wanties

Forsinket,ingenting etter planene!


Hey Mrs.Bieber!

Dette handler om historien. Jeg har blitt veldig forsinket jeg trodde det skulle bli ny del på Mandag, men har hatt utrolig mye på tapeten denne uken. Så tenker det kommer en ny del i dag har hatt lite inspirasjon og ikke noe skrive lyst.Må ha skrivelyst hvis det skal bli en god del!

Bieber santa


Hey Mrs.Bieber!

I morgen er det desember.Jeg laget et lit bilde<3

Du må spøøre om å få kopiere bildet!

Linkerunde!


Hey Mrs.Bieber!

Jeg skal ha linkerunde!

Du må bare kommentere blogg adressen din! og like eller dele bloggen på facebook (for de som har facebook) større sjangse for å bli linket følge meg på instagram:ingkri13.Det er helt frivillig,men for å være med må du jo hvertfall kommenter bloggadressen :) Jeg gleder meg til å lese noen av deres fantastiske blogger! 
Historie tips! og design hjelp


Hey Mrs.Bieber!

Dette innlegget handler om historien!

Denne helgen har jeg skrevet noen historie deler,men jeg trenger tips til hva som skal skje i den.Bare noen tips som kan hjelpe meg videre med den.Jeg skal skrive masse mere på den! Jeg elsker å skrive historiene til dere.Jeg blir også kjempe glad for fine tilbakemeldinger som jeg har fått masse av! Jeg har hatt med bilder på historien,men teksten ble veldig liten,men jeg skal prøve å fikse noen bilder på resten av historien.

Forresten så trenger jeg nytt design! er det noen som kan hjelpe meg har noen ønsker

-Lilla-svar-grå

-nye bilder av (2011-2012)

-veldig enkelt med små detaljer

Det er ikke sånn veldig hast,men jeg begynner bli lei dette designet!

Exclusive HQ&#8217;s of Justin&#8217;s Forbes photoshoot. Check them out here!

Linkerunde


Hey Mrs.Bieber!

Tenkte jeg skulle ha en linkerunde! linker tre blogger.Det eneste du må gjøre er å skrive hva bloggen din heter i kommentarfeltet så er du med<3 Good luck!
Nytt design,kan du hjelpe?


Hey Mrs.Bieber!

Jeg trenger en som kan lage et Justin bieber design,helst så fort som mulig! vil ikke ha noe tull med det,bare et som kan sendes med koder på mail :) ønsker skrive jeg under!

Lilla-Svart-Grå er fargene

Nye bilder

pent og oversiktelig

Fin header

Har det det er jeg fornøyd! :) 

Lykke til! kontakt gjerne eller send link hvis du vet noe JB design<3

                                                                                                   
Best pop


Hey Mrs.Bieber!

Han vant Best pop yeah det blir bedre å bedre :)

-Biebsers<3

Historie marraton


Hey Mrs.Bieber!

Jeg har hatt i lekser å skrive om idolet mitt skrev bare 3 sider om Justin bieber på engelsk tenkte skrive mer,men har ikke tid til det.Skal lage historie marraton på bloggen så det er bare å lese de siste delene så kommer det flere,men skal bort i helgen så skal publisere noen i morge før jeg drar :)

-Biebsers<3

Hva ville du sagt til han?


Hey Mrs.Bieber!

Hvis du fikk møte Justin i ett minutt,hva ville du da ha sagt til han? del det her! så kan jeg lage et innlegg hva dere ville sagt.Ha gjerne med navn om du ønsker det<3

-Biebsers<3

Spørrsmålsrunde om Justin bieber!


Hey Mrs.Bieber!

Er det noe du lurer på om Justin bieber? skriv spørrsmålet i kommentarfeltet tenkte å lage en video! jeg som alltid dummer meg ut.Så svarer jeg på hva dere lurer på om han.Feks hvor høy han er? els come on ask me!
Bloggeren bak biebsers


Hey Mrs.Bieber!

Tenkte jeg kunne skrive litt om meg selv og om hvorfor jeg startet bloggen:)

Ja jeg er en jente med navn Ingrid som er født og oppvokst i Tromsø.Jeg laget denne bloggen for å ikke bombe facebooken min med Justin bieber.Neida,men samtidig er det sant jeg hadde egentlig bare lyst å lage bloggen.Jeg liker Justin veldig godt,men har trodd jeg ikke alltid har likt han.For sånn ca i 5.klasse ELSKET jeg Justin da var jeg belieber! men vennene mine likte han ikke de sa han var rar ogsånn så turte jeg ikke si at jeg likte han (jeg er en pyse) nesten ingen likte han (trudde jeg da)  så tilslutt ble det liksom gjemt bort at jeg elsket han det ble til hat på en måte vet ikke hvordan,men nå tørr jeg si at han er mitt idol og min helt! han er overalt på rommet mitt og ipoden,og det blir mye snakk om han på skolen.

Jeg liker å danse og være med venner! og drømmer om å møte mitt største idol<3 I just follow my dreams and never say never!
-Biebsers<3

 

Jeg er så lei den gamle blogg kommentaren


Hey Mrs.Bieber

Dette er ikke om Justin bieber,men om leserene jeg kommentere ikke til de som spørr om jeg kan kommentere.Fordi da vet jeg at de bare kommenterer for å få tilbake en kommentar.Jeg kommentere til de som kanskje skriver en kommentar til meg og til de bloggene jeg er innom hvis det er noe å kommentere da! dette er det jeg pleier å få:

Kjempe fin blogg! stå på videre<3

Hadde blitt kjempe glad for en kommentar tilbake<3

Det pleier jeg egentlig bare ignorere den kommentere tilbake! jeg vil bare at alle skal skjønne det.Jeg prøver ikke trykke noen ned,men gir de bare et tips om å ikke skrive det for folk som meg ville bare ignorert og de kommentarene er bare irriterende syntes jeg!

Enig? eller hva er din mening?


-Biebsers<3

Dårlig


Hey Mrs.Bieber!

I dag har det vært OD så har ikke blogget,men nå er jeg her å skal skjerpe meg! i promise you<3  så hva har du gjort i dag? ikke at det har noe med Justin,men dette er et jeg er unnskyld innlegg.Jeg skal være hjemme i helgen da kommer det masse historier og mer<3


I PROMISE BIEBER! HAHA...

-Biebsers<3

Tusen takk!


Hey Mrs.Bieber!

Jeg startet bloggen i går,og er allerede på topplisten for Tromsø,men er jo helt nede på 65.plass.Jeg skal jobbe meg oppover! og jeg takker jo til de som har lest bloggen om Justin! Er det noen ønsker dere har lyst jeg skal legge ut? videoer? funny moments? eller redigertebilder? hva som helst!

Biebsers<3

Trenger Nytt design!


Hey Mrs.Bieber!

Jeg trenger et Justin bieber design! som ingen andre har,og som er gratis! 

Ønsket design:

* Fargene Lilla,Grå og svart

* En nydelig header

* Fine bilder gjerne sånne hjerter med bilder av han inni som jeg har nå!

Lykke til! og tusen takk til de som vil hjelpe meg!

Send design til jb.message@hotmail.no

-Biebsers

Info biebsers


Hey Mrs.Bieber!

Jeg måtte lage ny Justin bieber blogg.Glemte passord også ville den ikke sende osv...Så laget en ny! litt tris for jeg hadde kommet godt i gang med alaylm.blogg.no men nå har jeg denne da!

-Biebsers<3

Velkommen til min blogg!


Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits