if Justin love me-Historie

If justin love me DEL 47


Hun hadde sikkert to tonn med foundation i ansiktet og det brune lange håret som sikkert var 100% extensions var tupert.Jeg fikk sjokk da jeg så henne.Jeg så for meg en rolig jente med et "normalt" ansikt og vanligeklær.Ikke en barbie jente som sikkert hadde 10 bh-er for å få større bryst.Jeg bare smilte til henne,hun himlet med øynene.Samtidig som hun nesten fikk sjokk da hun så meg.Jeg gjorde ikke mer,ingen sa et ord til hverandre det var litt pinlig stillhet.Jeg plugget mobilen min til høyttalerene å Justin bieber kom."Kan du skru av den jævla dårlige musikken?"sa hun med en sur stemme.Jeg kjente jeg ble irritert og lei meg,jeg var sur på Justin men når noen klaget sånn på musikken hans ble jeg faktisk sur."Nei,ser det ut som det?"sa jeg tilbake og himlet med øynene.Jeg likte ikke være bitchie mot folk,men var det sånn hun ville ha det så spiller jeg gjerne med altså.

Hun ble sur og begynte å ringe noen venner.Jeg hørte bare "Det bor en rar jente og en fyr med mamma nå"sa hun mens hun så på meg.Jeg latet som jeg ikke hørte det,jeg orket faktisk ikke bry meg heller.Jeg gikk ut av rommet for å hilse på damen pappa hadde blitt sammen med.Hun hadde brunt hår,kule klær og så perfekt ut for pappa."Hei"sa hun og smilte.Jeg smilte tilbake.Hvordan kan en så flott dame få en hekse datter? tenkte jeg."Hei"sa jeg tilbake."Er det du som er *DN*?"spurte hun."Ja det er nok meg det"sa jeg og smilte tilbake.Det var ikke lenge det varte før den sure barbien kom ned.Jeg viste ikke en gang hva hun het.Hun kom ned eller trampet seg ned."Mamma!!! hvorfor har du ikke vasket kjolen min?"sa hun surt."La du den i skittentøys kurven?"sa moren."Nei,hvorfor skulle jeg det?"sa barbie.Jeg kjente jeg ble irritert inni meg,men prøvde å skjule det.Moren eller Tone som hun het gikk bare i stuen.Hun var nok ikke fornøyd med oppførselen til datteren sin.

Jeg gikk opp trappen,hun dyttet i meg."Oi sorry,jeg så deg ikke"sa hun.Jeg gikk opp."Jeg hater livet mitt"hvisket jeg til meg selv.Jeg fant et bilde av meg og Justin.Jeg savnet han virkelig.Akkurat nå ville jeg ikke noe,jeg ville helst ikke bo med sure barbie og de som måtte bo her.Jeg savner nok LA allerede etter en dag.Jeg søkte litt på nettet etter en plass å bo,men vanskelig var det.

"Det er mat"ropte Tone.Jeg gikk ned,det var dekket på med masse god mat."Mmm,ser nydelig ut"sa pappa."Ja det håper jeg"sa Tone.Alle fire satte seg med bordet.Lise eller barbie som jeg kallet henne i hodet mitt var sur for alt! Absolutt ALT! "Lise,hvis du skal være sur så kan du gå opp på rommet"sa Tone.Lise gikk raskt bort fra bordet å trampet opp trappen.Jeg ante ikke hva det var,men noe måtte det være hun var sur for."Dere må unnskylde oppførselen hennes! Hun har forandret seg etter hun fikk nye venner"sa Tone.

           

 

if justin love me DEL 46


Kofferten dro jeg sakte etter meg,Fra nå av skulle livet mitt endres.Jeg leverte fra meg kofferten,hentet flybillettene å gikk gjennom sikkerhetskontrollen.Jeg satt å ventet med noen andre helt normale mennesker.Nå var jeg ikke lenger regnet som Justin bieber's kjæreste.Jeg regnes som en helt vanlig 18 år gammel jente.Da de åpnet flyet gikk alle inn.Jeg satt i flyet å bare så meg rundt.Babyer som skrek,tennåringer som hvisket når de så meg og eldre som leste avisen.

Landet i Norge:

Jeg våknet rett før vi landet.Jeg så den triste lille flyplassen.Nå var jeg i Norge livet mitt starter på nytt! Jeg hadde mine gamle venner her som jeg ikke hadde snakket med på fler måneder.Da flyet landet gikk alle ut,jeg tok bagen min og gikk.Jeg gikk ut av flyet og opp den lange glass gangen som gikk fra flyet til flyplassen.Jeg så pappa ventet på meg.Da jeg så han rant en liten tåre ned fra kinnet jeg hadde savnet han veldig.Han fikk å en liten tåre.Jeg stormet mot han mellom alle folkene."Pappa"ropte jeg og gidde han en lang klem "jentami"sa han og klemte meg tettere inntil seg.Jeg hadde ikke så mye å si han."Skal vi hente tingene dine?"spurte han og gikk sånn smått.Jeg fulgte etter.Vi ventet litt der koffertene skulle komme,plutselig begynte det å pipe og koffertene kom sakte men sikkert ut.Jeg tok kofferten min og vi gikk til bilen.Vi satte oss i bilen og det første som kom på radioen var Justin bieber,jeg var rask å skru av.

Pappa og jeg snakket hele tiden helt til vi kom hjem.Huset så veldig trist ut.Jeg gikk ut av bilen og vanndråpene fra himmelen traff hodet.Jeg tok kofferten å skyndet meg inn.Huset var veldig annerledes etter sist jeg var her.Veggene var malt hvite isteden for de grønne stygge.Kjøkkenet var fikset og det var mer ryddig.Jeg ble forskrekket over hvor mye han hadde gjort på noen måneder."*DN* jeg må snakke med deg"ropte pappa før jeg klarte å komme meg på rommet.Jeg snudde brått i trappen og gikk ned igjen."Ja,hva er det?"spurte jeg.Pappa satt med kjøkkenbordet,jeg satt meg ned ved siden av han."Det er noe jeg ikke har fått sagt deg enda"sa han å så på meg med et lurt smil."Hva da?"spurte jeg spent."Jeg har fått meg dame som har flyttet inn her med sin datter på 15 år"sa han om smilte skjevt."Hmm"var det eneste jeg sa mens jeg nikket."Å du og jenta må dele rom"sa han.Jeg ble helt sjokka,dele rom med en jeg ikke ante hvem var pluss at hun var 15 og var midt i puberteten."Det skal sikkert gå fint"sa jeg og smilte.Jeg var glad pappa hadde kommet over mamma,men han kunne sagt det før jeg kom kanskje.Jeg gikk opp mor det som var rommet mitt.

De hadde delt rommet i to så vi fikk en side hver.På min side sto alle eskene mine å tingene.På den andre siden av rommet var det en seng,sminkebord med masse sminke og et bilde av en gutt som jeg ikke ante hvem var.Jeg flyttet alle eskene i enden av rommet.Jeg åpnet en eske med klær å satte opp klesstativet,jeg hengte alle toppene mine på stativet,og stablet de 20 par skoene i en hvit hylle.Ved det hvite nattbordet satt jeg et glassfat med parfymene mine.Jeg fant også noen lys jeg hang på veggen.Da rommet var klart tok jeg macen å satte meg ned,da kom en jente inn i rommet.

if justin love me DEL 45


Jeg hadde ikke lyst å snakke med heksa nå,jeg gikk å prøvde gå sånn at hun ikke så meg."*DN*" ropte hun så alle snudde seg.Jeg snudde meg forsiktig da jeg så hun kom mot meg,jeg gikk med raske skritt."Hva har du gjort med Justin?"ropte hun."Som om du bryr deg"ropte jeg tilbake.Jeg stoppet og snudde meg,hun kom gående mot meg."Hvorfor er du ikke med Justin?"spurte hun og de onde smilet ble bare enda større.Jeg viste ikke hva jeg skulle si,jeg ville ikke tenke på hva som har skjedd med meg og Justin."Du har ingenting med meg eller Justin å gjøre,så bare plis stikk av!"sa jeg med en litt høy stemme.Jeg sprang opp trappene til rommet.Jeg kunne ikke være på dette hotellet lengre.Jeg tok mobilen,da så jeg  meldingen jeg hadde fått fra Justin.

Jeg er så lei meg! *DN* jeg kommer til å savne det vi hadde og det vi har mistet </3

DN: Henter tingene mine!

Jeg tok bagen,småsprang ned trappene.Gikk med raske skritt mot resepsjon å la nøkklene på benken før jeg sprang til bilen.Da jeg skulle åpne bildøren hadde Selena tegnet et knust hjerte.Viste hun det,allerede? Jeg orket ikke bry med nå. Jeg kjørte i retning mot Justin sitt hus.Jeg parkerte utenfor å hadde ikke lyst å gå inn,men viste jeg måtte.Jeg gikk opp den lille "stien" å gikk rett inn i huset.Justin møtte jeg i gangen.Ingen sa noe til hverandre.Jeg gikk opp på rommet som var mitt og Justin sitt.Jeg gikk inn i det store walk in closet å begynte å ta ned klær for å brette det. Jeg hadde sikkert 100 par sko så det kom til å ta lang tid å pakke.Jeg pakket i en fart så jeg kunne dra fortest mulig.Når jeg var ferdig gikk jeg i stuen for å hente julegavene mine.Da så jeg en veske,den var ikke min eller Pattie sin.Det måtte være Selena.Jeg tok tingene å bar alt ut i bilen,jeg måtte gå flere runder.Jeg satt meg i bilen å kjørte til stranden.

Da jeg kom til stranden,satte jeg meg med macen å så på flybilletter hjem til Norge.Det var ikke mange flybilletter,men jeg fant en.Jeg fant nummer til noen som kunne frakte tingene mine til Norge.Da alt var bestilt sendte jeg melding til pappa.

Hey<3

Jeg lurte på om jeg kunne komme tilbake å bo hos deg? Jeg trenger et sted å bo,gikk ikke bra med meg og Justin 

Gla i deg,pappa<3

Pappa:

Ja selvfølgelig! Går det bra med deg? :)

Jeg ble lettet da jeg så meldingen.Nå trengte jeg ikke bekymre meg.Jeg la ned macen å satte meg i bilen.Da jeg satte på radion kom be alright.Den pleide Justin spille til meg,den pleida han synge før jeg sovnet om kvelden.Jeg skrudde av musikken å kjørte til Pattie.Jeg parkerte å gikk inn til henne."Neimen,Hei!"sa hun."Heia"sa jeg å satte meg ned i sofaen.Det var rart å være hos Pattie når du ikke var sammen med Justin."Få høre,hva har skjedd med deg og Justin?"spurte hun mens hun satt seg ned."Vi er ikke sammen lengre,jeg sa jeg trengte en pause.Det ser ut som han nå er sammen med Selena"sa jeg."Er han det?"spurte hun forskrekket."Nja,jeg er ikke sikker,men jeg så vesken hennes da jeg hentet tingene mine jeg så henne tidligere i dag.Hun hadde tegnet med tusj et knust hjerte på bilen min"sa jeg."Ah,den jenta er bare ikke bra for Justin"sa Pattie."Men hva mener du med hente tingene dine?"spurte Pattie."Jeg drar tilbake til Norge i kveld"sa jeg."Gjør du det? forlater du alt her i LA?"spurte hun."Nei,jeg bare tar en pause fra LA,jeg kommer tilbake,men ingenting blir som før"sa jeg.Pattie så bare på meg og nikket."Vi alle kommer til å savne deg"sa Pattie."Ja,forresten jeg har et brev jeg vil du skal gi til Justin neste gang du ser han"sa jeg å ga det til Pattie."Selvfølgelig"sa hun og tok det.

Brevet:

Hei<3

Jeg vet ikke hva jeg skal si deg. Du har fått vite det meste.Jeg har veldig veldig lyst å gifte meg,men jeg er bare 18 jeg er ikke klar til et ekteskap.Jeg håper du forstår og er enig. Forholdet ble på en måte knekt når du spurte meg,jeg viste at når jeg sa nei så kommer ingenting til å bli som det en gang var,men Justin du skal vite at jeg elsker deg! Du er det beste som har hendt meg,det kommer til å ta dager,måneder,år og en evighet å glemme deg. Jeg kommer til å huske alle gangene du tok meg med på date.Vi var ikke sammen så lenge,men jeg husker dagen vi møttes etter en konsert på meet&greet jeg var og er fortsatt en belieber<3 Håper jeg en gang i fremtiden får møte deg,du er fortsatt mitt idol!

-*DN*

Jeg røyste meg fra sofaen,og gidde Pattie en stor klem! "Er på tide å dra nå"sa jeg.Jeg gikk ut døren å satt meg i bilen.Jeg kjørte å parkerte bilen hos Justin (han hadde kjøpt den) så ringte jeg til Taxi som kjørte meg til flyplassen.Jeg tok bagen.Å gikk inn på flyplassen.

 if justin love me DEL 44


Det lå en stor kniv midt på benken."SHIT"sa jeg høyt.Jeg tok opp mobilen,men den hadde blitt slått av.Jeg så meg rundt.Tenk om han har drept seg? Tenk om han mister kontrollen? Jeg tok frem ladderen plugget den i veggen og mobilen."Skru deg på din dumme mobil"sa jeg å blie litt bekymret.Den skrudde seg på,jeg tastet nummeret til Pattie."Heia"sa en stemme."Hei,Vet du hvor Justin er?"spurte jeg hysterisk."Nei,han forlot huset i går etter oss,trur jeg"sa hun."Ok" sa jeg å så meg rundt i huset."Går det bra med deg?"spurte hun bekymret."Joda,jeg vil bare snakke med Justin"sa jeg."Ja,gjør det du"sa hun."Ja,vi snakkes"sa jeg å la på.Jeg lot mobilen ladde litt.Så tok jeg mobilen og ladderen og små sprang ned mot bilen.Da jeg fikk øye på en papparatzi,det var det siste jeg trengte å få etter meg.Jeg satte meg i bilen å kjørte mot byen.Jeg kjørte bare litt rundt i byen for å miste alle journalistene og papparatzier.I mens snakket jeg med Chaz om hvor Justin kunne være.Chaz sa mange gode forslag om hvor han kunne være.Jeg kjørte mot en park for å se om han var der,det var han ikke så jeg kjørte videre.Kanskje han var i nærheten av kinoen.Jeg kjørte dit.Ingen Justin å se.Da var det bare en plass igjen og det var stranden.

Jeg kjørte mot stranden.Jeg gikk ut av bilen da jeg så bilen til Justin."Ja"sa jeg lavt til meg selv.Jeg var usikker på om jeg faktisk ville snakke med han eller om jeg turte å snakke med han. Jeg gikk ned mot stranden.Det var nesten ingen å se siden det var 1.juledag.Det var heller ikke så varmt på stranden om vinteren som om sommeren. Jeg gikk videre ned,jeg kjente sanden kom litt inn i de marine blåe conversene mine. Jeg så en som satt ensomt på stranden.Jeg skjønte det var Justin så jeg gikk mot den personen.Når han så jeg kom røyste han seg og gikk.Jeg orket ikke springe etter så jeg ble stående.Han stoppet å bare sto med ryggen til. Jeg gikk sakte mot Justin.Han satt seg ned igjen.Jeg var to meter unna han og satte meg ned ved siden av han.

Begge var stille å bare så på havet som kom inn mot land,lyden av bølgene som kom mot oss.Det ble så stille at det nesten var pinlig,men jeg tenkte ikke så mye over det. Jeg så mot Justin."Justin jeg"fikk jeg sagt før han avbrøt meg."Jeg mente ikke bli så lei meg *DN*"sa han å så på meg."Det var jo jeg som bare stakk uten å si noe"sa jeg å så på han."Jeg burde skjønt at det er litt tidlig"sa han.Jeg så ut mot havet,å tenkte over det han sa."Hva skjer videre?"sa han."Jeg vet ikke"sa jeg.Justin røyste seg og strekte en hånd mot meg.Jeg tok hånden å han hjalp meg opp.Da han strekt hånden mot meg så jeg det."Hva er det Justin?"ropte jeg til han.Han så fort på armen å trakk jakken ned."Hva snakker du om?"sa han."Armen din!" sa jeg."Jeg har ikke gjort noe"sa han å fikk et nervøst blikk."Det var et kutt Justin,ikke vits å skjule det"sa jeg."Det er bare et lite kutt"sa han."Et lite kutt,du kan ikke kutte deg det er selvskading"sa jeg.Vi begge ble sint og redd for hverandre.

"Justin jeg tror jeg må ta en pause"sa jeg."Pause fra forholdet?"spurte han."Ja"sa jeg å så ned.Jeg så han ble skuffet,men forholdet var ødelagt for godt.Jeg strekte meg for å få en klem,men Justin bare gikk mot bilen.Jeg sto igjen på stranden å begynte sakte å gå mot bilen.Jeg tastet nummeret til Pattie.Det ringte lenge,men tilslutt svarte hun."Hei *DN*"sa hun."Hei hei"sa jeg."Pattie,du må følge med Justin han har begynt å skade seg selv"sa jeg."Hæ? hva er det du sier?"sa hun forskrekket."Jeg møtte han nettopp,han hadde et stort kutt på armen,men du må være forsiktig at det kommer ut riktig"sa jeg."*DN* kan du møte meg ved starbucks i morgen klokken elleve så snakker vi om det da?"spurte hun."Ja det kan vi"sa jeg å la på.Jeg kjørte bort fra stranden.Jeg så Justin sin bil utenfor huset til Justin da jeg kjørte forbi.Jeg kjørte til hotellet å gikk inn da jeg møtte Selena...

if justin love me DEL 43


Jeg braste inn på rommet.Jeg tok en bag og kastet oppi masse klær.Jeg hentet toalett mappen,jeg hviste jeg og Justin aldri kom til å finne tilbake som før.Jeg satte meg i sengen det banket på døren.Jeg gjorde ingenting.Jeg satt på sengen.Jeg hørte noen snakket nede.Døren til rommet åpnet seg forsiktig.Jeg så på døren å ventet på en person som skulle komme inn.Hodet til Pattie kom frem."Kan jeg komme inn?" spurte hun.Jeg nikket å tørket bort tårene.Hun satte seg ned ved siden av meg."Jeg skjønner om du ikke er helt klar"sa hun å strøk meg på ryggen.Jeg så ned på gulvet.Jeg prøvde å si noe,men jeg braste bare ut i gråt."Jeg elsker han,men er ikke klar til å gifte meg med han" hulket jeg frem.Tårene bare rant og rant.Pattie hentet lommetørkler."Skal du dra?"spurte hun å så på bagen jeg hadde pakket klar."J-ja"stammet jeg frem."Skal du ikke snakke med Justin først?"spurte Pattie.Jeg burde høre på Pattie for hun har også en gang vært 18,men jeg ville egentlig bare komme bort fra alle. Jeg følte jeg hadde ødelagt alt.

Pattie ga meg en klem."Jeg støtter både deg og Justin,dere må bare finne ut av det"sa hun og lukket døra forsiktig.Jeg tok på meg et par jeans og en hettegenser.Tok av sminken som hadde rent så tok jeg på litt ny mascara og blank lipgloss.Jeg tok bagen,pengeboken og mobilen og sprang ned trappen som en vind.Jeg fikk et lite øyekast mot Justin som ignorerte alle i stuen. Jeg sprang videre ut døren,jeg satte meg i bilen å kjørte vekk fra Justin sitt hus.Jeg hadde ingen planer akurat nå. Jeg hadde ikke rukket å fått så mange nye venner.Jeg kjørte mot et hotell.Jeg parkerte bilen å tok hetten over hodet.Jeg gikk inn rett mot resepsjonen."Unnskyld,har dere et ledig rom til tre netter?"spurte jeg en dame."Ja,det har vi"sa damen og smilte."Ok,da tar jeg et rom for tre netter"sa jeg."Ja,det blir 1000kr på rom 126"sa damen.jeg betalte med kort.å fikk et par nøkkler.Jeg tok bagen med opp på rommet. Jeg satte meg i sengen klokken hadde blitt 18:00 allerede og det eneste jeg tenkte på var Justin han betydde alt for meg.

Jeg gikk å pusset tennene.Så la jeg meg godt under dynen.Jeg følte meg ensom som lå helt alene,uten å gi noen nattaklem,eller sove med noen.Jeg lukket øynene å sovnet med en gang.Jeg våknet å så på klokken,den var blitt tolv på dagen allerede.Jeg følte før å bare ligge i sengen hele dagen,men jeg tenkte å ta meg en tur ut.Jeg så på mobilen 10% strøm igjen.Jeg gikk for å lete etter lader jeg var sikker på jeg hadde med.Jeg fant ikke noe ladder.Jeg tok på meg et par jeans og en topp.Jeg gikk på badet å tok i hestehale.Jeg røsket med meg mobilen og pengeboken.Så gikk jeg ut mot resepsjonen.Alle på hotellet hilste,de viste nok at jeg var sammen med Justin bieber.Jeg gikk ut mot bilen,og kjørte mot Justin sitt hus,jeg hadde ikke lyst å gå inn der,men jeg måtte.Jeg parkerte bilen.

