Ny jente? eller bare rykter?

Hei<3

Lenge siden jeg har blogget her,men jeg ha fokusert på historien min som du kan lese her: http://biebsershistorie.blogg.no/    Også er det skole,trening,venner og alt det der! Så nå kommer det litt siste nytt med Justin...<3

-Rykter om at Justin har funnet en/to nye jenter

-Justin er i England/London områdene

-Han har bursdag i dag!

Det har gått mange rykter om Justin etter Jelena bruddet.Jeg syntes vi burde være forsiktig med å tro på rykter (for Justin's del) fordi det kommer hele tiden rykter! Men dette er da om en jente,tror hun er modell.Hun har blitt sett mye med Justin de siste dagene.Jeg ikke for å være noe til slags hater eller noe så liker jeg ikke helt den jenta.Jeg føler hun ikke er bra for Justin.(Hvis de dater da) det virker som hun ALDRI smiler,og hun ser så spesiell ut liksom.Jeg savner Selena når jeg ser Justin med disse jentene.Selena har fulgt mye med på Justin de siste ukene for at han ikke skal gå helt av sporet etter bruddet.

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Det her er da litt forskjellige jenter Justin har blitt sett mye med i det siste,jeg sier ikke at de dater eller noe men vi vet jo ingenting! Syntes de ser litt "spesielle" ut om dere skjønner? Jeg kjenner så sykt at jeg vil at Justin og Selena skal bli sammen igjen </3 Noen som er enig?

5 kommentarer

naajz

01.03.2013 kl.16:25

Veldig fin blogg du har =) Blir veldig glad for en kommentar tilbake <3 ;*

rrenate krokstad

01.03.2013 kl.16:27

Først ville jeg bare ønske deg en god helg! Og gjerne legg meg til som venn, så jeg kan følge bloggen din! For det andre, vil jeg si at jeg har en dødsfet kokurranse gåendes på bloggen min, sjekk den ut!

Andrea

01.03.2013 kl.16:27

er enig.. kommenter gjerne tilbake.

Terjer

01.03.2013 kl.16:29

biebsers: Fin blogg :)

biebsers

01.03.2013 kl.16:53

Terjer: Takk<3

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

hits