. Først kommer det bilder av et flørtende par som holder hender, og dagen etter forteller vitner om høylytte krangler på offentlige steder. Vi liker jo best å se dere lykkelige, Jelena!

Dro fra Justin
I disse dager skal Selena og Justin være kjærester igjen, men en ny kilde forteller pressen at Selena nylig dro i sinne fra Justin under Jingle Ball-konserten på grunn av en stor og høylytt krangel. Nok en gang er det altså trøbbel i paradis for Hollywoods hotteste par. 

Krangelen skal ha fått flere vitner til å trekke seg unna, på grunn av "pinlige høye" argumenter som de to ropte til hverandre. Justin opptrådte på scenen, og etter han møtte Selena backstage skal hun ha stormet ut av rommet til Justin, og deretter kjørte hun av gårde i en bil uten ham. 

- Selena og Justin var utrolig dramatiske, sier et vitne. - Vi hørte høylytt krangling, og plutselig stormet Selena ut av Justins omkledningsrom, og dro av gårde i en bil.Krangle-date
Selena og Justin skal nå ha blitt "kjent" for å ha store offentlige krangler, og siden de er så unge har de vanskelig for å styre følelsene. Under en lunsjdate i november, skal Selena ha stormet ut nok en gang, fra California-restauranten Yamato, før de i det hele tatt fikk begynt på maten!

Hvorfor krangler de?

Vi vet ikke hvorfor Selena og Justin krangler såpass mye, men en av flere grunner skal være at Selena tydelig merker aldersforskjellen mellom de to. - Ingenting irriterer Selena mer enn Justins umodenhet, sier en kilde til "In Touch."

Vi håper dette er nok en krangel som snart går over, og at Justin og Selena ikke har et nytt brudd!

- Justin er gæren etter Selena, og hun er gæren etter Justin. Man ser det lett på måten de ser på hverandre, sier en kilde fra crewet

 

Fra Topp.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

hits