Jeg gikk opp mot huset,det så helt tomt ut.Døren var åpen,jeg åpnet den forsiktig å prøvde å være stille.Huset var helt tomt ikke en sjel å seg eller høre.Jeg gikk opp mot rommet,ingen Justin var i huset.Jeg tok ladderen til mobilen.Så gikk jeg ned mot kjøkkenet.Jeg ble sjokkert da jeg kom på kjøkkenet.

 

If justin love me DEL 42


"VÅKNE,VÅKNE,VÅKNE"  ropte Jazzy,hun sprang opp i sengen til meg og Justin. "Storebror,Juju julenissen har vært her!"sa hun og øynene bare glinset.Jeg smilte til henne.Hun tok tak i hånden min og Justin for å få oss til å stå opp.Hun var så søt så begge røyste seg og gikk ned trappen.Pattie hadde laget julefrokost,Jaxon så på julemorgen og Jeremy satt å øvde på julesanger med gitaren sin."God morgen"sa Pattie."God morgen,Pattie"sa jeg og gidde henne en klem.Jeg gikk i den store stuen til Justin å satte meg med Jaxon."Ser du på julemorgen,Jaxon?"spurte jeg.Han svarte ikke så jeg regnet med han var hypnotisert i tven."Frokosten er ferdig"ropte Pattie fra kjøkkenet.Alle gikk fra det de holdt på med å satte seg ved bordet. "MHM,så godt dette ser ut"sa Justin å så på Pattie."Ja dere skal bare spise"sa hun.

Vi spiste god mat,snakket og koste oss.Når vi var ferdig å spise hjalp jeg å rydde av.Som vanlig gikk Justin fra bordet."Takk for maten"sa han og gikk,samme gjorde Jeremy."De guttene lærer aldri"sa Pattie.jeg måtte le."Justin er ikke akkurat den som rydder etter seg"sa jeg å bærte av noen fat."Nei det er sikkert"sa Pattie å begynte å le hun også.Vi kokte hjemmelaget kakao å hadde litt peiskos. Når klokken ble 12:00 tok vi på oss lit pen klær.Det var egentlig ikke så vanlig å pynte seg til jul i USA,men jeg er njo fra Norge og så var det jo Justin bieber så vi alle tok på oss litt pynte klær.Jeg så på julegavene.Hadde ikke anelse om hva jeg får hos Justin. "Skal vi åpne gaver?"ropte Jaxon."Hehe skal vi åpne litt pakker?"spurte Justin som var like spent! "Ja? vi kan vell det"sa Pattie.Jeg satt i sofaen med Justin,Jaxon satt på fanget og Jazmyn sprang frem og tilbake med gavene.Jeremy hadde den store lese oppgaven. Vi hadde lest opp gavene,jeg hadde ikke sett gaven fra Justin,så jeg ble veldig spent og nysgjerrig.

ETTER 2 TIMER! 

Jazzy og Jaxon hadde åpnet sine gaver.Det var Barbie dukker,biler,tegnesaker,spill og alt et barn kunne ønske seg! Da det var min tur å åpne pakker så Justin på meg som om han ikke viste hva han skulle gjøre. Jeg tok gaven fra besteveninnen min,oppi den var det en mac leppestift og mascara.Noe jeg ble veldig glad for.Vi åpnet pakker en god stund å alle var like fornøyde! Jeg begynte å bli mer nysgjerrig på gaven fra Justin,jeg hadde ikke sett noen tegn til den. "Er du klar for gaven din *DN*?" spurte Justin med et stort smil."JA!"sa jeg...

Justin satte seg ned på knær.Nå skjønte jeg alt! Tusen tanker fløy gjennom hodet der og da.Jeg håpet at han ikke skulle stille meg det store spørrsmålet nå. Jeg var ikke klar i en alder av 18. Han tok fram en eske. " *DN* vil du gifte deg med meg?"sa han og smilte med det nydelige smilet sitt.Jeg sto å sa på han.Jeg kommer til å ødelegge alt! tenkte jeg for meg selv. Han satt å ventet på et svar. "J-Justin" stammet jeg frem. Alle satt å ventet på et svar. Justin ble litt mer skuffet i blikket. "Jeg vet ikke om jeg er klar"sa jeg. Nå var det gjort,jeg hadde ødelagt ALT!  Justin tok ned esken å satte seg i sofaen. Jeg sto på gulvet å tusen tanker fløy gjennom hodet.Jeg braste ut i gråt og sprang opp trappen,Hva var det jeg tenkte på?

if justin love me DEL 41


"Når drar vi til LA?" spurte jeg mens jeg så på Justin."Vi må vell dra i dag,er jo lillejulaften i morgen"sa han å så ned på meg.Jeg gikk mot kofferten pakket sånn smått og hentet mobilen."Kanskje vi skal ringe Jeremy og Pattie? Kanskje de vil feire jul med oss?"spurte jeg.Justin så litt rart på meg,men skiftet fort ansiktsutrykk "Jaaa,,,Det kan vi vell"sa han og klødde seg i hodet."Vi må ikke vis du ikke vil,Justin"sa jeg."Nei nei selfølgelig vil jeg at de feirer jul med oss"sa han og smilte. Akkurat da ringer mobilen til Justin.Han gikk å tok mobilen "Det er pappa"sa han."Gå å ta den"sa jeg og gidde tegn på at han skulle svare.Han svarte og gikk inn på badet å snakket videre.Han kom ut med et smil om munnen."Hva er det du smiler sånn før?"spurte jeg og ble veldig nysgjerrig."Du skal ikke vite alt før Jul vet du *DN*"sa Justin og kysset meg,mens han gikk for å pakke "vi drar i morgen klokken 06:00" sa Justin."Det var tidlig"sa jeg og satte i gang med pakking av klær.Jeg satt på gulvet oversvømt av klær og tanker. Jeg nynnet for meg selv mens jeg brettet klær.Jeg tenkte på Selena,men det fikk meg bare i dårlig humør så prøvde å slutte å tenke på henne,men når jeg først hadde begynt å tenke på henne kom ikke tanken så lett ut av hodet heller. Da jeg var ferdig med pakkingen satte jeg med ned i sengen. Justin kom "Er du sliten eller?"spurte Justin."Nja,kanskje litt"sa jeg. Det ble kveld å var på tide å legge seg.

Neste morgen 05:00

"*DN* er du våken" hørte jeg en fin stemme si ved siden av meg,jeg snudde meg å der lå Justin."Ja nå så"sa jeg og smilte.Jeg gikk opp av sengen å fant klærne jeg skulle ha på meg.Det ble daffeklær siden vi skulle reise så tidlig på morgen.Justin hadde også daffeklær.Vi pakket siste rest og gjorde oss klare for å forlate hotellet."Vi får frokost på flyet"sa Justin.Jeg bare nikket,og gikk videre ut av rommet.Da vi kom ut av hotell rommet sto to menn klare for å ta koffertene.Jeg og Justin gikk ned og sprang ut i en bil.Sjåføren kjørte oss til flyplassen.

Da vi annkom flyplassen var den omringet av gale beliebers."WOW! jeg kan ikke skjønne at jeg en gang har vært så gal"sa jeg og måtte le."Hehe,nei men det er litt morsomt også"sa Justin å så på alle beliebersene.Vi ble kjørt til en annen inngang for å gå i sikkerhetskontrollen.Justin gikk ut av bilen først og tok hånden min.Alt måtte skje super raskt.Jeg ble dratt med Justin inn til flyplassen vi sprang inn hånd i hånd.Vi gikk igjennom sikkerhetskontrollen og noen store menn hjalp oss på privatflyet.Da vi kom til privatflyet satt Jaxon,Jeremy,Jazzy og Pattie. "Naaw det kommer kjærsteparet"sa Pattie å smilte.Jeg smilte tilbake,Justin vinket og sa hei til alle.

Flyturen gikk helt ok.Da vi landet kom det biler og hentet alle sammen.Koffertene ble også med.Vi kjørte til huset til Justin."Wow,Justin! Har du gjort alt dette?"spurte jeg og bare gapet med munnen."Ja,eller fikk noen folk til å hjelpe meg da"sa han.Lyset bare skinte mot oss.Huset eller villaen til Justin var pyntet med fine julelys og nisser,det var helt nydelig.Vi gikk ut av bilen.Jeg tok med de to minste inn i huset.Vi alle tre så det store treet i stuen fylt med masse gaver under.Justin kom inn døren."Fint eller hva?"spurte han og kom gående mot meg."Det er nydelig,Justin"sa jeg.Jazzy og Jaxon sprang rundt å så på jule dekorasjonen.Pattie og Jeremy kom også inn. "Justin,så fint du har det!"sa Pattie å så seg rundt. Da alle hadde kommet inn og ovnen var fyrt.De to minste hadde lagt seg,vi hadde kakao og jeg lå på fanget til Justin mens vi hørte på "all i want for christmas is you" bedre lillejulaften kunne det ikke bli.Da det ble sent var det på tide å legge seg.Jeg og Justin gjorde oss klar til å sove. Jeg sovnet tidlig...

 

     

if justin love me DEL 40


Vi klemte en stund."Jeg vil ha mer tid med deg spessielt i julen"sa han og smilte stort."Aww Justin"sa jeg og klemte han."Hva skal vi finne på i dag da?"spurte jeg spent."Mamma har spurt om vi ville komme på lunsj?"sa Justin å smilte skjevt til meg."Kan vi gjerne"sa jeg og smilte tilbake.Pattie er et ganske hyggelig og beskyttende menneske noe som Justin absolutt trenger.Da klokken begynte å nærme seg tolv på dagen gjorde vi oss klare for å dra til Pattie.Vi fikk limousin,og kjørte til hotellet Pattie var på.Hun mente jeg og Justin skulle få være litt alene,så hun var på et annen hotell.Vi sprang inn på hotellet hånd i hånd.Pattie satt med et bord å ventet på oss,med en gang hun så oss spratt det opp et smil om munnen hennes.

Vi gikk til bordet.Justin trakk ut stolen til meg "The ladies first"sa han.Jeg begynte å le."Dere ser da forelsket ut"sa Pattie og så på begge.Både jeg og Justin rødmet litt da hun sa det.Helt til Justin endret tema."Så hvor lenge blir du med på tour,mamma?"spurte han."Nei,jeg vet ikke må jo passe på lille glunten min"sa hun og smilte til meg.Jeg fniste."Mamma,ikke når *DN* er her"sa han og rødmet litt."Det går bra Justin,familien min sier akkurat det samme" sa jeg og så på han."Hvor lenge skal du være med på touren *DN*?"spurte Pattie."Tenker at etter Julen skal jeg ta en pause på to uker hjemme i LA"sa jeg."Det hørtes lurt ut,man blir fort sliten av å reise mye"sa Pattie med god erfaring.Justin bare nikket."Nei skal vi gå å få fylt magene våre,dere er vell sultne"sa Pattie."Ja"sa vi begge to.Vi gikk til buffe bordet.Det var masse godt der.Rundstykker,godt pålegg,masse forskjellig å drikke.Jeg tok litt av hvert,det samme gjorde Justin.

Jeg gikk tilbake til bordet med Justin.Pattie kom litt etter.Vi pratet,flirte og koste oss.Etter to timer var det på tide å dra til hotellet igjen."Det var jo koselig"sa Pattie og gidde meg og Justin en stor klem."Ja det var det"sa jeg og smilte.Hun var den mest fantastike personen jeg hadde møtt."Vet du om Pappa,Jaxon og Jazzy er i byen?"spurte Justin."Nei det vet jeg ikke,Har ikke snakket med Jeremy"sa Pattie."Ok,jeg ringer de senere"sa Justin."Gjør det du"sa hun.Vi vinket hadet til henne å gikk ut til Limousinen.

Justin åpnet døren vi begge satte oss inn."Så hva syntes du?"spurte Justin og strøk med på kneet."Det var koselig,Justin du har verdens mest fantastiske mor du vet det"sa jeg og så han inn i de store brune øynene."Ja,hun har bestandig vært der for meg"sa Justin.Det ble stille,nesten pinlig stillhet.Vi begge satt vell i våre egne tanker.Limousinen stoppet.Justin åpnet døren å gikk ut så strekte han hånden mot meg.Jeg tok hånden og han hjalp meg ut.Vi gikk inn på hotellet."Skal vi dra til LA i julen?"spurte Justin."Ja det kan vi"sa jeg.Planen var at vi skulle være her,men planer endret seg...

If justin love me DEL 39


Da jeg ble utrolig svimmel."Justin"sa jeg og alt snurret rundt meg rundt,rundt og rundt."Ja?"sa han og så påe meg.Jeg tok hardt tak i hånden hans."Jeg er så svimmel"sa jeg.Justin holdt meg med beggen hender."Sett deg *DN*"sa han og prøvde å hjelpe meg ned.Begge satt på gulvet i heisen."All svimmelheten roet seg sakte,men sikkert ned."Jeg føler meg dårlig ,Justin"sa jeg å så han i de fine brune øynene.Da heisen stoppet røyste Justin seg opp å strakte hånden mot meg."Kom"sa han.Jeg tok den varme hånden hans å han hjalp meg opp.Da vi kom på rommet skiftet jeg til min gode Juicy dress som var lilla.Jeg ballet meg godt inn i dynen og sovnet.Justin strøk meg i håret da jeg skvatt opp å hadde kursen rett mot badet.Jeg satt på huk over doen å alt jeg hadde spist kom opp.Jeg brekte meg å kastet opp.Justin kom inn på badet."Går det bra?"spurte han å kom mot meg."Justin,bare la meg være litt alene nå"sa jeg,men Justin gir seg ikke.Han satt seg ned å strøk meg på ryggen.Jeg ville ikke smitte han og ville ikke at han skulle se meg kaste opp å være dårlig.Lukten var heller ikke god.Da det hadde gitt seg vasket jeg doen å sprayet med duft spray.Jeg la meg i sengen å følte meg litt bedre.Justin var veldig hjelpsom noe jeg elsket! Da det nærmet seg sent på kvelden var både jeg og Justin sliten.Jeg lå på fanget hans å så på tv."Justin nå er det bare snakk om få dager til jul"sa jeg og dmilte skevt."Ja,er det noe du ønsker deg"spurte han og smilte tilbake."Ja.Jeg ønsker at jeg og du får en fin tid sammen"sa jeg og smilte "får du fri?"spurte jeg."Ja selvfølgelig"sa han og strøk meg i håret.Øynene mine beveg seg sakte men sikkert igjen.Jeg holdt meg våken "Klar til å legge deg?"spurte Justin."Ja gjett om"sa jeg å røyste meg.Justin tok meg tett inntil seg å kysset meg lett på munnen.Jeg kysset tilbake.Jeg røyste meg opp å gikk mot badet.Jeg pusset tennene to ganger for å få friskere pust.Jeg fjernet sminken å fikset håret i en dott.Jeg gikk ut av badet da Justin lå i sengen."Er du ferdig?"spurte jeg å så på han."Ja,jeg pusser jo bare tennene"sa han å så på meg med et stort smil.Jeg la meg godt inntil han.Jeg sovnet i armkroken hans.

Jeg så solen skinne gjennom vinduet jeg listet meg opp av sengen "Våken allerede?"spurte Justin."Ja,skulle prøve å liste meg ut"sa jeg.Justin begynte å le for jeg er ikke flink å være stille og liste meg ut.Jeg gikk mot baggen og koffertene.Jeg traff frem noen kule klær å tok en dusj,jeg dusjet lenge jeg gikk ut av dusjen fønet og slettet håret.Tok på litt pudder å kom ut av badet.Siden det var to bad var Justin alltid ferdig før meg.Jeg satt meg ned i stolen å så på kalenderen.To dager til jul tenkte jeg.Jeg så ut av vinduet den første snøen kom i dag,julelys ned over gatene.Jeg gikk opp av stolen å så ut av vinduet.Justin kom bak meg uten at jeg la merke til det.Plutselig tok to hender rundt midjen min.Jeg skvatt å snudde meg,han dro meg tett inntil seg å kysset meg.Jeg stoppet å så på han "Du skremte meg"sa jeg og kysset han."Gjorde jeg det?"sa han å begynte å le.Vi begge så ut av vinduet."Jeg tok fri litt tidligere"sa han å smilte."Gjorde du?"sa jeg å klemte han lenge...

if justin love me del 38


Strekte hånden sin ut.Jeg tok hånden hans og han dro meg forsiktig ut av rommet.Scooter ble ikke med på intervjuet så han gikk på sitt eget rom. Vi gikk hånd i hånd ned til resepsjon "Hvem skal intervjue oss?" spurte jeg spent."Det er et sånn talkshow"sa han og så litt usikkert på meg. Jeg bare nikket å så litt rundt på hotellet. Vi satt oss ned i en sofa og ventet på h*n som skulle intervjue oss.Det gikk en halv time så en time så en og en halv time. "Justin? sikker på at det er i dag?"sa jeg å så han i øynene. Han så på klokken "De skulle kommet for to timer siden"sa han og så seg rundt.Jeg la hodet på skulderen hans det var døds kjedelig å vente.Men så ringte mobilen til Justin. Han tok den kjapt opp "Hei"sa han fort."Hei! Det var skjedd en ulykke så vi kom litt sent"sa en mann i mobilen.Justin bare nikket "Skjønner, Er dere på tur nå?"spurte han mens han så på klokken sin."Ja vi er rett rundt hjørnet"sa mannen."Supert!"sa Justin å la mobilen i bukselommen. "Er de på tur?"spurte jeg."Ja de er her straks"sa Justin. Jeg kjente å begynte å små lete etter iPhonen "Har du mistet noe?"spurte Justin."Nei eller jeg finner ikke mobilen min"sa jeg litt bekymret."Den ligger nok på rommet"sa Justin."Ja vi får håpe på det"sa jeg. Jeg roet meg ned.Jeg så en mann og dame komme inn på hotellet. Justin reiste seg fra sofaen jeg gjorde som Justin. Vi hilste på både mannen og damen. Mannen var den som skulle filme og damen snakke. Vi ventet litt på at de skulle bli klar med kamera og makeup. Vi satte oss ned. "Så dere tilkalte til intervju"sa damen åså nysgjerrig på oss."Ja eller jeg ville ha det for å forklare hva som har skjedd" sa Justin å så på både meg og damen. Vi begge bare nikket til han. "Så hvordan startet alt?"spurte damen. "Det startet med at Selena ikke var noe god venn med *DN* hun følgte etter oss. Og hun ble sammen med min kompis Ryan for å komme nærmere både meg og *DN* hun hadde fått lov av crewet å bli med på noen konserter, men de hviste ikke at vi var uvenner. Så da jeg en kveld skulle gå til den andre bussen der Ryan var  satt Selena også der. Ryan gikk for å gå på do så han måtte inn på arenaen da ble både jeg og Selena veldig stille. Hun satt seg nærmere å plutselig kysset hun meg. Hun hadde fått noen til å ta bilde av det! Dagen etter dro hun til mange presser og viste bildet til alle å det kom på trykk. *DN* fikk sendt masse bilder på mobilen hun ble såklart veldig såret noe jeg skjønner"sa Justin å så på meg. Jeg gjorde alt jeg kunne for å presse inn alle tårene. Damen bare nikket til de Justin sa."Hvordan følte du deg *DN*?"spurte damen.Jeg ble stille åmåtte tenke litt på hva jeg skulle si foran kameraet. Justin så spent på meg. Han holdt meg i hånden jeg presset hånden min hardt i hans jeg var litt redd."JJJeg.Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det"sa jeg. Jeg svelgte ned for å ikke gråte. Damen så på meg. "Hva var reaksjonen?"spurte hun."Reaksjonen var at jeg ville bort,bort fra alle inkludert han og Selena"sa jeg kjapt. Jeg så ned i fanget mitt.Justin så litt forskrekket ut."Hva gjorde dere begge for at det skulle fungere?"spurte damen. "Jeg ville jo bort fra han.men jeg elsker han så jeg klarte meg ikke uten han" sa jeg å så på Justin.Justin bare smilte til meg."Enn du Justin?"spurte damen å så på Justin. "Jeg ville ikke kysse Selena jeg elsker *DN* å jeg ville gjort hva som helst for å få henne tilbake" sa Justin. Jeg så på Justin som bare så på meg."Alle par krangler jo av og til"sa jeg til damen. Damen nikket."Ja det er med i et forhold det også" sa damen. Da intervjuet var mot slutten ble jeg kjempe lei. Justin og jeg røyste oss å takket for intervjuet.Vi gikk mot heisen...

