Vi holdt på å miste han!

Hey.Mrs.Bieber

Dette er fra en annen Justin bieber blogg! www.supportbieberjustin.blogg.no 

Politiet bekrefter at to menn fra Albuquerque i New Mexico er mistenkt for å ha planlagt å drepe og kastrere Justin Bieber og hans livvakt. Dana Martin soner to livstidsdommer for voldtekt og drap på Deandra Fluorucci på 15 år i Vermont i 2000. Dermed hadde ikke Martin mulighet til å gjennomføre sin store plan selv. I stedet fikk han hjelp av Mark Staake (41) og hans nevø, Tanner Ruane (23), til å gjennomføre drapet.

Etter det amerikanske medier kjenner til, var drapet planlagt å finne sted i New York forrige måned, da Justin var i byen for å spille i Madison Square Garden.

Dana Martin forklarte politiet at planen var å kidnappe Justin og livvakten hans, for å så kvele dem med et slips i persisk mønster. Deretter skulle Ruane kastrere dem begge.

Men av en eller annen grunn røpet livstidsfangen planene sine før de ble satt ut i live, og meldte selv ifra om Staake og Ruane.

Staake har vært inn og ut av fengsel for en rekke smådommer siden starten av 90-tallet, og det var da den drapsdømte Martn ble overført til Las Cruses-fengslet i New Mexico at disse to skal ha fått kontakt.

Staake skal ha blitt lovet en betydelig pengesum hvis han tok livet av, og kastrerte Justin.

Opptak av telefonsamtaler mellom Ruane og Martin avslører at 23-åringen var skuffet over at han ikke kunne gjennomføre mordene.

Livstidsfangen og planleggeren Martin skal ifølge amerikanske medier være besatt av Justin Bieber. Han skal blant annet ha en tatovering av Justin på leggen.

Det er ennå ikke kjent hva som fikk Martin til å ombestemme seg angående drapene.

Hva tenker du om at Justin kunne blitt drept?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

hits