"Kjæresten" min har bursdag! <3

Happy Birthday Justin! I love you to the moon and back<3

Gratulere Justin,jeg elsker deg så høyt at jeg egentlig ikke kan beskrive det.Du har fått meg til å ville stå på å bare gi alt,ikke bry seg om hva andre syntes om deg og dine drømmer! Bare lev og gjør det du føler for,eller som du sier NEVER SAY NEVER! Jeg syntes du er en helt utrolig gutt som i dag blir et år eldre.Jeg syntes du er modig,du har hatt en vanskelig tid men det stopper deg ikke i det hele tatt! Du står på ditt å gjør det du vil.Du har en helt utrolig familie,du passer godt på de.Jeg er en liten del av det du kaller for familie å det er jo dine beliebers<3 Du kommer ikke til å miste oss,vi elsker deg for høyt til at vi skal glemme deg!

Jeg håper du får en kjeeempe fin,utrolig,kul å alt det der av en dag! Jeg å alle de andre beliebers vil feire deg med å gå kledd i lilla og spise litt ekstra god mat den 1.Mars.For 1.Mars er ikke en helt vanlig dag! Det er en dag vi feirer idolet vårres,en dag vi viser at vi elsker deg! Om 47 dager skal jeg se deg,jeg skal se at du stråler opp scenen i Telenor Arena.Jeg skal synge,hyle og gråte når jeg ser deg,det er fordi jeg elsker deg å det betyr utrolig mye for meg å puste samme luft som deg,eller være i samme rom som deg!

Så Justin,poenget mitt er at du er blitt et år eldre! Du skal feire det,vi skal feire det med deg<3 Jeg håper du får en utrolig fin dag videre.HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!!! <3 I LOVE YOU.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

hits