if justin love me DEL 37


Selena.Hvis noen sir det er jeg som laget intervjuet er det deg det går ut over! sto det på meldingen.Jeg ville ikke vise Justin meldingen,men jeg måtte for det var det eneste riktige."Justin?"sa jeg."Ja? sweetie"sa han."Melding fra Selena,hva skal jeg gjøre med den?"spurte jeg."Få se!"sa han og røyste seg kjapt opp.Han kom jeg gidde han mobilen min.Han leste meldingen."Ikke noe å bry seg om,bare for å skremme"sa han og gidde mobilen tilbake.Jeg lot meldingen være,men hun sendte flere meldinger jeg orket ikke lese de.Jeg satte meg med Justin.Scooter holdt på med noe arbeid for konsertene."Snart er det jul,Justin"sa jeg og så på han."Ja tiden går fort"sa han."Hva ønsker du deg til Jul?"spurte jeg spent."Få være med deg resten av livet"sa han.Jeg begynte å le."Aww,Justin noe mer?"spurte jeg."Nei ikke noe spessielt"sa han og så på meg med det fine blikket.Jeg smilte til han."Hva ønsker du deg?"spurte han."Nei ikke noe egentlig,jeg har jo deg"sa jeg og kysset han."Skal du synge noen av julesangene?"spurte jeg."Ja jeg må vell det"sa han og smilte.Jeg la meg godt tilrette i armkroken hans.Jeg trykket litt på mobilen.Justin fulgte med på det jeg gjorde.Jeg tok et bilde med instagram "Bilde?"spurte jeg."Ja"sa han og laget mange forskjellige grimaser på alle bildene.Jeg postet noen av dem.Jeg gikk igjennom bildene mine.Jeg hadde bilder av Justin,venner,meg og gammel klassen.Når jeg så bildet fra klassen kjente jeg savnet godt,men det gikk over jeg var jo med Justin som var mitt "Perfection" Han tok mobilen sin og tweetet litt til fansen."Jeg kan vell fortsatt være din belieber`?"spurte jeg."Ja selvfølgelig kan du det!"sa han.Men jeg var ikke den slags belieber lenger jeg var en rolig belieber som ikke hadde han overalt på rommet! Jeg bodde bare i samme hus som han og han var min.Det var forskjellen.Jeg tok ørepluggene i ørene å satte på litt julemusikk.Det var jo desember i morgen.Jeg la med ned ved Justin og han trykket på mobilen sin.Jeg lukket øynene å hørte på mistletoe.Jeg fikk tanker opp for ett år siden satt jeg på rommet og drømte dette og nå lever jeg det! Jeg hørte sangen is the most beautiful time of the year ligths...youuu.Jeg kom helt i mine egne tanker da Justin pikket meg i skulderen."*DN* hører du meg?"sa han.Jeg tok ut ørepluggene."Åja du hører på musikk jeg har snakket masse,men fikk ikke noe svar"sa han og flirte."Har du snakket masse til meg?"sa jeg og måtte le."Vi er snart fremme"sa han og pjusket meg i håret."Kult"sa jeg og satt meg opp."Hva er klokken?"spurte jeg."Tror den er fem?"sa Justin."Ok"sa jeg og så på han.Jeg bare så lenge på han tror jeg drømte meg litt bort."Er det noe?"spurte Justin litt forskrekket."Ehh,hæ nei"sa jeg og rødmet.Jeg så på han og da drømte jeg meg bort så TYPISK MEG! Han begynte bare å le "Du er så søt når du rødmer"sa han og holdt rundt meg.Jeg la hodet på skulderen hans "Syntes du det?"spurte jeg."Jaa..."sa han og klemte meg.Bussen stoppet.Vi var fremme.Jeg så ut av vinduet.Alle som hjalp oss inn på forskjellige steder måtte springe rundt oss for vi skulle på hotell.Ingen hadde rukket å se oss,men jeg hørte noen ropte "Det er tourbussen til Justin!!!" Vi sprang kjapt inn og dørene til hotellet ble låst.Vi satt oss ned i en sofa og mange som jobbet på hotellet hilste hyggelig på både meg og Justin.De tilbudte oss alt mulig,men vi takket høflig nei.Justin var opptatt av trening og kosthold,men han klarte ikke holde seg unna alt! Jeg var opptatt å være sunn,men Justin var jo Justin bieber så for hans del var det litt mer viktig.Etter en stund kom tingene våre inn.Det var en mann som tok det opp på rommet vårt.Vi gikk litt rundt på hotellet for å se."Det er et fint hotell"sa jeg."Ja det er det"sa Justin og tok hånden min.Jeg holdt han godt fast mens vi gikk rundt på hotellet.Vi fant rommet vårt og jeg hoppet rett i sengen."SLITEN"sa jeg og hadde bare lyst å sove."Er du sliten nå?"spurte Justin og sto meg de øynene."Ja for min del kunne jeg sove nå"sa jeg og lukket øynene.Justin kom og kilte meg."Justin,Justin! Slutt det kiler"sa jeg og flirte høyt."Sikker på du er trøtt?"spurte han og kilte meg mer."Ja"sa jeg mens jeg flirte.Han kilte meg enda mer "Sikker?"sa han."Nei"sa jeg og han sluttet.Jug snudde meg rundt for å lukke øynene,men han gidde seg ikke.Han kilte meg."Ok jeg er våken"sa jeg og røyste meg opp av sengen."Vi må på intervju i dag"sa Justin og så meg rett inn i øynene."Må VI?"sa jeg og så på han.Han sto rett forran meg og holdt hendene på skulderen min "Jepp da får vi Selena saken bort"sa han og så meg fortsatt i øynene."Okei"sa jeg og holdt rundt han.Scooter stormet inn døren "Sorry"sa han fort."Det går fint,men har du hørt om å banke på døren"sa Justin og flirte.Scooter flirte "Skal huske det til neste gang"sa han.Jeg måtte le."Er dere klare til intervju?"spurte han.Jeg så på Justin,og Justin...
If justin love me DEL 36


Selena og Justin.Jeg ville ikke se det,men jeg klarte ikke ta øynene vekk fra det.Selena og Justin sammen igjen! sto det med store bokstaver.Justin snudde seg "Hva i fu** er det der?"ropte han ut."Hysj,Jazzy og Jaxon er her"sa jeg lavt.Og viste et tegn at han ikke måtte rope det ut,men jeg så han var irritert."Hva det dette hun skulle bort for?"sa han.Jeg bare nikket sakte og så på forsiden.Scooter tok mobilen og begynte å ringe rundt til media,men det var forsent det var så mange som hadde fått sett det at de trodde det.Jeg så på mobilen 1956 twitter meldinger fra jenter rundt om i verden.Det sto mye forskjellig Har dere slått opp? Stakkars deg han elsket de jo! var han utro? og mange flere.Jeg skrev en melding som sendtes ut til alle! Hey Jenter og Gutter.Nei jeg og Justin er fortsatt sammen,det har skjedd en feil! Selena er fortsatt litt lei seg. Skrev jeg til alle.Jeg trykket send til alle.Justin sto fortsatt med bladet i hånden."Justin,det går bra!"sa jeg litt støttende."Det går bra? Alle tror jeg er sammen med henne og at jeg er en dårlig kjæreste for at HUN kysset meg"sa han litt høyt."Slapp helt av,vi ringer til media og sier sannheten kanskje de kan ordne opp i dette"sa jeg."Ja,vi må bare gjøre det"sa Justin.Jeg klemte han.Vi kjøpte det ene bladet og litt smågodt.Vi gikk tilbake til bussen for å lese hva som sto.Selena hadde tatt tak i intervjuet! Scooter fant nummeret til magasinet og ringte dem.Jeg hørte Scooter snakket.Han var sint,og ikke litt heller."Dere kan ikke la Selena ha et intervju uten at Justin får vite om det,det er jo om han intervjuet handlet om!"sa han med en høy stemme.Justin så bare ned i magasinet."Det er helt ufattelig"sa han."Ja det er det"sa jeg.Jeg satte meg ned ved siden av han.Vi hørte Scooter som var veldig skuffet når han snakket med dem.Scooter kom ut."Hva skjer?"spurte Justin."Nei,det er vanskelig det her"sa Scooter."Hva da?"spurte Justin."Vi må få ordnet opp et intervju med deg og *DN* om det er greit for deg da?"sa han. "Ja seff"sa jeg fort."Men?"sa Justin."Men du er på believetour og de har sine ting å holde på med så det kræsjer litt"sa han."Vet du hva? jeg forlanger et intervju med dem for det er er ikke greit"sa Justin med høy stemme.Scooter så bare på Justin som var rasende akkurat nå."Ring Selena først"sa jeg.Scooter så på meg."Det var en god ide,rin Selena og snakk med henne få henne til å fikse det selv"sa Scooter."Jeg kan prøve ringe henne,men vi alle her vet at hun aldri kommer til å fikse det opp selv"sa Justin."Du har et poeng der,Justin"sa jeg.Jazzy og Jaxon var i den andre bussen.Jeremy hadde kommet på bussen så de var i lag med noen andre fra crewet.

Vi kjørte og mobilene var i bruk hele tiden for å få fikset opp i dette som Selena hadde gjort.Alle tweetet det ut.Beliebers skrev det videre så alle skulle få vite det.Jeg gikk på Topp.no for å se om det sto noe der.De hadde ikke skrevet om Selena og Justin,men at Selena hadde blandet seg i forholdet vårt.Jeg takket Topp for at de ikke hadde skrevet masse tull som mange av de andre sladder sidene.Jeg logget på macen for at det skulle gå fortere å skrive.Jeg svarte på mail og meldinger.Det sto overalt.Jeg hadde fått en melding fra...

if justin love me DEL 35


"*DN* er du her?"ropte han."Ja"svarte jeg sakte."sorry,mente ikke vekke deg,men hvorfor er du ikke på arenaen?"spurte han."Går fint! Nei var så sliten"sa jeg."Åja,men vet du hvor Selena er?"spurte han."Nei for å si det sånn bryr jeg meg ikke akkurat hvor hun er så lenge hun ikke går oppå Justin"sa jeg."Lurer på om hun er backstage?"sa Ryan.Jeg bare nikket."Så lenge hun ikke finner på noe tull er det greit for meg"sa jeg.Ryan bare nikket,men smilte.Lurte på om han viste hvem han faktisk datet,men det var opp til han jeg bare prøver gi noen hint.Ryan gikk ut jeg så han gikk med kjappe steg mot arenaen.Jeg la meg ned igjen og lukket øynene.

Neste morgen våknet jeg av at Justin puffet i meg."*DN* er du våken?"spurte han med den søte morgen stemmen sin."Nja,egentlig ikke"sa jeg med en latter på slutten.Justin smilte som bare det."Gikk det bra i går?"spurte jeg."Ja,gikk som det pleier å gå"sa han."Har laget frokost,så hvis du står opp så kan vi spise"sa han og pjusket meg i håret.Jeg kom meg sakte,men sikkert ut av sengen.Jeg fant frem klær og sminket meg.Det sto mat på bordet med tente stearinlys."Aww,Justin du er så snill"sa jeg og kysset han."Må jo være litt gentleman"sa han og smilte lurt."Hvor er Scooter og de andre?"spurte jeg."De er å fikser med scene folkene"sa Justin."Okei,har du vært lenge våken?"spurte jeg."Nei,hadde ikke så lyst å stå opp etter et langt show i går,men satser på jeg får sove litt på turen"sa han.Vi spiste frokost og snakket om mye rart.Det banket på døren til bussen.Jazzy og Jaxon kom inn."Hei,søtinger!"sa jeg."Heia!"svarte begge to.Justin og jeg laget plass til dem begge i sofaen."Er dere sultne?"spurte Justin.Begge ristet på hodet."Men en is klarer dere vell?"spurte Justin."Is,juju,is"ropte Jaxon.Jeg måtte le av han.De var så søt! Vi ryddet av bordet,og tok en liten pause alene eller med Jazzy og Jaxon også.Jeg la meg i armkroken til Justin og tok en liten pause.Det ble veldig stille i bussen.Helt til Scooter kom."Er dere klare til å kjøre videre?"sa han med en munter stemme."Jepp"svarte Justin og røyste seg fra sofaen.Han la tingene våre i sengene så de ikke skulle falle når vi kjørte.Vi satte oss i sofaen.Jazzy og Jazon ville være litt sammen med Justin før de dro tilbake til Jeremy.Justin satt å tullet med Jaxon jeg så litt rundt i bussen."Tenker du på noe *DN*?"spurte han."Ehh,nei hvordan det?"sa jeg."Du så så forskrekket ut"sa han.Jeg fniste."Nei jeg bare ser litt rundt i bussen"sa jeg.Han flirte med meg."Snakket du med Ryan i går?"spurte Justin."Ja,hvordan det?"sa jeg."Nei,han letet etter noe med arenaen"sa Justin."Åja han spurte om jeg hadde sett Selena"sa jeg."Hun var ikke ved arenaen"sa Justin.Da kom Scooter inn."Selena dro til LA for noen greier"sa han."Vet du hvordan greier"spurte Justin litt merkelig."Nei hun sa ikke noe om det"sa Scooter.Jeg så rart på Justin.Justin ristet på hode."Den damen altså"sa han."Jazzy,snakket du med Selena?"spurte Justin."Selena er borte"svarte Jazzy.Det hjalp ikke veldig mye.Jaxon var tre år å han hjalp heller ikke så mye,men vi orket ikke bry oss så mye."Scooter,Vet du når hun dro?"spurte Justin spent."I går"svarte Scooter.Jeg klikket litt på mobilen gikk inn på instagram og Twitter.Svarte noen "FANS" om jeg kan kalle de det."Skjer det noe nytt på Twitter?"spurte Justin."Nei samme gamle"sa jeg.Jeg la vekk mobilen og begynte å nynne til alaylm.Jazzy og Jaxon nynnet med meg.Justin smilte til oss alle tre.Vi stoppet med en bensinstasjon etter fire timer med kjøring.Jeg så et magasin med bilde av....

if justin love me DEL 34


Hadde lyst å gå,men det gikk ikke Justin holdt meg igjen."*DN* dette går ikke"sa han."At vi er sammen?"spurte jeg."Nei,vi må snakke om hva som skjer"sa han og holdt meg i hånden for at jeg ikke skulle gå."Hva er det å snakke om?"spurte jeg og så på hans nydelige øyne."Justin,Jeg elsker deg men jeg vet ikke om jeg stoler nok på deg til at vi kan fortsette"sa jeg.Jeg fikk en klump i halsen på at jeg hadde sagt det til han."Kan du gi meg en sjangse?"spurte han.Jeg elsket han og jeg klarte ikke si nei."Det er litt vanskelig,men jeg elsker deg så jeg gir deg en sjangse"sa jeg.Det kom et lite smil om munnen til Justin.Jeg ble ikke glad med en gang,men når Justin smilte til meg så måtte jeg slippe frem et lite smil.Kranglingen hadde gjort så nesten hele dagen hadde gått.Justin skulle ha konsert sent på kvelden så jeg holdt meg i tourbussen.I morgen drar vi til neste by for å rocke med beliebers.Jeg elsket være med på tour selvom det var ganske tøft også!

Klokken ble ni og Justin skulle gjøre seg klar til dagens show."Jeg elsker deg"hvisket han meg i øret.Jeg holdt rundt han og klemte han."Elsker deg også,babe"sa jeg.Han flirte lavt og bare smilte."Du klarer alltid vinne meg tilbake"sa jeg med en ertende stemme."Helo se på meg! selvfølgelig klarer jeg det"sa han på tull.Jeg måtte le av samtalen vår.Justin gikk ut døren.Jeg satte meg ned litt for å ta en pause.Stesøsteren min ville møte meg,sikkert bare for å møte Justin.Jeg var ikke så gira på å møte henne.Hun sendte mange meldinger."Den jenta gir seg ikke"sa jeg litt høyt.Det poppet opp hele tiden ny melding.Jeg orket ikke svare hun var jo ikke grei med meg,men når jeg ble sammen med Justin er vi bff liksom.Jeg tok på meg en joggebukse og en genser.På den lilla joggebuksen sto det "Believe" nedover foten med svarte bokstaver.Det var den beste kosebuksen jeg hadde og på genseren sto det Justin `s girl<3 Jeg gikk litt rundt i bussen til jeg satte meg ned med en skål corn flakes jeg satt litt på macen.Jeg gikk på facebook for å sortere meldinger og venneforespørsmål.Jeg godtok bare de jeg kjente eller hviste hvem var.Jeg logget av facebook og gikk på Twitter.Justin hadde spammet twitter med I am sorry *DN* <3 jeg måtte le for han var så søt og det var søtt det han hadde skrevet.Jeg så masse bilder av kysset til Selena og Justin.Jeg ville helst ikke se,men jeg måtte bare se det.Han holdt rundt henne.Og hun holdt rundt han.Jeg angret på at jeg trykket på bildet for jeg ble veldig sjalu.Jeg så mange lurte om de var blitt sammen igjen.Jeg likte ikke å se det,men sånn er det jo for alle.Jeg var jo en vanlig jente som var kjæresten til Justin Drew Bieber.Jeg måtte takle sånne ting som dette.Klokken hadde slått ti jeg hørte volumet fra arenaen.Jeg gikk for å pussetenner.Jeg gikk på badet å så meg selv i speilet.Hvordan kan Justin elske dette så mye? det spørsmålet stilte jeg meg selv veldig ofte.Jeg stilte alltid meg selv nye spørsmål når jeg så meg selv i speilet.Hvorfor meg? hva er spessielt med dette? elsker han meg for den jeg er? og alle de tingene.Jeg pusset tennene og gikk å la meg.Dynen var kald,men det var bare godt den ble varm veldig fort.Jeg sovnet med all bråket fra arenaen da jeg hørte Ryan komme....

If justin love me DEL 33


Og så på han "Hvordan kan jeg stole på deg"ropte jeg,jeg snudde meg unna han jeg klarte ikke se på han lenger.Han røyste seg opp."*DN* hvor mange ganger må jeg si unnskyld?"sa han."Til du slutter å være en idiot"skrek jeg.Han sto bak meg,jeg turte ikke snu meg for jeg hviste begge var på gråten "Justin,jeg vet ikke om jeg klarer mer"sa jeg og hulket som bare det."Klarer mer?"skrek han."Det her er starten på et liv med deg,du ser hvordan det går!"skrek jeg.Jeg var sint og veldig lei meg for at han hadde gått bak ryggen min."Det her er første og siste gang *DN*"sa han."Hvordan kan jeg vite det? du har allerede såret meg en gang før,jeg er ikke sikker på om jeg stoler på deg!"hulket jeg.Jeg begynte å gå,men Justin fulgte etter den gutten gir seg aldri! Jeg gikk rundt hele arenaen jeg satte meg på en benk.Bare for å tenke alene,men Justin kom hele tiden i veien for det.Han satte seg på andre siden av benken.Jeg overså han litt,men det var vanskelig for egentlig elsket jeg han.Jeg var bare sint for at Selena ødelegger forholdet."Justin du skjønner ikke,Selena går bak både min og din rygg"hulket jeg.Justin så på meg han hadde tårer i øynene."Jeg stoler på deg"sa han med en rolig stemme."Men hører du ikke Justin? Selena har lurt oss!"ropte jeg.Jeg gikk tilbake til bussen.Jeg var kjempe sulten og utslitt av all ropingen og skrikingen.Jeg fikk en melding Maten står på bordet,Kommer dere snart? Jeg skrev at jeg ikke kommer,men de måtte høre med Justin.Jeg satt meg i sofaen og så meg rundt.Det kom masse tanker,jeg fikk hjemlengsel.Jeg ville til LA bort fra Justin,Selena og alle! jeg klarer ikke mer,det har gått to uker jeg og Justin har kranglet tre ganger to av dem pga Selena.

Jeg hadde skreket meg i søvn.Jeg våknet og husket ikke helt hva som hadde skjedd.Men så kom jeg på det igjen.Jeg så Ryan var på tur inn i bussen."Hey *DN* hvordan går det?"spurte han.Jeg så på han "Ikke så bra"sa jeg det rant en tåre ned på kinnet.Han satt seg ved siden av meg "Hva har skjedd?"spurte han."Selena ødelegger alt"skrek jeg.Ryan så helt paff ut når jeg hadde sagt det.Han holdt rundt meg."Det går bra,hva har hun gjort?"spurte han."Hun kysset Justin når jeg ikke var der,hun lyver og er ekkel mot meg"skrek jeg.Ryan sa ikke så mye.Alt som kom inn i hodet mitt datt bare ut av munnen min."Jeg elsker Justin,men jeg klarer ikke mer!"skrek jeg.Skrikingen roet seg ned.Ryan gidde meg en klem.Han laget en kopp kakao til meg og han selv.Vi snakket om hva vi kunne gjøre.Han fikk meg til å smile igjen.Han fortalte noen vitser og morsomme historier fra han var liten.Jeg kjente jeg ble i bedre humør,men det sank fort igjen når Justin kom inn døren.Ryan så på Justin,Justin sa ikke noe.Justin satte seg ved siden av meg jeg...

If justin love me DEL 32


Men jeg stoler på Justin.Han gikk ut av bussen.Jeg gikk bak for å skifte til nattklær jeg fjernet sminken,Jeg ballet meg godt inn i den myke dynen.Jeg tenkte på Jazzy og Jazon,men noen andre i crewet hadde de nå sånn at ikke Justin skulle bli utslitt.Jeg sovnet,men klarte ikke roe meg helt ned med tanke på at Selena var med Ryan og på Justin sin believe tour.Men Justin likte ikke Selena det var jo Ryan som elsket henne.Jeg hørte Justin komme inn,men jeg orket ikke si noe til han jeg lot bare som jeg sov.Han hadde vært borte en stund,jeg hadde ikke klart å sovne på to timer.Jeg kjente øynene bare sank sakte ned.

Neste morgen skavtt jeg opp.Det kjentes ut som jeg falt fra et stup,jeg hatet å våkne av den følelsen.Jeg sto opp.Jeg gikk i skapet mitt å hentet en shorts og en topp.Jeg gikk bak å skiftet sminkemappen sto klar.Jeg tok på meg litt pudder,mascara og denne gangen øyeskygge jeg brukte det nesten aldri,men kunne ikke sakde å pynte seg litt ekstra.Jeg gikk til Justin sin seng.Jeg puffet sakte til han."Juju"sa jeg lavt.Han vred seg rundt "Er det morgen nå?"spurte han med morgen stemmen sin."Ja,det er på tide å stå opp"sa jeg.Han snudde seg mot meg og han så litt trist ut.Jeg smilte til han,men det kom bare et lite smil frem."Er det noe Justin?"spurte jeg."Nnnei"stammet han fort."Sikker?"spurte jeg.Han så ikke så happy ut.Jeg gikk frem i bussen jeg ventet på at Justin skulle stå opp.Han kom ut av badet å hadde fikset seg."De har laget frokost på arenaen"sa jeg."Kult"sa han.Vi gikk ut jeg prøvde ta hånden hans,men han ville ikke det.Jeg syntes det virket rart.Jeg stoppet opp."Justin dettte er ikke likt deg"sa jeg og stirret han i øynene."Hva da?"sa han."Dette! du virker så trist,jeg får ikke klem også vil du ikke holde meg i hånden,hva har skjedd?"spurte jeg.Jeg begynte å gå litt sakte.Han kom etter "*DN* vent jeg må si deg noe"ropte han.Jeg stoppet opp å snudde meg.Han sto der alene midt på parkeringsplassen."Hva da?"sa jeg.Han kom gående mot meg."Lover du å ikke bli sint på meg?"spurte han."Kanskje?"sa jeg og så rart på han."Det var ikke jeg! det var Selena som gjorde det,men jeg klarte ikke stoppe henne"sa han."Gjorde hva?"ropte jeg."Hun kysset meg"sa han.Jeg ble sint,trist og skuffet."Hvordan kunne du? du har fortsatt følelser for henne!"skrek jeg."Nei,*DN* det er deg jeg elsker,men Selena startet"ropte han.Jeg måtte vekk,vekk fra han,vekk fra alle sammen.Jeg sprang bort bak arenaen.Justin sprang etter,men jeg ville han skulle gå vekk.Jeg satte meg bak et hjørne.Jeg hyl skrek."Hvordan kunne han"hylte jeg.Jeg klarer ikke være med en jeg ikke stoler på.Det har skjedd en gang før Selena ødelegger alt.Jeg slo hånden hardt i murveggen,men jeg fikk så vondt.Jeg hadde vondt i meg,hjertet mitt var knust.Hvordan klarer han ikke stoppe å kysse en heks? Jeg så Justin bak hjørne jeg satte meg lenger inn.Jeg gjemte meg i hendene mine.Jeg ville helst være alene jeg ville ikke høre noe forklaring.Jeg vet ikke om jeg ville være mer med på believetour.Hvis det var så mye jeg måtte satse for han så vill jeg ikke.Jeg satser ikke hjerte mitt for han,det blir bare knust uansett.Jeg hadde mobilen i shortsen,den plinget hele tiden.Jeg tok den opp det var nesten 100 meldinger fra Justin.Jeg så Justin i sidesynet.Jeg la mobilen ned.Jeg så han kom.Han hadde grått.Det hadde jeg også.Han kom enda nærmere han satt seg ved siden av meg.Han var helt stille."Jeg vet ikke hva jeg skal si"sa han.Jeg svarte han ikke for meg kunne han bare gå jeg ville ikke høre hva han hadde å si."*DN* jeg er så lei meg,jeg vet ikke hva jeg skal gjøre"sa han.Jeg så han så på meg,jeg snudde meg andre veien."*DN* jeg beklager"sa han.Jeg røyste meg opp....

If justin love me DEL 31


"Kom Jazzy,skal vi gå til storebror Justin?"spurte jeg.Selena begynte å le.Jeg tok hånden til Jazzy."Jazzy husker du at Justin ikke er kjæreste med Selena?"sa jeg og forklarte på en måte hun skulle skjønne."Jazzy du kan møte Selena,men vi må gå nå"sa jeg.Selena så rart på meg,jeg så bare rart tilbake på henne."Hvorfor gidder du *DN* ingen barn liker deg"sa Selena.Jeg tror ikke Jazzy fikk med seg det,men jeg sa ingenting tilbake.Jeg så Justin i sidesynet mitt.Han kom gående mot meg.Han så Selena sto der så han gikk enda litt fortere."Hva skjer her damer?"spurte han litt forskrekket."Jazzy ville bare hilse på Selena"sa jeg."Kom Jazzy skal vi gå å hente is?"spurte Justin med en oppmuntrende stemme.Han ville ikke at Jazzy og Selena skulle være sammen lenger.For han stolte ikke på Selena.Jazzy slapp hånden til Selena.Jeg holdt fortsatt Jazon.Vi gikk tilbake til bussen.Jeg snudde meg bak jeg så Selena var lynings på meg eller Justin.Jazon sa ikke et ord helt til de ville ha is."Juju kan vi få is?"spurte Jaxon."Jaa,vi må se hvor vi finner is"sa Justin.Han gikk i fryseskapet å fant to saftis.Han gidde begge to is å det ble stille med en gang.Jeg gikk ut for å strekke på meg.Solen skinte i øynene mine.Jeg tok på meg solbrillene å så rundt på den tomme parkeringsplassen.Justin kom bak meg og klemte meg bakfra.Vi sto begge to å så rundt."Hva gjorde Selena?"spurte Justin."Nei det vanlige"sa jeg.Jeg ville helst glemme Selena."Kan vi ikke bare overse henne?"spurte jeg."Jo,fra nå av tenker vi ikke mer på henne"sa Justin.Jazzy og Jaxon ble med noen i Justin sitt team inn på arenaen for å se.Jeg og Justin gikk en tur rundt alene for å se litt.Vi hilste på folk som jobbet her,tittet inn i de forskjellige bussene til slutt gikk vi inn på arenaen.Det kom litt kald trekk mot oss.Det var mye kaldere inne enn ute,men det var ganske godt.Vi gikk bak scenen da jeg fikk et glimt av Jazzy og Jaxon på scenen.De var med danserne til Justin jeg så de ble lært opp.Jeg måtte le for det var veldig søtt.Vi gikk videre da stylisten til Justin dukket opp.Hun fikset klar klærne hannes.Vi gikk bak scenen for å se hvordan lysfolkene hadde det.De jobbet som bare det til kvelens show.Justin gikk på scenen med en mikrofon i hånden.Jeg gikk ned å satte meg på en stol.Jeg filmet han og Jaxon som sang boyfriend.Jeg klappet og jublet.Jaxon klappet selv."Så flinke dere er"sa jeg.Justin sang litt med Jazzy de sang baby for den likte Jazzy.Da de var ferdige gikk vi ut av arenaen å tilbake til bussene.Justin hoppet ned i sofaen "Klar til kveldens show?"spurte jeg."Ja jeg er klar er du?"sa han."Ja,men showet er jo for deg Justin"sa jeg."Jo,men du er en del av det"sa han.Han gidde seg ikke han stoppet ikke å sjarmere.Jeg ble alltid varm inni meg når han sa noe fint.Jeg satt meg ved siden av han i sofaen med et lite pust i bakken.Scooter kom i døråpningen av bussen "Justin er du klar?"spurte han."Ja jeg kommer"svarte Justin."Showtime"sa jeg og smilte til han."Showtime"sa Justin.Han gikk opp av sofaen han gidde tegn at jeg skulle bli med.Jeg følgte etter Justin inn til arenaen.Vi gikk til garderoben.Der stylisten sto klar med alle klærne til Justin.Justin tok klærne og gikk inn for å skifte.Han kom ut med de kule klærne sine.Han satt seg i en stol å stylisten fikset håret,hun tok også pudder i ansiktet sånn at ansiktet skulle vises godt med alle lysene på scenen.Da stylisten var ferdig gikk Justin opp av stolen.Jeg gikk mot han å klemte han."Er du klar?"hvisket jeg i øret hans."Ja"hvisket han.Vi gikk bak i i en slags stue der det var sofa,bord og litt mat.Vi satte oss ned å ventet til han skulle gå på scenen.Da tiden var inne så jeg alle jentene juble,hyle og skrike.Jeg sto ved siden av bak scenen å så på at Justin sang alaylm han danset og fikk øyekontakt med beliebers.Danserne var topptrente å de kunne det de holdt på med.Jeg danset litt med å nynnet til sangen.Da be alright kom.Så jeg Justin så på meg.Han sprang mot meg.Han tok hånden min å dro meg med ut på scenen.Han hentet gitaren sin "Nå skal jeg spille en sang med min partner *DN* dere vet hvem hun er hun er helt spessiel"sa han.Han begynte å spille på gitaren sin.Vi begge begynte å synge til den nydelige sangen.Fansen Jublet og klappet.Jeg følte meg veldig heldig.Da sangen var over gikk jeg kjapt av scenen han begynte å synge på boyfriend.Da konserten var over skulle Justin gå på meet and greet.Jeg gikk tilbake til bussen.Jeg så flere tusen skrikende beliebers bak gjerdet.Jeg gikk mot de.Jeg så en liten jente som ville ta bilde.Jeg tok et bilde med henne og fulgte henne til moren sin.

Da meet and greet var over kom Justin kjørende på segway som det sto believe på.Fansen hylte og ropte Justin.Han tok noen i hånden og noen tok han bilder med.Jeg gikk tilbake til bussen.Jeg var stup trøtt.Justin kom også inn.Han virket i så trøtt."Sliten eller?"spurte han."Ja,gjett om"sa jeg.Han kom mot meg og bare holdt rundt meg.Han kysset meg på pannen."Skal du legge deg?"spurte han."Ja jeg tenkte det"sa jeg."OK,jeg går en tur bort til Ryan og Chaz"sa han.Jeg nikket og mange tanker kom...

 

If justin love me DEL 30


Jazzy og Jaxon som klemte Justin.Jeg gikk in i bussen.Begge sjarmtrollene sprang mot meg.Jeg satt meg ned på huk og klemte begge to."Har dere savnet meg og Justin?"spurte jeg."Ja dere var borte en stund"sa Jazon."Ja eller litt over en uke"sa jeg med en tone sånn at de skjønte hva jeg sa.Jeg røyste meg opp igjen og tok de på fanget mitt.Justin måtte le av oss."Er dere ikke trøtt?"spurte jeg mens jeg gispet.Begge to ristet på hodet.Jeg og Justin funket som en familie begge elsket barn jeg håper på det i fremtiden,men spørs om vi er sammen da.Vi snakket og koset oss når klokken ble for mye hjalp vi de begge to i seng.De ville sove i tourbussen noe som var helt ok.Senger var det nok av.Jeg tok Jaxon for en gang skyld.Pusset tenner og skiftet klær.Jeg gjorde også klar sengen.Justin hadde gjort Jazzy klar for å sove.Begge to hadde lagt seg.Jeg gidde Justin et kyss "Du er kjempe flink med barn"sa jeg."Det er du også"sa han og kysset meg en gang til.Jeg hørte Jazzy fnise i sengen sin.Vi satt oss ned.Jeg gispet jeg også "Du er jo mer trøtt en de to"sa Justin og flirte."Ja,jeg er sykt trøtt"sa jeg."Du har jo litt av noen drømmer om nettene"sa Justin."Ja,men det er bare sånn jeg pleier å ha det også er jeg sykt forvirret når jeg våkner neste morgen"sa jeg.

Etter en time med kos med Justin gikk jeg for å ta kvelds stellet.Jeg greiet håret og pusset tennene.Jeg gidde Justin en natta klem."Sov godt sweetie,husk å vekk meg om det er noe"sa han og kysset meg."Natta,babe"sa jeg og gikk for å legge meg.Dynen var kald og god.Jeg sovnet fort.

Neste morgen våknet jeg av at Jazzy og Jazon ville stå opp.Justin tok begge to opp i sengen sin jeg hørte de flirte og tøyset med storebroren sin.Jeg røyste meg opp,me la meg fort ned igjen.Jeg var skikkelig trøtt."Er du våken *DN*?"spurte Jaxon."Ja jeg er det"sa jeg med en søt stemme.Jeg hørte han trampet bort over gulvet.Jeg så ned fra køyen han sto å hoppet og danset.Jeg måtte le."Akkurat som storebror"sa jeg.Justin begynte å le av han."Jaxon danser du?"spurte Justin."Jaaa!!!"svarte Jaxon som sprang rundt i hele bussen.Jazzy pleide være litt mer rolig om morgen.Jeg gikk bak på badet kledde på meg og gjorde resten.Jeg gikk ut Justin hadde vært effektiv å kledd på seg selv og de to minste.Jeg gikk ut med Jaxon og Jazzy der Selena sto.Jeg var redd de ville kjenne henne igjen."Se,der er Selena!"ropte Jazzy.Hun sprang mot Selena.Det var dette jeg ville ikke skulle skje,Selena gjorde alt hun kunne for å få Jaxon og Jazzy til å like henne som hun klarte.Jaxon holdt meg i hånden han var litt mer sjenert.Jeg så Selena smile fra øre til øre da Jazzy sprang fra meg til henne.Jeg himlet med øynene.Jeg så Selena snakke med Jazzy,men jeg gjorde ikke mer.Jeg gikk bort til Selena for å hente Jazzy,men Jazzy ville ikke...

If justin love me DEL 29


"Skal Selena være med på mange konserter?"spurte jeg."Nei jeg håper ikke det for jeg er ikke særlig fan av henne for å si det sånn"sa Justin.Jeg kjente jeg gruet meg.Jeg så opp på Justin som bare smilte til meg.Usher kom i døråpningen jeg så han smilte da han så oss."Da kan dere lufte dere litt,neste stopp blir om 5 timer"sa Usher.Jeg røyste meg opp fra sofaen jeg gikk ut å strekte på meg.Justin kom rett etter meg.Den andre bussen kom like etter.Jeg så et glimt av Selena i vinduet,men jeg brydde meg ikke."Klar til neste by?"spurte Justin."Jaaa"svarte jeg med et gisp."Vi blir der ikke like lenge,men vi får no vært innom"sa Justin."Ja,jeg gleder meg til å se de to små"sa jeg."Ja dem får vi også møte"sa Justin og smilte.Han strekte ut armene han ville ha en klem.Jeg gidde han en klem.Vi sto å klemte til Scooter sa at vi skulle kjøre videre.Vi begynte å le av og til var det pinlig når folk avbrøt oss i en klem eller et kyss.Vi gikk inn i bussen.Jeg var lei av å sitte i den bussen.Justin satt å nynnet på alaylm.Jeg prøvde høre han synge,men var mest bare nynning.Jeg nynnet med han."Jeg elsker as long as you love me"sa jeg."Åja du gjør det?"sa han."Ja det gjør jeg"sa jeg med et smil om munnen.Vi begge nynnet videre på sangene hans.Han la seg ned i sofaen jeg la meg i armkroken hans.Vi kjørte i en god fart.Jeg så trær,hus og biler.Jeg sovnet det var jo tre timer igjen av bil turen.Jeg kjente Justin holdt rundt meg.Jeg følte meg enda tryggere.Jeg sovnet og kom til en drøm.Justin var i drømmen.Jeg kjente ikke alt igen,men jeg så huset vårt.Jazzy sprang over en vei,men nei en bil kommer.Jeg skvatt opp og ropte "Jazzy,NEI!"ropte jeg.Jeg satte meg opp.Justin så forskrekket på meg med store øyne."Går det bra?"spurte han."Mareritt,Jazzy sprang over en vei og en bil kom jeg rakk ikke gjøre noe"sa jeg og skjønte enda ikke helt hva som hadde skjedd."det var bare en drøm"sa Justin.Jeg la meg ned igjen han holdt enda hardere rundt meg,jeg følte meg enda tryggere.

Begge våknet av at Scooter sa navnene våre."Justin og *DN* vi er fremme"sa Scooter.Jeg så meg rundt Justin var like trøtt.Det var blitt mørlt ute vi hadde kjørt nesten hele dag.Vi kjørte å stoppet utenfor arenaen.Disse nettene skulle vi sove i bussen siden vi hadde sovet på hotell.Vi pleide av og til å sove på hotell.Så denne gangen var det bussen.Jeg sto opp så meg i speilet."Herregud,jeg ser ikke ut!"sa jeg.Jeg var svart rundt øynene bustete hestehale og det ansiktet."Du er fin uansett"sa Justin og smilte.Jeg hadde ropt,grått og sovet var ikke rart jeg så sånn ut.Jeg fikset sminken og håret.Jeg gikk ut av bussen.Jeg så Ryan.Jeg prøvde gå tilbake,men han ropte på meg. "*DN* jeg må snakke med deg" ropte Ryan.Jeg snudde meg han kom gående mot meg."Er det noe spess"ropte jeg,jeg hadde bare lyst å gå inn i bussen igjen."Liker du ikke Sel`?"spurte han.Han har gitt henne kallenavn allerede."Nei jeg er ikke stor fan av henne for å si det sånn"sa jeg og gikk.Ryan tok hånden min.Han så meg i øynene.Jeg sto bare å så på han."Jeg håper det ikke blir noen problemer mellom deg og Selena"sa han.Jeg prøvde se vekk fra han,men  han stirret meg i øynene."Du skulle bare vist"sa jeg med en litt slu stemme.Han hadde ennå ikke snudd seg.Jeg prøvde å gå,men Ryan holdt hånden min han ville snakke ferdig med meg."Var det noe mer?"spurt jeg."Ehh,nei det er bare jeg vil deg og Selena det beste"sa han.Endelig slapp han hånden.Jeg gikk i bussen der jeg så lille...

If justin love me DEL 28


Ryan og Selena sto midt på gulvet å skjønte ingenting.Jeg så stygt på Selena det eneste jeg tenkte var at Selena var en heks,ikke at hun og Ryan råklinte.Men at hun var den største heksen på jorden.Justin sa ikke stort det ble litt pinlig stillhet "Justin jeg skulle si det"sa Ryan.Justin så stygt på Selena."Forteller mann ikke broren sin alt?"spurte Justin med en litt skuffet tone."Joa,Justin jeg ville ikke såre deg"sa Ryan.Justin så ned i bakken jeg kjente han holdt hånden min enda hardere.Jeg ventet bare på at Selena skulle slå seg løs,men hun sa ingenting noe som var rart.Hun sto bare å smilte."Kan vi starte på nytt?"spurte Ryan."Det er litt vanskelig å stole på deg,men vi kan starte på nytt"sa Justin.Han så fortsatt skuffet ut,men han gikk bare ut av bussen Ryan gikk etter han.Selena stirret på meg med to stygge øyne."Du vet jeg er sammen med Ryan for å vinne tilbake Justin?"sa Selena."Du får ikke Justin vet du vell"sa jeg med en litt tøff tone."Det får vi se på"sa Selena å flirte."Han liker ikke deg,han fatter ikke at dere var sammen sir han til meg"sa jeg til Selena."Sikkert bare for å ikke få deg sjalu eller?sa Selena.Jeg himlet med øynene å gikk ut av bussen."Du er en feig liten drittunge"ropte Selena.Jeg vinket et tegn sånn at hun hviste jeg ikke brydde meg.Jeg hørte på tonen hun snakket at hun var sint.Jeg så Justin og Ryan smile igjen.Jeg gikk inn i bussen.Selena gjorde noe på humøret mitt som jeg ikke likte.Hun gjorde meg sur og irritert.

Justin kom inn igjen.Han flirte for seg selv."Går det bra nå?"spurte jeg."Ja,han forklarte at Selena ville bli sammen med han osv"sa Justin.Jeg bare nikket."Er du og Selena venner nå? så dere snakket sammen"sa Justin."Ehh vi er ikke akkurat venner"sa jeg."Åhh hva sa Selena?"spurte Justin."Nei hun var sammen med Ryan for å vinne tilbake hjerte ditt"sa jeg."Serr? du tuller"sa Justin."Nei,jeg gjør ikke det"sa jeg med høyere stemme."Ryan sa hun hadde forandret seg helt og jeg tror ikke hun sa det til deg"sa Justin og flirte.Jeg orket ikke svare jeg overså Justin.Jeg tok opp mobilen.Jeg ble irritert av alle sammen."Er du sur?"spurte Justin.Jeg orket ikke svare.Det var bare teit når han ikke ville tro på sin egen kjæreste."*DN* ikke bli sur"sa han enda en gang.Jeg orket fortsatt ikke svare.Han satte seg ned ved siden av meg.Jeg hoppet lenger bort.Jeg ville bare være litt alene."Ja vell hvis det er sånn det skal være"sa Justin.Jeg trykket litt på mobilen.Justin gidde seg ikke han maste om hvorfor jeg var sur."Hvorfor er du så sur?"spurte han."Du tror jo ikke på hva jeg sier"sa jeg med en høy stemme.Vi begynte å rope til hverandre.Jeg så Usher kom for å se,men han gikk kjapt tilbake igjen når han så vi kranglet."Det er bare teit at du går mot meg for eksen din"ropte jeg til han."Jeg går ikke mot deg"ropte han tilbake."Hvorfor tror du meg ikke da?"ropte jeg litt høyere."For det høres ikke ut som Selena!"ropte Justin."Hva høres ut som Selena da?"ropte jeg."Det er bare så dramatisk alt sammen *DN* jeg går ikke mot deg,men det høres ikke ut som Selena"ropte han."Bare gå tilbake til Selena"ropte jeg tilbake.En tåre rant nedover kinnet mitt.Dette var en ordentlig krangel med Justin."Jeg vet ikke om jeg klarer dette Justin!"skrek jeg.Han ble stille da han så jeg skrek."*DN* er ikke meningen..,.."sa han."Hva er ikke meningen? å få meg til å gråte eller gå mot meg for eksen"skrek jeg.Jeg satt med ned på gulvet tårene rant og rant.Justin satt der med store øyne.Han satt seg ned ved siden av meg og strøk meg på ryggen jeg hulket.Jeg klarte ikke stoppe."Var ikke meningen å såre deg på denne måten"sa han med en trist stemme.Jeg satt med hode i hendene jeg gråt fortsatt."Jeg klarer ikke tanken på at du skal tilbake til Selena"hulket jeg."*DN* jeg kommer ikke til å forlate deg for Selena,det er deg jeg elsker"sa han.Hulkingen roet seg,men hadde ikke stoppet helt.Vi begge ble stille.Jeg så sikkert ut som et spøkelse.Jeg så opp på Justin han tørket tårene mine.Han kysset meg."Jeg elsker deg"hvisket han i øret.Jeg klemte meg hardt inntil han.Jeg håpet dette ikke skjer igjen,men det var tøft å være sammen med en superkjent person dette er vell bare en liten smakebit av livet.

"Tror du meg?"Spurte jeg."Ja nå tror jeg deg"sa han.Og klemte meg enda hardere.Jeg elsket de lange.varme klemmene hans.Han røyste seg opp å strakk ut armen sin han hjalp meg opp fra gulvet.Jeg satte meg i sofaen.Han satte seg ved siden av meg og holdt rundt meg.Ingen turte kommen inn i den delen av bussen siden vi hadde kranglet så høylytt.Bussen tok et nytt stopp.Jeg gruet meg til å se Selena...

 

If justin love me DEL 27


Jeg så bare på Justin "Trur han sku treffe en jente,men han sa ingenting til meg som er veldig rart egentlig"sa Justin."Sir dere ikke alt til hverandre da?"spurte jeg."Jo,men han var så hemmelighets full kanskje noe ikke vi skulle vite"sa Justin.Jeg fikk et flashback av da Selena sto utenfor arenaen da jeg sa shit og alt det der."Kanskje det er Selena?"spurte jeg."Nei det trur jeg ikke"sa Justin."Sikker?"spurte jeg."Nei,men han går vell ikke på min onde eks,jeg sa jo hvorfor vi slo opp så det vet han godt"sa Justin.Jeg satt å tenkte litt for det kunne jo skje,men mer orket jeg ikke tenke på det.Ryan vet hva han driver med.Justin gikk opp av sengen.Jeg reiet opp etter oss.Jeg pakket ned det siste av klær,sminke og sko.Jeg ladet mobilen.Og sjekket at jeg hadde husket alt.Jeg gikk på badet der Justin sto å pusset tennene.Jeg hadde tatt alt.Jeg satte tingene ved døren.Justin kom ut av badet han pakket det siste han også.Da rommet så strøkent ut gikk vi begge ut."Klar til neste by?"spurte Justin."Ja,så klar som jeg kan bli"sa jeg og smilte stort.Jeg hadde glemt de triste tankene dagen før.Jeg tok mobilen opp gikk inn på instagram jeg tok bilde av koffertene og skrev Going to the next city "The show must go on" jeg la det ut jeg hadde allerede fått over 1000 likes.Da vi kom ned var bussen klar for å kjøre videre.Vi la bagasjen og satt oss i den myke sofaen."Kan Jazzy og Jaxon komme?"spurte Justin med en munter stemme."Selvfølgelig Justin"sa jeg."Sikker,for du må ikke bare si ja"sa han."Justin jeg kommer alltid til å si sannheten"sa jeg og gidde han et kyss.Justin tok iphonen og ringte Jazzy og Jaxon de snakket med høyttaler.Jeg hørte de snakket lenge.Justin satt seg med meg i sofaen med et smil "Kommer de?"spurte jeg."Jepp,vi møter de i morgen allerede"sa han.Jeg var glad han får treffe de mens han har tid.Ryan satt i en annen buss."Hvorfor er ikke Ryan i denne bussen?"spurte jeg."Vet ikke har ikke snakket med han"sa Justin.Justin ringte Ryan."YOO,Ryan"sa Justin i mobilen.Jeg hørte ikke hva Ryan sa,men han var ikke alene."Hvorfor er du ikke med meg og *DN* i denne tourbussen"spurte Justin.De snakket ikke lenge noe som er rart.Justin la på."Hva er det med Ryan?"spurte jeg."Han var ikke helt seg selv"sa Justin."ÅÅÅ på hvordan måte da?"spurte jeg."Nei han ville liksom bare legge på"sa Justin."Kanskje han har tatt med Selena i tourbussen?"sa jeg."Selena? Hva skal hun med Ryan hun er jo i LA"sa Justin."Nei,jeg så henne utenfor arenaen,men Ryan sa liksom ikke noe så jeg vet ikke helt hva som skjer"sa jeg.Justin så bare i bakken "Jeg skjønner ikke at han ikke vil snakke med meg om det"sa Justin.Jeg strøk Justin sakte over ryggen sånn at han skulle vite at jeg var her med han uansett."Han vil nok sikkert si det?"sa jeg."Han pleier alltid si sånne ting til meg,men jeg skal ikke tvinge han vi får jo vite det uansett en gang"sa Justin."Ja vi får det,men vi må tenke possitivt i morgen får vi treffe de to vakkreste ungene i verden"sa jeg."Ja det får vi"sa Justin og kysset meg på pannen.Han holdt meg hardt inntil seg noe som jeg ELSKET! Jeg trykket litt på mobilen min bare for å se om noe spessielt hadde skjedd,men ingenting hadde skjedd.Justin satt også på mobilen han tok litt bilder av oss,han og hva han gjorde.Han pleier å dele det med beliebers hva som skjer i livet hans.

Etter en timers tid var jeg døds lei av å sitte i tourbussen."Chaz skal også være med innom noen konserter"sa Justin."Å så kult!"sa jeg.Jeg elsket å henge med Chaz han var både søt og morsom (Ikke søtere enn Justin da) "Han blir med til tre byer"sa Justin."Kult" sa jeg."Han blir ikke med på så mange siden han har skole og sånn"sa Justin."Det var jo dumt,men du får jo i det minste treffe han"sa jeg."Har du snakket med moren eller stefaren sin?"spurte Justin."Nei,moren min ringer ikke så veldig ofte.Stefaren min er helt ok,men jeg hater stesøsteren min"sa jeg."Okei,hvorfor hater du henne?"spurte Justin."Vi har aldri vært gode venner ingen likte at foreldrene våre ble sammen,og vi kranglet om alt mulig når vi bodde sammen.Hun ble skikkelig sint når jeg ble sammen med deg,men nå er vi liksom bestevenner"sa jeg."Kjipt,vet hvordan det er med skilte foreldre"sa Justin."Ja,men jeg sliter mest med stesøsteren min for siden jeg er sammen med deg er vi jo bestevenner tror hun da"sa jeg."Ikke bry deg om henne"sa Justin."Det er sånne mennesker som ikke burde finnes"sa jeg.Justin begynte å le."Ja,jeg har gjennom gått mye til at jeg er 18år og dette er noe jeg har vært igjennom mennesker som er store idioter"sa Justin.

Vi pratet masse om ting vi aldri hadde snakket om før.Bussen stoppet vi skulle fylle bensin for så å kjøre videre,men Ryan kom ikke ut av tourbussen.Jeg og Justin gikk hånd i hånd til den bussen Ryan var i,men vi angret på at vi gikk inn.Ryan kysset den store heksen."Ryan?"spurte Justin.Ryan snudde seg forskrekket...

If justin love me DEL 26


Jeg var nesten ferdig pakket,mens han hadde akkurat begynt."Går det bra eller?"spurte jeg med en litt ertete tone i stemmen."Ja,eller tar jo litt tid dere jenter gjør det jo på 1-2-3"sa han.Da han hadde pakket det meste tenkte vi å se en film,men vi begge vet vi bare kom til å snakke gjennom hele filmen så vi droppet det.Jeg hadde ikke snakket med Anna etter det som skjedde,men jeg lot det være kanskje hun bare trengte litt tid.Vi lå i den store sengen på hotell rommet.Det var godt å bare ligge i armkroken til Justin mens han pjusket sakte i håret.Jeg kjente et lite savn av og til med Venner og Familie,men jeg pleide å holde det inni meg for jeg var sterk nok til det."Savner du Vennene dine eller familien din?"spurte Justin.Jeg var stille for jeg hadde en liten klump i halsen jeg ville heller ikke brase ut i gråt igjen forran Justin.Jeg nikket bare litt til spørrsmålet.Vi begge ble stille en stund."Jeg kjenner jeg savner Jazzy og Jaxon"sa han.Jeg var fortsatt like stille."Jeg savner alle sammen"sa jeg,og ble kjapt stille igjen.Jeg klarte ikke si så mye.Jeg kjente jeg ble søvnig og bare hadde lyst å sove,men jeg presset meg litt til for å være våken."Kommer de snart på besøk"presset jeg fram."Vet ikke"sa Justin.Jeg hørte på stemmen at han savnet de."Du har meg må du huske"sa han."Ja og du har meg Justin"sa jeg."Jeg kommer aldri til å forlate deg du betyr for mye for meg"sa han."Jeg kommer ikke til å forlate deg Justin jeg elsker deg"sa jeg.Øynene lukket seg sakte jeg kjente jeg kom i en annen verden som kaltes drømmeland.Jeg så meg og Justin i fremtiden.Stort hus,tre barn og begge var glade,men jeg så også Selena vandre rundt alene.Jeg likte drømmen for både jeg og Justin var lykkelig.

Neste morgen ringte mobilen min. God morgen på tide å våkne! sto det mens den vibrerte.Jeg skrudde den av og snudde meg igjen."Er det ikke på tide å våkne?"spurte Justin."Nei jeg vil sove mer"sa jeg og bare gnidde hode langt inn i den myke puten.Justin laget snorke lyder bare for å plage meg.Jeg tok opp puten og slo den litt i han som tegn at han skulle slutte,men han begynte bare å le.Jeg måtte le litt selv også.Jeg satte meg opp i sengen,men kastet meg fort ned igjen.Justin gjorde alt for å få meg opp ikke at han heller hadde stått opp,men for å plage meg.Han var ikke akkurat en morgenfugl til menneske så hevn får han en dag.Jeg sto opp gikk som vanlig på bade.Jeg prøvde være litt rask siden vi skulle dra så jeg satt opp håret i en hestehale,kledde på meg og tok på en dæsj mascara.Jeg pusset tennene og masjerte sakte ut av badet.Justin lå fortsat i sengen jeg måtte le av han.Jeg gikk til sengen og hoppet i den for å irritere han tilbake.Jeg satt meg ned."Er det ikke på tide å stå opp"sa jeg med en ertende stemme."Jo,men ville du skulle stå opp først så jeg fikk sove lengre"sa han og flirte."Du altså"sa jeg og dyttet han litt."Hvor er egentlig Ryan?"spurte jeg.Justin så ut som et spørrsmålstegn...

If justin love me DEL 26


Bombet med hat brev etter jeg og Justin sang i lag.Jeg ville ikke vise Justin det,men ærlighet varer lengst "Justin? sikker på de likte det?"spurte jeg."Ja jeg får bare god kritikk"sa han og smilte til meg"Men hvordan det?"spurte han."Nei eller jeg har ikke fått så mange fine mail/brev"sa jeg.Justin røyste seg "få se"sa han og tok macen.Jeg fulgte med på det han gjorde,Han slettet brevene "Det kommer alltid til å være noen haters,men husk ikke la de ta knekken på deg"sa han.Jeg nikket jeg gikk bort til Justin sin mac for å se hva de hadde skrevet til han.Det var egentlig meste parten lovers som jeg kalte det.Jeg hadde fått masse haters "Se her *DN*"sa han og vinket at jeg måtte komme.Jeg gikk bort."Se her er alle de som syntes vi var flink"sa han.Jeg så på alt som sto I love you JB can you ann *DN* sing together on all the concert? Jeg måtte le av alle de søte beskjedene. *DN* has a big voice you and Justin look cute together! <3 Justin så nedover på resten av beskjedene."Så hva sir du blir du med å ha duett med meg?"spurte han.Jeg hadde kjempe lyst å stå med han på scenen."Så klart babe"sa jeg.Han kysset meg.Jeg var bare så glad for å ha han uansett om det var veldig tøft for begge to.

Når vi hadde sittet en stund med vær sin mac ble vi begge litt sultne.Vi bestilte roomservice "Stakkars de som jobber her"sa jeg å begynte å le "Hvorfor det?"spurte Justin med en latter."Vi bestiller mye på roomservice"sa jeg."Jaa,vi gjør vell det"sa han.Da vi hadde fått maten ble det stille rundt bordet begge var så sulten etter en lang dag.Vi begge var ferdige å spise fikk begge litt mer energi."Vet du hva klokken er?"spurte jeg Justin."Neeei"sa han å så seg rundt.Vi sto begge å så rundt i rommet."Kanskje vi kan begynne å pakke sånn smått"sa jeg."Ja,men jeg mæ innrømme jeg hater å pakke"sa Justin.Jeg måtte le ingen av oss likte å rydde eller pakke,men begge hviste vi måtte gjøre det.Jeg hentet en bag og fant det jeg skulle ha på meg neste dag.Så pakket jeg ned klærne jeg ikke brukte.Justin gikk rundt litt subbete jeg måtte le av han for han var litt rar der han gikk rundt i det store rommet...

If justin love me DEL 25


Sang og danset til den rolige sangen.Vi gjorde akkurat som på øvingen.Jeg så utover arenaen masse blinkende lys fra mobiler og kamera.Det var en fantastisk opplevelse.Jeg holdt Justin i hånden han førte meg dit jeg skulle på scenen så jeg gjorde som han gjorde.Da sangen var over skulle jeg til å gå av,men Justin holdt fortsatt hånden min han sluttet sangen med et kyss,Da alle beliebers hylte enda mer."Gå å gjør deg klar til neste sang,babe"sa han i øret mitt.Jeg nikket og sprang av scenen.Jeg gikk til bakrommet for å sjekke mobilen min.Det var masse bilder av meg og Justin allerede fra vi var på scenen jeg rakk ikke se mer på det før jeg gikk tilbake for å se alaylm, det var den kuleste sangen! Han danset og sang.Da believe skulle komme sprang han til siden for å få meg med.Jeg tok igjen hånden hans og ble med på scenen.Jeg var redd for å få haters av dette,men Justin hjalp meg gjennom det.Vi begge satt oss på basstolen han med gitar og jeg med mikrofon.Jeg så Justin så på meg jeg smilte til han og var kjempe glad.Alle viftet med hendene å hylte.Da sangen var over var det på tide med OLLG,men noen i crewet hadde hentet henne.Jeg gikk for å hilse på henne "Hei,er du OLLG?"spurte jeg."OMB,er du Justin sin kjæreste?"sa hun forvirret."Ja jeg er det"sa jeg og smilte til henne."Kan jeg ta et bilde med deg?"spurte hun."Ja,selvfølgelig"sa jeg.Vi tok et bilde,hun var tårevåt i øynene.Da kom danserne å hentet jenta.Justin satt med henne i stolen å sang til henne.Jeg syntes det er fantastisk at en belieber får være OLLG.Det var sånn jeg og Justin traff hverandre.

Da konserten var over kom en sliten og trøtt Justin."Sliten?"spurte jeg."Jaaa,gjett om"sa han med en litt hes stemme.Jeg gidde han en klem han var veldig svett,men helo det er Justin.Han gikk i garderoben jeg hørte dusjen gikk.Jeg pakket tingene jeg hadde med meg til arenaen.Da han var ferdig dro vi tilbake til hotellet.Justin skulle ha fri i noen dager så han ikke slet seg helt ut.Jeg kjenner jeg gleder meg til det."Gikk det bra alt sammen?"spurte jeg."Ja,og mye bedre når du hva med"sa han og lyste opp."Syntes du det?"sa jeg."Ja,publikum elsket det!"sa han.Jeg fniste litt."Kanskje vi kan lage et album sammen?"spurte han."Justin er jeg virkelig så god?"spurte jeg forskrekket."Ja,hvorfor tror du jeg vil ha deg på scenen`?"sa han."Du er no søt"sa jeg og holdt hånden hans.Da vi var fremme ved hotellet logget Justin inn på youtube."*DN* videoene fra jeg og du sang er på youtube"sa han."Er de?"sa jeg."Ja de har flere tusen treff allerede"sa han."SHIT,det har bare gått en time siden det der er lagt ut"sa jeg å gapte til pcn."publikum elsker det"sa han og kysset meg på pannen.Jeg gikk å satte meg ned med min egen mac.Jeg skrudde den på,men da jeg kom på var jeg...

If justin love me DEL 24


"Du er kjempe flink"hvisket Justin i øret mitt.Jeg smilte og gidde han en kyss.Han holdt godt rundt meg.Jeg holdt rundt han også."Burde vi ikke øve?"spurte jeg."Du gjør bare akkurat det samme som du gjorde for fem minutter siden"sa han."Skal vi synge be alright eller believe?"spurte jeg."Begge"sa Justin og smilte med hode skjevt."Ok da"sa jeg litt oppgitt han var for søt til å si nei.Jeg  hoppet ned fra scenen for å se Justin øve til konserten.Han var kjempe fink.Når han sang OLLG sendte han noen tegn på at jeg skulle komme på scenen.Han holdt rundt meg mens han sang "One less lonely girl"sang han.På slutten av sangen gidde han meg et kyss.Jeg kunne ikke beskrive hva jeg følte for han.

Da han var ferdig med å øve gikk vi bak å tok en pause."I morgen drar vi"sa Justin."mhm"sa jeg og leste gjennom meldingene jeg hadde fått.Jeg satte meg ved siden av han "Kan jeg ta et bilde med deg?"spurte jeg."Ja selvfølgelig sweetie"sa han.Vi begge poset til kameraet.Vi tok mange bilder.Jeg sendte noen til vennene mine i Norge og instagram/Twitter kom det også noen bilder."Ble det noen brae bilder?"spurte Justin."Ja det blir bestandig brae bilder med deg Justin"sa jeg."Er det ikke nå dere pleier å si naaw"sa han."Haha,jo det er det"sa jeg.Vi flirte av det han hadde sagt.Jeg røyste meg opp for å se i vinduet,men det skulle jeg aldri gjort det var skrikende beliebers som hadde sett meg jeg tok kjapt gardinen forran igjen og satte meg på Justin sitt fang.Han pjusket meg i håret helt til han fikk beskjed at han måtte skifte.Han gikk å skiftet jeg satt igjen i sofaen og ventet på Justin.Han kom ut med det kule antrekket "Wow så kul du er i dag"sa jeg."Syntes du det?"sa han."Ja se no på deg"sa jeg."Takk,du er nydelig *DN*"sa han.Jeg rødmet,men ble glad for det han hadde sagt.Vi gikk bak scenen da vi hørte alle beliebers skrike høyt.Justin strekte seg mot meg og kysset meg da en i crewet til Justin pikket han i skulderen "Justin nå må du gå på scenen"sa mannen.Jeg hviste ikke hvem han var men han virket grei.Justin sprang på scenen jentene hylte enda mer."Jeg har en overraskelse"hørte jeg Justin si."Jeg skal synge duett med en helt spesiell jente,hun er vakker ,nydelig og jeg elsker henne av alt på jord"sa han.Jentene hylte og ropte enda høyere.Justin sprang og hentet meg "Klar babe?"spurte han.Jeg bare nikket og tok hånden hans.Han tok opp gitaren sin.Han så på meg og spurte en gang til "Er du klar?" "Ja leggo"sa jeg og smilte.Vi begynte å synge "i cross the ocean i cross the sea"sang vi begge...

if justin love me DEL 23


Når vi kom inn gikk vi inn på et bakrom.Der fikk vi på oss mikrofoner festet på toppen.Etter en halvtime med venting kom en mann inn å sa at det var klart.Vi gikk sammen inn til Ellen show hån i hånd.Alle hylte Ellen tok i mot oss.Hun hilste pent og gidde en klem.Det var to stoler klar Justin satt seg,men tok meg på fanget.Fansen hylte enda mer."Ser mann det et ny forelsket par"sa Ellen."God dag eller god morgen"sa Ellen."God morgen"sa jeg og Justin i kor."Justin hvordan finner du disse nydelige jentene"spurte Ellen."Nei alle jenter er nydelige,men DN lyste opp i øynene mine"sa han.Ellen måtte flire litt."Hva med deg DN er det rart å være sammen med Justin og hvordan er han med deg"Spurte Ellen spent."Det er litt rart for jeg var jo den belieberen som satt på rommet å drømte om dette liv,men nå lever jeg det og Justin er den mest romantiske,morsomme og søte gutten på jord"sa jeg til Ellen."Det er ikke lenge siden dere ble et par,men kunne dere tenkt på giftemål"spurte Ellen å lyste opp."Ja hvis det fortsetter sånn som dette så kan vi snakke om giftemål"sa Justin.Jeg kunne ikke fatte han sa det,men jeg ble kjempe glad da han sa det."Da må jeg bare si en ting Justin.Jeg blir skuffet om jeg ikke får komme i bryllupet"sa Ellen.Alle begynte å flire."Selvfølgelig blir du invitert"sa Justin."Har dere hatt noen ting dere er uenige i?"spurte ellen."Vi har ikke vært uenige,men vi har hatt en liten krangel som var missforståelse"sa jeg."Ok,vi skal ikke gå inn på detaljer,Hvordan er det å få ha alenetid med tanke på journalister som er over dere hele tiden"spurte Ellen."Det er vanskelig hvis de vet hvor vi er,men vi har klart oss med å passe på å ikke gi de så mye oppmerksomhet.Så vi begge prøver å overskje dem det er ikke alltid begge har en god dag da er det ikke gøy å bli tatt bilde av hele tiden"sa Justin litt mer serrisøst.Jeg var enig i det Justin sa og bare nikket forsiktig."Kan vi få se et lite kyss?"spurte Ellen."Ja så klart"sa Justin."Er det greit for deg DN"hvisket han i øret mitt."Ja selvfølgelig"sa jeg.Vi gidde et lite kyss å alle jublet."Tusen takk til Justin og DN"sa Ellen.

Da vi var ferdige med intervjuet var det rett til konserten."Det gikk jo kjempe bra DN"sa Justin."Ja det syntes jeg også"sa jeg.Jeg så ut av vinduet,mens jeg hadde hånden på kneet til Justin."Jeg kommer til å savne New york"sa jeg."Ja jeg også,men vi har mange flere steder å besøke"sa Justin "I April blir det jo Norge"sa Justin."Ja det gleder jeg meg litt til"sa jeg.Justin så på meg jeg smilte til han å la hodet på skulderen hans.Jeg kjente han la armen rundt meg.Jeg elsket når han la armen rundt meg da var det som om jeg var den eneste for han.

Bilen stoppet vi kjørte inn en stor port.Da vi kom til arenaen så vi Ryan vinke til oss.Jeg gikk ut av bile og gidde Ryan en klem.Justin og Ryan tok sin vanlige hilse måte.Vi gikk inn alle tre i lag.Crewet til Justin hilset på oss.Alle er virkelig hyggelig.Jeg gikk opp på scenen for å se hvordan det egentlig var å stå på scenen jeg sto å så ut over hele arenaen.Da Justin kom snikende bak meg."Bøøø"ropte han.Jeg hylte jeg dyttet han forsiktig "din idiot"sa jeg på tull."Sikker på jeg er idiot?"sa han og flirte.Han la meg ned på bakken.Jeg prøvde få meg opp,men han er for sterk han kilte meg.Han satt se oppå meg."Vil du være med på showet i kveld?"spurte han."Justin,er det en god ide?"spurte jeg."Ja det syntes jeg"sa han."Jeg tror ikke det"sa jeg,"Da går jeg ikke av deg"sa han med en ertende stemme."Justin,please"sa jeg."Blir du med?"spurte han."Ok da hvis du insistere"sa jeg og flirte av han.Han gikk av meg.og hjalp meg opp av scenen.Han hentet en mikrofon.Og han begynte å spille vi sang be alright på duett.Vi drømte oss helt bort begge danset og sang.Hele crewet til Justin kom.Alle bare klappet og jublet."DN skal du være med på showet?"spurte alle."Come on DN,DN,DN!"ropte de."Ja jeh lovet Justin det"sa jeg.Alle klappet jeg så på Justin som klappet med de.Jeg ble litt rød og jeg gikk og gidde Justin en klem....

if justin love me DEL 22


Jeg gikk sakte og forsiktig for å se etter Anna på rommet,men hun var ikke der jeg fant en lapp *DN* det er for mye du og Justin gjør det så dramatisk ring meg heller når dette er over er så dritt lei av dere. Jeg ble sjokkert av lappen.Hva er det med Anna tenkte jeg.Justin kom inn i rommet "Hvor er Anna?"spurte han.Jeg gidde Justin lappen "Sikker på at hun er en ekte venn?"spurte Justin."Jeg trodde det"sa jeg.Jeg var usikker om jeg skulle ringe henne,men jeg lot det være.Jeg slengte meg ned på sengen.Justin la seg ved siden av meg."Sliten?"spurte han."Ja eller det har skjedd så mye i dag"sa jeg.Han pjusket meg i håret.Jeg strøk inni håndflaten hans til jeg tilslutt sovnet ved siden av han.

Justin sitt perspektiv:

DN sto å leste en lapp "Hvor er Anna"spurte jeg.DN viste meg en lapp Anna hadde skrevet da jeg leste den var jeg usikker på om hun var god nok for DN.Jeg orker ikke at DN skal bli mer såret nå.DN la seg i sengen,hun så sliten ut.Jeg la meg ved siden av henne og pjusket henne i håret."Sliten?"spurte jeg."Ja eller det har skjedd så mye i dag"sa DN.Det skjønte jeg godt i.DN strøk meg i hånden.DN sovnet tilslutt jeg la meg ned og sov jeg også begge var sliten etter en dramatisk dag.

Jeg våknet av at Justin ristet i meg."DN er du våken"spurte han."Ja nå så"sa jeg og prøvde å våkne litt mer.Han lå ved siden av meg jeg bare så han i øynene å begynte å smile det kom kjapt et smil tilbake "Jeg elsker deg DN"hvisket han."Jeg elsker deg og,Justin"hvisket jeg til han.Det var en rolig morgen Justin skulle ikke ha konsert før i kveld så vi hadde en hel dag for oss selv.Vi begge var invitert til et intervju på Ellen show som vi begge hadde veldig lyst til.Vi skal snakke litt om meg og Justin.Jeg gledet meg veldig til det intervjue og ikke minst få møte Ellen hun virker veldig hyggelig og er en god venn av Justin.

Senere om morgen sto begge to opp.Jeg letet etter noe å ha på meg.Jeg tok et par hullete jeans,et par gråe converse,en kul topp og noen armbånd.I dag ville jeg slette håret.Jeg fant fram slettetangen og gikk på badet etter to minutter kom Justin ruslende inn på badet for å kle på seg.Jeg slettet håret og tok på meg litt mascara.Justin så veldig trøtt ut der han sto midt på gulvet og klødde seg i hode."Leter du etter noe,Justin?"spurte jeg og så på han."Nei,har du sett klokken min"spurte han."Nei la ikke du den her i går da?"spurte jeg."Jo,jeg tror det hvis ikke Anna har tatt den da"sa han."Ja,skulle ikke forundre meg om hun har tatt den"sa jeg.Justin gikk ut av badet jeg gjorde siste finish.Justin hadde også kledd på seg.Han skulle på fikse håret før vi gikk ned for å spise frokost.Når Justin var ferdig gikk vi ned til spisesalen.

Vi fant et bord og satte oss.Det var spis så mye du vil.Jeg og Justin gikk bort til bordet det var pannekaker,vaffler,knekkebrød,brød og rundstykker.Jeg tok pannekaker med syltetøy.Justin tok rundstykker.Det var all slags pålegg du kunne tenke deg.Vi satte osss ned og spiste "Snart er tiden i New York over"sa Justin."Ja,det gikk fort"sa jeg.Da begge var ferdig gikk vi opp å pusset tennene.Så dro vi mot Ellen show."Dette er mitt første intervju"sa jeg."Det går bra bare pass litt på hva du sier"sa Justin."Ja det er jo i media det kommer ut"sa jeg."Jepp"sa han og holdt hånden min.Vi gikk inn til Ellen show hånd i hånd...

If justin love me DEL 21


Vi lot filmen være til en annen gang.Vi snakket heller."Hvordan er det å bo med Justin"spurte Anna spent."Jeg elsker det han er verdens snilleste gutt på jord! hvordan går det med deg og gutter?"sa jeg."Jo det er mange jeg har i kikkerten"sa Anna."Hvem da?"Spurte jeg spent og smilte som en idiot."Nei det er no forskjellige vi har blitt kjent med på den nye skolen"sa Anna."Husker du Erik?"spurte jeg."Ja?"sa Anna."Har han forandret seg?"spurte jeg."Nei han er like dum som han var"sa Anna."Ja han er skikkelig merkelig han går på alle jenter hele tiden han er skikkelig ekkel"sa jeg.

Justin sitt perspektiv:

Jeg hørte jentene skravle i ett på rommet,men de sa ikke det jeg ville høre "han er skikkelig merkelig han går på alle jenter og er skikkelig ekkel"hørte jeg *DN* sa.Jeg ble veldig skuffet jeg ville ikke inn dit.Jeg gikk ned i lobbyen da mobilen ringte det var *DN* jeg lot den være,men hun gidde seg ikke.Jeg lot den bare være da det kom en melding "Hvor er du? har det skjedd noe?"sto det.Hvis jeg ikke svarer blir hun enda mer redd for meg,men hun sa jeg gikk på alle jenter og at jeg var ekkel.Jeg skjønner ikke helt.

Jeg ringte Justin han hadde vært lenge borte.Han sa han skulle komme tilbake,men han svarte ikke på meldingene eller når jeg ringte han."Anna Justin svarer ikke"sa jeg med en bekymret tone."Han har sikkert glemt mobilen"sa Anna."Nei vi begge må ha mobilene hvis noe skal skje"sa jeg.Anna så jeg ble bekymret."Skal vi skjekke lobbyen?"spurte Anna."JA!"sa jeg.Jeg sprang sakte ned trappene Justin satt med hode bøyd å så lei seg ut.Jeg ropte "Justin hvorfor svarer du ikke?"sa jeg gråtende.Han så ikke på meg engang.Jeg satt meg med han "Skjønner du ikke jeg blir redd"sa jeg og klarte ikke stoppe å gråte.Han så fortsatt ikke på meg.Jeg prøvde kysse han,men han snudde seg bare."Hva er det?"spurte jeg.Han var rød i øynene så jeg så at han hadde skreket litt.Jeg har blitt så redd etter det som skjedde med limoen.Jeg røyste meg fra sofaen.Justin så meg bare med et lite sidesyn.Jeg sprang opp på rommet gråtende.Anna sto nede i lobbyen som et stort spørrsmålstegn.Hun kom springende ett meg.Jeg åpnet døren til rommet hardt opp å la meg i sengen "Hva har jeg gjort hvorfor vil han ikke snakke til meg"ropte jeg og hulket."*DN* du er en flott jente Justin vet du elsker han,så han kommer tilbake kanskje han bare trenger litt alene tid"sa Anna hun prøvde muntre meg opp,men denne gangen gikk det bare ikke.Jeg la hodet i puten og skrek enda mer.Tårene bare rant ned det stoppet aldri.Anna holdt rund meg og sa at det ordner seg."Justin kommer tilbake"sa Anna.Skrikingen roet seg.Jeg satt meg opp i sengen.Tok mobilen og ringte Justin.Det ringte lenge,lenge,lenge til sluitt svarte han."Justin?"sa jeg.Jeg hørte han puste."*DN*"sa han.Vi begge var bare stille."Kom ned litt"sa han.Jeg kastet mobilen og sprang ned.Han sto der alene med tårer i øynene.Jeg sprang mot han og gidde en klem.En lang klem også."Hva skjer Justin"spurte jeg."Er det sant det du sa om meg?"spurte han.Jeg så rart på han."Hva da?"sa jeg."At jeg går etter alle andre jenter og er ekkel"sa han."Nei,vi snakket om Erik i klassen"sa jeg og ble litt lettet."Jeg trodde det var meg du mente *DN*"sa han og gidde meg et kyss.Jeg ble lettet at jeg ikke hadde gjort noe."Da var det bare en missforståelse"sa han."Ja"sa jeg og smilte.Jeg gikk opp til Anna igjen,men hun var ikke der...

if justin love me DEL 20


Jentene hylende jeg begynte å springe,men hadde ikke sjangs alle jentene kom over meg.Jeg kjente jeg slet med å få pusten.Jeg begynte å blir litt blå i ansiktet.Vaktene til Justin kom springende mot den store flokken av jenter.De dro vekk alle jentene,men det var forsent jeg begynte å svaie skate jeg kjente jeg datt på fortauet.

Justin sitt perspektiv:

*DN* kom ut av badet,hun virket litt stresset og glad.Hun gidde meg et hade kyss "Må du ikke gjøre noe dumt"sa hun."Neida,kos deg med Anna"Svarte jeg.Jeg var bekymret for at hun skulle til New york city og gå alene med venninnen Anna for *DN* er blitt et kjent ansikt nå.Etter en stund måtte jeg dra på konserten.Det var bare en vakt som hjalp meg til bilen "Hvor er de andre to vaktene"spurte jeg."Vet ikke helt"svarte han.Jeg tenkte ikke noe mer over det.

Jeg våknet av masse rare lyder av maskiner.Jeg skvatt opp da det står et ukjent ansikt rett foran meg.Jeg så meg rundt."Hvor er jeg nå?"spurte jeg."Sykehuset"svarte en lege."Men hva skjedde?"spurte jeg."Du gikk på gaten da ca 30 jenter kom over deg,du fikk ikke puste å falt så det er en hjernerystelse"sa legen.Jeg ville ikke være her i det hele tatt hva med Anna tenkte jeg og Justin er han på konserten? "Hva med Justin?" spurte jeg."Vi ringte han i sted han var på konsert han avlyste konserten for å komme hit,kan vi slippe han inn?"spurte legen."Ja"svarte jeg.Justin var veldig bekymret han kom rett mot meg og gidde meg en laaaaang klem og da mener jeg lang.Og et lite kyss."Jeg var så bekymret for deg"sa han."Det går bra med meg,men du trengte ikke avlyse konserten for meg"sa jeg."Men jeg viste ikke hva som hadde skjedd så da jeg hørte du var på sykehuset måtte jeg med en gang hit"sa han.Jeg tok hånden hans og holdt den han var klam i hånden jeg var iskald så det var godt å holde den varme hånden hans.Legen kom tilbake å sa jeg kunne dra hjem.Jeg var fortsatt litt svimmel.Så Justin holdt rundt meg og jeg rundt han.Da vi var ute av sykehuset følte jeg meg straks mye bedre."Har du snakket med Anna"spurte han."Nei har ikke fått snakket med noen egentlig"sa jeg."Hun kan jo komme på hotellet"sa Justin."Ja,det er en god ide"sa jeg og lyste opp med en gang.Vi ringte etter sjåføren til Justin han plukket oss opp med sykehuset.Når jeg satt i bilen snakket jeg med Anna hun gledet seg til å komme på besøk på hotellet.Jeg la på og bare pustet lettet ut."Hun var en snakke bøtte"sa Justin å måtte flire "Ja den jenta kan snakke"sa jeg og måtte le selv av tanken.Da vi kom frem ble vi kjørt til bakveien.Da vi kom på rommet fant vi ut av at det var best vi ryddet litt til Anna kom.Jeg satte på litt musikk (Selvfølgelig Justin bieber) og ryddet klærne jeg hadde slengt ut,sminken på badet Justin tok små ting som laddere,kamera og alle mulige ting vi hadde klart å spredd ut over gulvet.Etter en time kom Anna til hotellet jeg sprang ned da jeg så henne komme inn sprang jeg rett til henne og gidde henne en stor klem.Vi stoppet opp så på hverandre og gidde en klem til.Vi fniste litt."Jeg har så mye å fortelle"sa Anna."Jeg også"sa jeg og måtte hoppe danse litt rundt.Justin måtte le litt av meg "OMB! det er Justin"Sa Anna."Ja"sa jeg og smilte stolt.Anna gikk til Justin hun freaket ikke ut,men spurte bare om en klem.Justin gidde henne en klem."Skal dere gå opp så kommer jeg litt senere"sa Justin å bare smilte til meg."Ja"sa jeg og dro med meg Anna i armen.Jeg gidde et sleng kyss til Justin mens jeg og Anna sprang opp til suiten til meg og Justin."Shit! hotellet er stort"sa Anna."Jeg vet,det er jo som et palass"sa jeg.

Jeg tok Anna med på rommet til meg og Justin."Ten at du og Justin er sammen"sa Anna og bare sto helt forskrekket midt på gulvet."Ja jeg vet,men jeg bare elsker han så mye"sa jeg."Skal vi bestille noe på room service?"spurte jeg."Nja det kan vi vell"sa Anna."Tenker du det samme som meg?"spurte jeg.Begge ropte is i kor! "Jeg bestiller masse is med sjokoladesaus"sa jeg.Jeg gikk til mobilen og ringte ned til roomservice.Etter 10 min banket det på døren "ROOMSERVIECE"ropte en dame stemma.Jeg sprang mot døren å to digre iser kom inn."Tusen takk"sa jeg.Og vinket til damen."Anna sjekk isen" sa jeg.Jeg gikk ut til stuen som vi kalte det å satte isen der."Skal vi snakke eller se film?"spurte jeg."Trur du vi får sett så mye på filmen?"spurte Anna å så rart på meg."Nei egentlig ikke"sa jeg og fniste.

if justin love me DEL 19


Et bord med en sjokolade fontene det var røde rosblader overalt og stearinlys."ÅÅÅ Justin du er så søt"sa jeg.Jeg holdt han fortsatt i hånden."Jeg må jo være litt romantisk av og til"sa han."Du er romantisk og tullete hele tiden"svarte jeg tilbake.Han dro ut stolen til meg og jeg satt meg forsiktig ned.Det var Jordbær,epler,banan,vannmelon,marsmellows og bringebær som mann kunne ha sjokolade på.Det var ikke akkurat en liten fontene heller,men Justin satt rett ved siden av meg.Jeg tok en jordbær og lot litt sjokolade renne over den.Justin tok selvfølgelig marsmellows han elsker søte ting.Han tok fingeren under litt sjokolade og tok det i ansiktet mitt.Jeg måtte ta hevn så jeg tok litt på fingeren og tok det på nesen hans.Han var like søt med sjokolade smurt i ansiktet.Etter vi hadde spist litt sjokolade satt vi oss og så utover hele New york."New york er stort"sa jeg."Ja det er det"sa Justin."Trives du med meg og all stjernestatus?"spurte han.Jeg så opp på han."Selvfølgelig Justin,Jeg elsker deg"sa jeg.Han holdt hånden rundt meg jeg ble varm over hele kroppen og ville ikke at han skulle ta den ned."Trives du med meg?"spurte jeg."Ja *DN* jeg elsker deg av alt på jord"sa han og kysset meg på kinnet.Når klokken ble elleve var vi begge sliten så vi satte oss i helikopteret og kjørte over New york.Justin tok opp mobilen "Instagram?"spurte han."Selvfølgelig!"sa jeg og smilte.Han tok noen bilder av meg og han sammen.Han postet det på instagram Me and my girlfriend in New york city skrev han under bilde.Jeg tok noen bilder med min instagram også jeg skrev under bilde Love you Justin,My new boyfriend! 

Da helikopteret landet var jeg nesten på å sovne i fanget til Justin.Vi gikk ut av helikopteret og satt oss i en taxi.Når vi var med hotellet sto det tre menn klare for å ta meg og Justin i mot.Vi sprang inn i full fart.Vi gikk opp til rommet vårt."Herregud,jeg er trøtt"sa jeg med et stort gisp."Da er vi to"sa Justin og gispet.Jeg gikk inn på badet tok av kjolen,sminken og håret jeg hoppet rett inn i kose buksene og et par uggs tøffler.Justin var ferdig på badet.Vi gikk å la oss."Har du hatt en fin dag?"spurte Justin."Ja,den har vært helt fantastisk"sa jeg.Han holdt rundt meg og slukket lyset.Jeg sovnet med en gang lyset slokket seg.

Neste morgen:

Jeg våknet brått av at både min og Justin sine iphoner lå å vibrerte.De sto på alarm vi hadde glemt å slå av dagen før.Jeg skrudde begge av å la meg ned Justin hadde ikke hørt de."Er du våken,sweetie?"spurte han."Egentlig ikke"sa jeg.Han lå med ansiktet motsatt vei fra meg.Han snudde hode plutselig.Begge to hadde den morgen sveisen."Godt vi skal være her en natt til før det er tilbake til bussen"sa han."Ja,elsker dette hotellet"sa jeg.Jeg holdt på å sovne igjen,men holdt meg våken klokken var jo 09:00 så var egentlig på tide å stå opp."Skal du øve mer i dag?"spurte jeg."Ja,skal du møte Anna i dag?"spurte han."Ja hadde tenkt til det"sa jeg."Vil du ha noe penger til shoppingen jeg spanderer"sa han."Justin? har ikke du spandert nok i dag?"spurte jeg."Nei"svarte han."Nei takk du skal ikke betale alt for meg"svarte jeg."Skulle gjerne gjort det"sa han å blunket med det ene øyet til meg jeg puffet han litt i skulderen "Du altså"sa jeg og måtte le.Etter en halv time var det opp av sengen.Jeg fant noen klær En jeans,tubeskjerf,dongerivest,kul topp og converse jeg tok håret i en litt rufsete heste hale.Pudder tok jeg lett på huden,mascara og blank lipgloss.Da var outfiten for shoppingen klar.Justin tok på seg en svart litt saggete bukse,t-skjorte og en caps "Hvor kjekk du var i dag"sa jeg."Må jo fikse meg litt for den fine jenta mi"sa han og så på meg.Jeg smilte.Jeg tok vesken min og gidde han et hade kyss "Må du ikke gjøre noe dumt"sa jeg."Neida,Kos deg med Anna"sa han.Jeg sprang ned trappen.Det var nesten ingen jenter utenfor hotellet,men etter jeg hadde gått litt kom alle....

if justin love me DEL 18


Det var kjempe kaldt nede under hotellet.Jeg begynte sånn smått å skjelve.Alle vaktene og alt satt seg inn i forskjellige biler for å lede fans bort fra hotellet.Etter alle sprang etter bilene kjørte den bilen jeg og Justin satt i vi kjørte et lite stykke.Vi kjørte rundt i New york det var høye bygninger,folk og de gule taxiene.New york er en kjempe kul by."Jeg elsker New york"sa jeg."Jeg også"svarte Justin.Jeg satt forskrekket å så rundt på alt mann kunne se i New york."Skal vi på restaurant?"spurte jeg spent."Ja,tenkte det men jeg skal vise deg litt rundt i New york også"sa han."Kjempe kult!"sa jeg.Vi kjørte til en luksuriøs restaurant bare de rikeste hadde rå til,men så var det jo Justin jeg skulle på restaurant med.Justin åpnet døren til meg og lot meg gå ut først.Vi gikk inn på restauranten hånd i hånd.Det var mange andre kjente fjes på den restauranten.Jeg pleier av og til tenke på da jeg satt nede i Norge og drømte om dette liv,men nå lever jeg drømmen min.Det kom en dame som skulle vise hvor vi skulle sitte."Her kan dere to få sitte"sa hun."Takk"sa Justin.Vi begge satt oss ned."Er det noe spessielt du vil ha?"spurte han."Nei,jeg vet ikke"svarte jeg.På bordet var det pyntet med røde roseblader spessielt til meg og Justin,det var så romantisk! Jeg tok opp menyen "Ehhhmm"sa jeg lavt."Vanskelig å tenke?"spurte han.Jeg måtte flire "Tester du blonde kunnskapene på meg?"spurte jeg og måtte flire."Ja,men vi har begge to våre feil"sa han å flirte."Sånn som du gikk i en glass dør?"spurte jeg."Det skjedde en gang"sa han ironisk."Jaha det skjedde ikke tre ganger?"sa jeg."Jo,egentlig ja så skjedde det tre ganger"sa han og begynte å flire jeg måtte flire selv av oss begge to."Vet du hva du vil ha å spise *DN*?"spurte han."Hmm kanskje jeg tar biff"sa jeg."Ok"sa han,han begynte å vifte med hendene nesten som han så litt dum ut,så jeg klarte ikke stoppe flire.En dame kom for å ta bestilling "To biff og to campagne"sa Justin.

Middagen kom servert."Ser nydelig ut"sa jeg.Justin bare nikket han var enig.Det hadde vært en lang dag for han med øving og dansing.Jeg hadde spist halve biffen å ble mett "Jeg er så mett at jeg sprekker"Sa jeg."Jeg også"sa han."Tenkte vi kunne spise dessert en annen plass"sa han."Åh hvor da?"spurte jeg."Nei får se"sa han å så meg rett i øynene de store brune øynene.Justin betalte maten og vi gikk ut.Vi tok den samme bilen.Vi kjørte ett lite stykke til jeg ser et helikopter."Justin?" sa jeg."Jepp?"sa han."Hva har du gjort nå?"spurte jeg og bare så på han."Nei fikser en perfekt date"sa han å bare så på meg.Jeg gledet meg sykt til å sitte i helikopter med Justin.En mann kom ut av det og hjalp oss inn i helikopteret.Det var masse knapper og dingser jeg ikke hadde peiling på var.Jeg holdt hånden til Justin da følte jeg meg trygg.Da vi begynte å stige opp i luften kjente jeg nervene i kroppen.Vi kjørte over New york masse lys og biler.Det var kjempe god utsikt vi kjørte rundt over hele byen "Se der"sier Justin og peker med armen. Love you *DN* sto det med store bokstaver på et skilt over hele New York."Aww Justin har du fikset alt dette?"sa jeg."Ja,jeg vil bare vise at du betyr alt for meg"sa han.Jeg holdt hånden hannes enda hardere.Jeg la hodet på skulderen hannes å slappet helt av.Vi landet oppå et tak av New York sine bygninger.Da vi kom ut av helikoptere sto det..

 

if justin love me DEL 17


"Fint?" spurte Justin.Jeg sto bare å gapte "Dette er første gang jeg har sett et så stort hotellrom"sa jeg.Jeg gikk rundt bare for å se.Stort bad,stor seng og nydelig utsikt.Etter et kvarter kom det noen bagger opp med klær og ting.Justin satte det oppi sengen "Hva sier du til en romantisk middag?" spurte han."Klart det,kjekken"sa jeg.Jeg viste det var lurt å ha med penkjole mann vet aldri med Justin.Klokken var tre sånn ca klokken seks skal vi på middag bare jeg og min juju som jeg og Jazzy kaller han.Jeg hørte mobilen vibrerte i vesken min.Jeg små sprang til mobilen Anna sto det på skjermen.Hun hadde sendt en melding "Hei,sjekker inn på hotellet i kveld! shopping i morgen?"spurte hun."Ja,ofc klarer ikke vente med å se deg!"svarte jeg på meldingen."Vil du ha en kaffe eller noe?"spurte Justin."Tar gjerne en flaske vann,takk"sa jeg."OK! to flasker vann takk"sa han til de som tok roomserviece."Detter er jo luksus Justin"sa jeg."Det er bare å bli vant til det"sa han og kysset meg på pannen.Plutselig ropte en mann "Roomserviece" Justin gikk til døren."Er dette riktig?" spurte mannen."To flasker vann"svarte Justin."Ja det var sendt et brev med også"sa mannen."ÅÅÅ takk"svarte Justin høffelig.Det sto ikke hvem det var fra "Det er et brev"sa Justin."Hvem er det i fra?"spurte jeg spent.Han satte seg ned i sofaen jeg satte meg tett inntil han for å se.Det var fra familien til Justin faren,moren,søskene og steforeldre.Jazzy hadde tegnet en tegning av da de var på besøk hos meg og Justin."Herregud! så skjønn"sa jeg.Jeg kjenner jeg savnet de å det var bare en uke siden jeg hadde sett de.Justin var helt stille han leste brevet.Han er veldig nær familien sin "Savner du de?"spurte jeg."Ja,men det er bare at jeg reiser så mye så jeg er redd de ikke skal få et godt forhold til meg"sa Justin.Jeg så på han.Gidde han en stor klem jeg vet når Justin trenger klem og det gjorde han nå.Jeg prøvde slippe taket,men han holdt meg fortsatt å det var godt å kjenne den følelsen for jeg følte meg ekstra trygg rundt han da.

Når klokken ble fem var det å¨style seg! "Hvilken kjole skal jeg ha?"spurte jeg."Du er fin uansett hva du har på deg"svarte han.Jeg smilte "Skal jeg hive på meg uggsene da?"spurte jeg på tull."Haha helst ikke uggs sa han,men du er fortsatt fin med eller uten uggs"sa han.Jeg måtte flire av oss.Justin er ikke så glad i uggs,men der satte jeg foten ned uggs er så behagelig å helo alle jenter har jo uggs eller vil ha.Men jeg gikk akkurat ikke i uggs vær dag heller var mest når det var sløve dagen vårres.

Jeg så i baggen hvilken kjole skal jeg ha på meg.Rød,lilla,blå,hvit eller rosa? Jeg gikk for en lilla uten stropper som gikk rett over knærne,svarte sko og opsatt hår.Smockey eyes og lipgloss passet perfekt! Justin var alltid så rask så han ventet som vanlig på meg.Vi gikk hånd i hånd ned til resepsjonen.Jeg så flere tusen hylende jenter utenfor.Justin vinket og smilte til de.Jeg smilte bare jeg også! Det kom en mann som jobbet på hotellet "Justin,Det er stappet med jenter ved bakdøren!" sa han."Har dere avlednings biler?"spurte Justin."Ja vi kan prøve det å se om det virker"sa han.Vi fulgte etter mannen så jentene ikke skulle se oss,de begynte å hyle enda høyere jeg kunne enda ikke fatte at jeg hadde vært sånn."Hvilken restaurant er det vi skal på?"spurte jeg spent."Det er en overraskelse,sweetie"sa han.Jeg elsket overraskelser.Vi gikk ned til garasjen...

if justin love me DEL 16


Jeg prøvde på en måte skjule meg litt,men hun er for smart hun vet jeg var med.Jeg snakker selvfølgelig om heksa.Ryan så fortsatt på meg "Liker du ikke Selena?" spurte Ryan forskrekket."Nei vi er ikke gode venner for å si det sånn"sa jeg."Shit" sa Ryan."Hva er det for noe"spurte jeg."Hun skal være med på øvingen"sa Ryan.Jeg snudde meg mot Justin som ikke hadde fulgt med på noe av det vi snakket om som vanlig."Er det noe *DN*?"spurte Justin."Skal Selena være med på øvingen?"spurte jeg."Vet ikke helt,hvordan det?" sa han."Hun står utenfor og Ryan har snakket med henne"sa jeg.Justin ristet på hode."Det fikser vi,sweetie"sa han.Jeg orket ikke tenke mer på det.Jeg tenker heller på at jeg får møte Anna snart.Da vi kom inn på den store arenaen tok de først en lyd skjekk og litt små ting.Jeg bare satt meg ned å så på.Danserne danset,Justin sang og alt var perfekt! det var folk nesten overalt som styrte med forskjellige ting.

Plutselig kom en dame "Hei,på konserten kan du finne OLLG?" spurte hun høflig."Ja,det kan jeg hvis dere bare sir hva jeg skal"sa jeg."Forresten er du kjæresten til Justin?" spurte damen."Ja,det er jeg"sa jeg.Det var så kult at jeg kunne svare ja på det spørrsmålet! "Mere info i morgen,hyggelig å hilse på deg"sa hun.Hun gikk videre bort.Hun var en som hadde kontroll på alt,egentlig er det crewet til Justin som finne OLLG,men nå spurte de meg.Jeg gleder meg litt til det.

Etter en lang tid med øving skulle vi kjøre til hotellet.Vi tok en helt svart bil som ingen kunne se inn i.Vi kjørte rundt i New yorks gater.Da vi kom til hotellet var det fullt av jenter overalt som ville se Justin.Vi måtte kjøre rundt hele greia.Jeg snudde meg for å se bak jeg så 10-20 jenter som sprang etter bilen "De jentene hadde fart på seg"sa jeg og flirte Justin snudde seg han flirte bare."Var det sånn du var"sa han på spøk,jeg bare flirte "Ja kanskje jeg var sånn"sa jeg."Egentlig så skjønner jeg ikke hva som er så spessielt med akkurat meg"sa han."Jo,det er ganke mye"sa jeg."er det for at jeg kan synge?"spurte han."Ja det og,men du har jo gode meninger,du er jo søt og alt det der!"sa jeg.Vi begge begynte å flire.Da vi hadde kommet til bakveien av hotellet var det noen fra hotellet som hjalp oss inn og hviste oss rommet vårt.Det var et gigantisk rom."WOW"sa jeg.

Mer?

if justin love me DEL 15


Jeg våknet brått av at vi brå bremset hele bussen.Jeg hørte de ropte til hverandre.Jeg gikk ut av sengen "Hva har skjedd? spurte jeg,ble litt bekymret."Vi kræsjet med en bil"sa Justin.Jeg så Scooter gikk ut for å sjekke, sjåføren av bussen sjekket med mannen i bilen.Jeg kledde på meg og gikk ut av bussen.Scooter forklarte meg at bilen skulle kjøre forbi noen så kom bussen og han så det ikke, så det er ikke vårres feil.Vi ble en time forsinket som ikke passet så bra nå,men mann må regne med når sånne ting skjer.Jeg gikk inn igjen da Justin ringte Scene folka og bare sa at øvingen blir litt senere.Jeg gikk på macen jeg hadde fått masse mail.Jeg begynte å lese de.Siden jeg ikke hadde noen faste jobber ble jeg spurt om å være med i reklamer,jeg pleier å takke ja så jeg tjener litt egne penger.Denne gangen var det noe sminkeprodukter de ville jeg skulle være med i.Jeg orket ikke svare nå jeg må tenke hva jeg svarer ja til,men denne reklamejobben varer bare en time,og jeg tjener 5000kr for å være med så jeg får se.Jeg leste gjennom litt fanmail og noen  kom med hat.Jeg skjekket facebooken,men den var helt bombadert med venneforespørmåler og varsler så jeg angret med en gang at jeg gikk inn.Jeg logget av macen.

Jeg gikk for å sminke meg og krølle håret.Så laget jeg meg litt mat.Justin satt å skrev noen sanger til et nytt album.Han jobber som bare det."Hva styrer du med? spurte jeg."Skriver litt nye sanger til et nytt album"sa han."Kult"sa jeg."Du? sa han."Ja? svarte jeg."Lurte på om du ville gjøre en duett med meg? spurte han.Jeg bare så på han akkurat som han var gal."Skal jeg synge,da har du ikke hørt meg synge"sa jeg."Ja.jeg hørte deg synge her en dag du hadde musikk på ørene å du sang med full hals"sa han."Mener du det? spurte jeg."Ja,selvfølgelig tenk hvor mange som vil like det! sa han."Ok så kan jeg prøve da"sa jeg og smilte som en idiot.Tenk at han ville jeg skulle synge med han.Kanskje jeg også får en stjernestatus.Han spilte litt på gitaren jeg sang med på alle sangene,han bare smilte plutselig hørte jeg en stemme "Wow dere er gode"sa Ryan.Jeg snudde meg rundt å skvatt til da Ryan sto rett bak meg."Jeg mener det dere kan synge begge to"sa han.Jeg så på Justin som bare nikket til meg,jeg merket jeg rødmet litt for jeg viste ikke at jeg kunne synge,men det kunne jeg hvist.

Etter en stund med sang,latter og snakking var vi fremme i New york.Jeg gledet meg til å se Anna,men nå skulle vi å øve jeg skulle se på som vanlig.Vi kjørte en bakvei så ingen fans skulle gå amokk på Justin,men hvem sto å ventet på oss "Selvfølgelig"sa jeg høyt,Ryan så på meg og skjønte ingenting.

Mer?

-Biebsers<3

if justin love me DEL 14


Akkurat som jeg var skikkelig rar."Skal du komme til New york? spurte Justin, Anna bare nikket sakte."Tror du meg nå? spurte jeg med en liten latter."Ja og vi som trudde alt bare kunne være en drøm,men da har Justin rett,Never say never! sa Anna.Alle tre begynte bare å flire,men så ble det lite strøm på macen "Anna jeg må logge av,men vi snakkes i morgen"sa jeg."Ok,snakkes"sa hun og begge logget av.Tourbussen stoppet det var på tide med en liten pause.Tiden hadde gått kjempe fort."Der kommer Ryan"sa Justin."Kult"sa jeg å gikk av bussen."Hei *DN* sa Ryan og gidde meg en klem.Ryan er en kjempe snill person jeg er glad han blir med for Justin trenger en god venn med seg.Justin kom ut av bussen de gjorde en sånn hilse greie jeg aldri skjønte meg helt på,jeg gikk inn på bensinstasjonen der står det masse magasiner med navnet mitt på.Litt rart å tenke på jeg gikk bare en snar tur på do så gikk jeg tilbake til bussen.

Justin og Ryan satt bare å tullet med hverandre som de pleier å gjøre.Jeg satt meg ned å leste litt og trykket på mobilen.Jeg la meg godt tilrette å sovnet sakte men sikkert.Jeg hørte snakking fra Ryan og Justin de prøvde være stille,men de er ikke så stille men jeg klarte fortsatt å sove.Jeg skvatt opp av at mobile min vibrerte.Det var bare en melding fra stesøsteren min.Jeg og stesøsteren min kommer ikke overens da jeg bodde med mamma og stefaren min kranglet vi vær dag.Hun var like forelsket i Justin Bieber som meg.Jeg var usikker på om jeg orket å lese meldingen,men det var sikkert ikke så ille.Hei *DN* du er på alle magasiner,kjempe kult! skal vi møtes i New york? jeg ble litt sint inni meg,for er hun snill med meg fordi jeg er sammen med Justin bieber liksom? eller gjør hun det bare for å prøve å vinne hjerte til Justin? jeg  hviste ikke hva jeg skulle svare,men jeg har ikke så god tid hvis Anna kommer.Hei,Nei jeg har ikke tid en veninne kommer på besøk til meg i tourbussen svarte jeg.Jeg fikk ikke noe svar,men jeg brydde meg egentlig ikke.

Jeg så gjennom meldingene våres det var krangler og mye annet på de meldingene,men den tiden er forbi.Jeg la fra meg mobilen Justin kom inn med en gitar i hånden."Skal du spille litt for oss?"spurte jeg."Ja,jeg tenkte det"sa Justin."Hvilken sang skal jeg synge?"spurte Justin."Nei,be alright er kjempe fin"sa jeg.Han begynte å spille på gitaren og synge.Jeg sang med jeg elsket virkelig den sangen.Han sang flere sanger.As long as you love me er en stor favoritt hos meg.Spillelisten min på spotify består mesteparten av Justin bieber,men han er fortsatt idolet mitt.

Jeg så på klokken som nærmet seg elleve jeg begynte å gispe "Er du trøtt *DN* ? spurte han."Ja,kanske på tide med nattesøvn"sa jeg."Ja klokken er blitt mye regner med det tar tid å få sove siden bussen kjører"sa han.Jeg gikk å fjernet sminke,greiet håret og tok på meg en lilla shorts med matchende skjorte.Jeg gikk til Justin gidde han et kyss så gikk jeg å la meg i sengen.Jeg tenkte på alt som hadde skjedd og at jeg er med på believetour.Jeg sovnet jeg hørte Justin gikk på badet.Ryan hadde lagt seg mye tidligere.Så det var relativt stille i bussen nå,det var bare litt hvisking fra Scooter og Usher,men det hørte mann så vidt.

Må på skolen nå,mere?

if Justin love me DEL 13


Jeg så på skjermen Mamma<3 sto det."Nei,nå er du serr" sa jeg."Hva er det?"sa Justin og kom nærmere."Det er mamma som ringer,jeg har glemt å si at jeg skal på believe tour et helt år" sa jeg."Snakk med henne nå"sa Justin."Ja jeg får gjøre det"sa jeg med et sukk.

Mamma: Hei,vennen har du det fint?

Meg:Ja kjempe fint,jeg og Justin har de kjempefint!

Mamma:Så fint,jeg tenkte komme innom en tur

Meg:Ehhh,det kan du desverre ikke!

Mamma:åhh hvorfor ikke?

Meg:Jeg har glemt å si at jeg blir med Justin på believe tour et helt år

Mamma:Åja,ja men det går jo fint.Vi ses jo om ikke så lenge ikke sant?

Meg:Ja når vi er i nærheten så sir vi ifra så kan vi møte deg og de andre

Mamma:Ja,men jeg skal ikke forstyrre dere! Hade<3

Meg:Hade, kos dere videre<3

Jeg la på å bare så rundt i bussen.Justin hentet en stor sekk med masse fan mail.Jeg og han leste det var både hat brev og fan brev til meg også.Mest fan post til Justin,men noen hat brev kommer jo også vi brydde oss ikke om de.De som sendte oss hat brev var merkelig vi tok ikke noe til oss egentlig,Justin fikk meg til å holde meg sterk.Noen ganger var det morsomt å lese hat brevene for det sto masse rart på de,men det var koselig å sitte med Justin å bare lese fan brev.Etter en stund plinget mobilen min.Det var en melding fra en veninne jeg ikke hadde snakket med etter at jeg flyttet til LA vet hun at jeg er sammen med Justin? på meldingen sto det:Jeg er i LA,finne på noe? jeg måtte svare høffelig,trist at når hun kom til LA så drar jeg på tour med Justin. Hei! koselig å høre fra deg,men jeg skal på believe tour med Justin så jeg er ikke hjemme! hvor lenge blir du i LA?  vi må ringes om ikke så lenge savner dere alle! Justin så bare på meg.Jeg ble litt lei meg at når hun hadde kommet til LA er jeg borte."Vi kan få henne med et fly dit vi skal"sa Justin."Er du serriøs Justin?" spurte jeg."Ja,var jo dumt at når vi drar så kom veninnen din,også får jo jeg hilst på henne jeg har jo ikke møtt noen av vennene dine"sa han.Jeg ble så glad jeg hadde ikke ord.Jeg gidde han en klem."Tusen takk"sa jeg.Han smilte til meg jeg smilte tilbake.Jeg fikk en ny melding OMG! Justin Bieber? Jeg flirte av meldingen for hun var en av de som trodde jeg bare kunne drømme,så jeg tok opp mobilen og slo inn nummeret til Anna.Det ringte ikke lenge før jeg hørte en stemme i mobilen.

Anna:Heeeei lenge siden sist!

Meg:Ja,har savnet deg sinnsykt,Anna!

Anna:Hvor er du nå det kan ikke være sant det med JB

Meg:Jeg sitter i tour bussen nå,å jo det er nok sant.

Anna:Serr? jeg trenger litt mer for å tro på det flirte hun

Meg:Jeg kan få Justin hit?

Anna:ok,jeg får se om det er hannes stemme for den kjenner jeg igjen jeg er jo en belieber!

Jeg fikk Justin hit jeg sa hun het Anna."Kan du si hei els?"spurte jeg Justin bare nikket og tok mobilen min.

Justin:Hey Anna det er Justin!

Anna:Det er bare en annen gutt 

Justin gidde meg mobilen tilbake.Jeg klarte ikke være serriøs for hun trudde ikke på det.

Meg:Så? hørte du han?

Anna:var det han?

Meg:Ja,Justin sa han kunne få deg på neste fly ned til New York!

Anna:Kan du sende et bilde av deg og han sammen? da tror jeg på det.

Meg:Ja seff,vi kan skype sa jeg<3

Anna:Jepp snakkes om 5 min!

Jeg la på og tok opp macen logget kjapt inn på skype,Jeg videoringte Anna."Hei,Anna! sa jeg."Hei *DN* er Justin der? spurte hun litt ironisk."Ja to sek"sa jeg.Jeg ropte på Justin som hadde gått til Scooter og Usher han kom gående sakte "Er det Anna?"sa han og flirte."Ja hun vil se deg"sa jeg."Anna her er Justin!" Justin kom fram i skype og på skjermen.Anna freaket ut.Hun gapte opp å bare så rart på oss...

Mere?

 

 

if justin love me DEL 12


Det bare rant tårer ned på kinnene til de begge.Jeg fikk selv tårer i øynene av å se på de jeg satt meg ned på huk og gidde begge en klem.Justin satt seg ned med meg å gidde de en klem."Vi ser hverandre snart"sa han med en munter stemme,men Jaxon og Jazzy ville ikke dra fra han.Jeremy måtte ta de begge to å bære de ned i bilen.Det var ikke denne avskjeden vi ville ha,men de er jo så små de skjønner ikke alt helt at de får se han snart.Jeg gikk inn i stuen Justin følgte etter."Dagen har gått så fort"sa jeg."Ja,dumt at de ble så lei seg av å dra"sa Justin."Ja fikk en liten klump i halsen.jeg har fått så godt forhold med de vi har vært sammen i to uker,men de er lett å bli kjent med de to"sa jeg."Det er veldig bra,og de er veldig lett å bli kjent med"sa han.Klokken var blitt halv elleve så jeg vurderer å gå legge meg."Når tenker du å legge deg,Justin? spurte jeg."Om ikke så altfor lenge må bare pakket de siste småtingene,men du skal bare legge deg"sa han."Ja,jeg tror jeg går på badet"sa jeg."Ja,jeg vekker deg i morgen"sa han og blunket til meg.Jeg bare smilte og sa ok mens jeg sprang opp trappen.Jeg gleder meg til i morgen det blir mye kjøring,men det går bra når jeg er med Justin.Jeg gikk på badet fjernet sminken,satt håret i en dott og tok på meg nattklær.Jeg subbet bortover gulvet og gispet.Jeg var veldig trøtt så sovnet med en gang.

Neste morgen:

Jeg våknet av at Justin ristet lett i meg "Våkne,våkne"sa han.Jeg skvatt opp."God morgen,solstråle"sa jeg."Hva er klokken,Justin? spurte jeg."Halv seks"sa han."Halv seks? spurte jeg forskrekket jeg har aldri stått så tidlig opp.Jeg satt meg opp ved siden av Justin "Er du spent nå?" spurte jeg."Åja gjett om,jeg er vant til å stå på scenen men nervene å alt det der er alltid der"sa han."Ja de er der bestandig"sa jeg."Nei nå må vi stå opp"sa han og gikk på badet.Jeg ventet en stund også tok jeg de klærne jeg hadde funnet frem kvelden før.En jeans,genser og et tube skjerf.Så gikk jeg også på badet.Justin fikset frisyren sin jeg fikset sminken.Når det gjaldt håret hans var han veldig konsentrert nesten som det var skummelt,men alle gutter bryr seg om håret.Ikke at deg gjør meg noe egentlig.Da vi var ferdig på badet hørte vi tuting og roping. "Justin og *DN*!!! ropte mange i kor.Vi gikk i vinduet der sto hele crewet å vinket til oss jeg måtte flire,bussene var klar å alle sto å vinket.Vi gikk ut å hilste på alle.Alle hadde vært så travle med touren så det var godt å se de nå."Er dere begge klare nå?" Jeg så på Justin "Ja vi er klar"sa han til de andre.Vi gikk inn hentet koffertene,vesken og mobilen.Låste alle dører og alt var klart.Jeg gikk inn i bussen,den var ikke liten for å si det sånn! 

Vi hadde kjørt en stund bare snakket,men siden det var flere timer i tour buss tok jeg frem macbooken min.Logget på Twitter "Shit"sa jeg lavt."Er det noe?"spurte Justin."Nei,bare veldig mange følgere etter disse to ukene"sa jeg smilende."Ja det regner jeg vell med"sa han.Begge satt konsentrert med hver sin mac.Jeg logget på facebook,men var bombandert med meldinge og forespørrsmåler.Jeg har ikke vært på etter jeg ble sammen med Justin.Jeg så om det var noen jeg kjente,men det var det ikke så jeg orket ikke godta for da måtte jeg liksom godta alle.Jeg gikk tilbake på twitter og skrev Kos med Justin i tour bussen send meg en tweet da! jeg tagget Justin i tweeten senere skjekket jeg om noen hadde skrevet til meg det var mange Can you follow me? love you,folloe me? plizzz follow me! det var litt morsomt å lese for noen måneder siden satt jeg og skrev sånne beskjeder til Justin,men nå er de jeg selv som får de.Etter en stund logget jeg av.Jeg bare så litt rundt.Da ringte mobilen min.

Kort del,Mere?

if justin love me DEL 11


"Kan dere det?"smilte Pattie hun virket lettet."Ja jeg vil se de litt før jeg reiser"sa Justin."Tusen takk dere to jeg har veldig mye å gjøre" sa Pattie.Jeg elsker å passe Jazzy og Jaxon de er så små og søte,men av og til litt plagsomme.Det er så morsomt å snakke med de for de sier veldig mye rart."Vi kan godt dra å hente de"sa Justin å så på meg,jeg bare nikket til han."Ja men da drar dere til faren din og henter han" sa Pattie å smilte til oss."Jeg tok mobilen å ballerina sko så var jeg klar.Justin hentet nøkklene til bilen sin så gikk vi ned.Det var kaldt i bilen til Justin men det var bare deilig denne varmen er intens her i LA."Er det greit vi passer de?" spurte Justin."Selvfølgelig Justin der er jo så søte"sa jeg."Ja de er det også vil jeg se de før jeg drar siden det er 2 måneder til jeg får se de"sa han."Jeg skjønner,Justin"sa jeg.Når vi kom til huset til Jeremy gikk vi opp mot inngangen kom Jazzy og Jaxon springende mot oss og gidde oss en stor klem.Vi vinket til Jeremy som tegn at vi drar tilbake.Jeg hjalp Jazzy inn i bilen og Justin tok Jaxon.Vi kjørte da ser vi paparatzzier som tar bilder."Se juju"sa Jaxon.Han pekte på paparatzzien som små sprang etter bilen Jazzy bare flirte av paparatzzien.Jeg og Justin måtte også flire av de to.De bare får alle til å smile uansett humør."Har dere lyst på is?" spurte Justin."JA!" ropte begge to i kor.Justin kjørte til en kiosk "Skal du ha noe *DN*? spurte han."Nei takk jeg er så mett etter frokosten"sa jeg."Hvilken is vil dere ha Jazzy og Jaxon?" spurte Justin."Sjokoladeis! sa begge to.De er jammen lik broren sin i hvordan is de skal ha.Justin gikk for å kjøpe is jeg ventet med Jazzy og Jaxon."Hvem vil hjem til meg og Juju?" spurte jeg."Jeg" sa de og vi begynte å flire.

Da Justin kom med to sjokoladeis ble det bra stille i bilen helt til vi kom hjem.Vi hjalp de ut av bilen og begge to sprang og hoppet til døren.Jeg og Justin kom etter "Tenk om vi hadde like mye energi"sa Justin."Som om ikke du har energi"sa jeg ertende til Justin og puffet han litt.Han puffet litt tilbake og gidde meg et kyss da hører vi Jazzy."Æsj juju" ropte hun.Jeg måtte bare flire hun var så søt når hun sa det."Æsj?" sa Justin."Dere kysset"sa Jazzy."Ja det er sånn kjærester gjør"sa Justin.Vi låste opp døren og gikk inn.De hadde med seg en lite ryggsekk med badeklær,leker og ekstra skift.Det er jo badebasseng så de hadde lyst å bade.Det ble mas med det med en gang så vi alle tok på oss badeklær.Jeg og Jazzy var som bestevenninner og hvis jeg fortsatt er sammen med Justin når hun er eldre håper jeg vi kan få et godt forhold og fortelle hverandre det meste som jenter pleier å fortelle hverandre.Jeg og Jazzy gikk og kledde på oss mens Justin og Jaxon kledde på seg vi hadde flere bad så vi gikk jenter og gutter.Når jeg og Jazzy kom til bassenge var allerede Justin og Jaxon der,men de er gutter så de er så raske vi måtte jo flette håret i fiskebein flette og fikse litt.

Jazzy og Jaxon koste seg med badeleker,jeg og Justin passet på og snakket litt imens.Jaxon var veldig liten så vi følgte ekstra med han.De plasket rundt og elsket å sprute vann i ansiktet vårres.Etter en stund gikk vi opp og dusjet.Jeg tok på meg de samme klærne og hjalp Jazzy i dusjen.Når hun var ferdig ville hun at jeg skulle ordne henne på håret.Jeg gjorde det så sprang hun ut jeg hørte hun ropte "Bieber,Bieber!" til Justin noe som er veldig søtt.Jeg kom ut "Skal vi bestille noe å spise *DN*? spurte Justin."Ja hvorfor ikke,var det noe som fristet?" spurte jeg."Nja pizza kanskje?" sa han."Ja det var en god ide!" sa jeg."Hvem vil ha pizza?" spurte Justin.Jazzy og Jaxon jublet i kor ja.Justin ringte å bestilte,mens vi ventet satt vi oss ned å lekte litt med dem.Det var biler,barbie og masse små leker de elsket.Så ringte det på døren "Nå kommer pizzaen"sa Justin.

Jeg tok Jaxon og Jazzy med på kjøkkenet hjalp Jaxon på stolen og Justin kom inn med pizzaen det luktet kjempe godt.Det var lenge siden jeg hadde spist pizza.Det hadde bare vært dyre restaurant besøker.Så en pizza skadet ikke.Vi spiste og koste oss.Når vi var ferdige mått vi rydde opp.Klokken hadde blitt kjempe mye."Hvor lenge skulle de være her?" spurte jeg."Jeg er litt usikker"sa Justin."Kommer de på noen konserter fremover? spurte jeg."Ja jeg regner med de blir med på noen"sa han.Da vi kom i stuen lå begge to i hver sin sofa og snorket.Jeg måtte ta et bilde de var så skjønne.Justin ringte Jeremy for å hente de.Jeg begynte å vekke de for vi skulle få si hade på en ordentlig måte.Da Jeremy ringte på hadde de ikke lyst å dra."Kom Jazzy og Jaxon skal vi se hvem som er i gangen?" sa jeg med en munter stemme,men merket med en gang at det ikke funket."Kom dere to"sa Justin,men det funket ikke det heller.De koste seg jo sånn her.Vi fikk de ut i gangen til de skjønte at vi skulle reise bort i 2 måneder.Både Jaxon og Jazzy fikk store blanke øyne som fyltes med tårer...

Mer?

if Justin love me DEL 10


Jeg våknet om morgen bare så litt rundt å sto opp.Som vanlig hadde Justin stått opp,men klokken var jo 11:00 å han er vant til å stå opp tidlig.Jeg gikk ned det så ut som om alt var helt normalt for Justin.Jeg gikk kjapt til mobilen min for å sjekke meldingen jeg hadde ikke fått flere meldinger.Jeg åpnet den ene meldinge da kom det opp flere meldinger,men de hadde ikke jeg lest.Noen andre har vært å sett det.Hva om det er Justin.Jeg gikk for å skifte jeg tok på et skjørt og en søt topp denne gangen krøllet jeg håret jeg hviste jo at Justin likte det.Da jeg kom ned hadde han dekt på med god frokost og stearin lys.

"Justin du er for snill med meg"sa jeg."Er jeg det?"sa han og smilte til meg,jeg bare begynte å fnise.Da vi satt oss ned så jeg bare på maten "Er det noe?" spurte Justin."Det er noe jeg må si deg" sa jeg det var som om det stoppet opp litt."Hva da?" spurte han."Jeg har på en måte ikke vært helt ærlig med deg"sa jeg kjapt.Vi begge ble helt stille."Det er Selena"sa Justin."Hvordan hviste du det" sa jeg med en litt mer sint tone."Det var ikke meningen å se på mobilen din,men når det var Selena måtte jeg bare.Jeg vil bare at hun ikke skal plage deg *DN*" sa Justin,men jeg var sint og glad samtidig sint fordi han hadde bare gått inn på meldingen når jeg sov,men glad for at han ville beskytte meg for Selena.Jeg tenkte at jeg ikke orket å krangle nå så jeg bare så på han "Var ikke meningen Justin,men neste gang si i fra om det skjer"sa jeg."Bare hvis du sier fra til meg også om det skjer!" for jeg hadde jo løyet for han så vi var jo på lik linje.Jeg gidde han en klem og et kyss.Vi klarte ikke være sinte på hverandre for sånne små ting,vi ville begge ha et godt forhold selvom han er Justin bieber er han kjæresten min også.

Vi begge var ferdige å spise tok vi av bordet og ryddet opp etter oss.Jeg tenkte å pakke litt til Believe tour.Justin og jeg gikk for å pakke han hadde jo de klærne han skulle bruke på konsertene,men også til da han ikke hadde konsertene.Jeg fant frem kofferten min som var stor og svart.Jeg gikk inn i walk in closet der hadde jeg masse klær,men hviste aldri hva jeg skulle ha på meg.Jeg tok noen jeans,topper og en pen kjole mann vet jo aldri hva mann skal, jeg fant frem noen skikkelige chille klær som jeg kunne bruke i tour bussen.Justin kom inn "finner du det du skal ha med deg?" spurte han."Ja jeg gjør vell det" sa jeg jeg hatet å måtte brette klær å legge det pent og forsiktig i kofferten det tar så lang tid.I dag var den dagen vi måtte gjøre alt klar til believe tour.Crewet til Justin tok å fikset bussene så vi måtte bare gjøre klar koffertene og sånne små ting."Vi drar i morgen tidlig klokken 7 på morgen" sa han."Klokken 7?"spurte jeg."Ja nå begynner det harde livet"sa han med et stort smil om munnen.Jeg flirte "Ja nå begynner det,men det takler jeg" sa jeg.Han gikk ut av rommet.Det ringte på døren jeg sprang ned for å åpne,der sto Pattie som bare ville se hvordan det gikk.

"Går det bra med dere?" sa hun."Ja her er det pakking for fullt vi gleder oss begge to"sa jeg.Pattie er som en ekstra mor for meg hun er bare helt fantastisk på alle måter."Vil du ha litt kaffe?" spurte jeg."Ja gjerne *DN* du er no snill ikke rart Justin elsker deg"sa hun jeg ble varm når hun sa det.For 1 år siden var det jeg som var jenta som drømte om Justin,men ingen trudde jeg skulle få en autograf en gang.Nå sitter jeg i verdens fineste hus,sammen med Justin, blitt kjent med familien hans og er verdens lykkeligste jente.Jeg gikk inn på kjøkkenet å fikset en kopp kaffe til Pattie.Jeg gikk i stuen der hun satt

"Her er kaffen din" sa jeg."Tusen takk *DN* sa Pattie.Justin kom også ned."Hei,mamma"sa han.Han var glad for å se henne for de ser ikke hverandre så mye."Hei,vennen har du det bra?" spurte hun."Ja jeg har det kjempe fint her med *DN* nå fikser vi til believe tour."Dere er vell spente regner jeg med?" spurte hun."Ja spessielt når jeg får ha med *DN* som skal få være ved sidelinjen av scenen"sa han og så på meg.Jeg bare smilte tilbake."Har det skjedd noe spessielt denne uken?" spurte Pattie spent.Jeg og Justin bare så på hverandre å gidde hverandre små tegn."Nææh ikke så veldig mye bare litt små drama mellom Selena"sa Justin.Pattie så på oss "å hva da?" "Nei,noen truende meldinger,men det har vi ordnet opp i"sa Justin.Vi ble stille en liten stund "Husk at dere begge kan snakke med meg om det er noe dere trenger hjelp med eller lurer på"sa hun."Takk,Pattie"sa jeg til henne."Men nå må jeg gå,jeg lovet faren din å passe Jazzy og Jaxon en halv time"sa hun."Vi kan passe de"sa Justin.

Mere?

-Biebsers<3

if justin love me DEL9


Fortsatt Justin sitt perspektiv:

Jeg viste ikke om jeg skulle tørre å lese meldingene fra Selena til *DN* det er jo ikke sånn at mann skal snike på andre sine mobiler,men det var Selena hun kunne finne på å sende draps trussler.Jeg tok opp mobilen til *DN* åpnet meldingen.Det var en som var sendt for en time siden.Det var den meldingen *DN* ikke ville vise meg.Hun skjuler vell ingenting for meg.På meldingene sto det.

Det er ikke over enda,Jeg har lagt store planer

Slå opp med Justin hvis ikke kommer du til å angre.

Jeg kommer på de mest rare stedene og følger med hele tiden

Den heksa tenkte jeg,men jeg går opp for å legge meg så tar jeg det i morgen.Da jeg kom opp lå *DN* og sov hun sov veldig godt kunne mann høre.Jeg listet meg stille forbi for å gå på badet.Jeg pusset tennene kjapt å gikk tilbake.Jeg sovnet ikke med en gang,men etter en time sovnet jeg.Jeg våknet av noen som sa Selena høyt.Jeg snudde meg rundt *DN* sa Selena veldig høyt plutselig skvatt hun og våknet.Hun så forvirret ut.

 

Ditt perspektiv:

Jeg skvatt opp å så bare rart rundt hvor er jeg? tenkte jeg,men så kom jeg på at det bare var en drøm.Går det bra med deg? Justin så rart på meg.Ja jeg hadde en merkelig drøm,eller et mareritt.Det hørte mann du snakket i søvnet.Gjorde jeg ja,men det var bare et mareritt.Husk at hvis det er noe si det til meg med en gang.Jeg tenkte over at jeg hadde løyet for han.Da kom jeg på hvor er mobilen min?  den var nede kunne Justin ha sett meldingen jeg hadde fått fra Selena? Jeg la meg ned og sove for i morgen var det å pakke til tour.

Kort del,men skal på skolen!

-Biebsers<3

if justin love me DEL8


Jeg gikk til Justin da Selena dytter meg hardt bort fra Justin.Justin tok meg kjapt opp igjen "Vi er ferdige,Selena! FERDIG ropte Justin til Selena jeg hadde aldri i mitt liv sett Justin så sint før.Det var nesten skummelt.Justin tok hånden min og begynte å gå jeg snudde bak for å se om hun fortsatt sto der.Hun var skuffet og sint samtidig det så mann veldig godt.Jeg lurer fortsatt på hva hun vil med Justin,og hvorfor hun prøver å ødelegge livene våre.Vi gikk opp til bilen til Justin han hadde roet seg litt ned nå.Sinnet hannes varte liksom ikke så lenge.Det var egentlig ganske bra for du liker ikke se Justin sint og trist.Sorry jeg mente ikke bli så sint forran deg.Det går bra Justin han var så søt.Jeg klarer ikke være sint på han.Vi ble helt stille til die in you arms kom på radion jeg skrudde opp volumet og Justin bare flirte til meg da jeg begynte å synge høyt.Han ble med på refrenget av sangen vi begynte bare å flire kanskje dagen ikke ble så ille likevell.Jeg prøvde å glemme Selena nå.

Justin kjørte til en kaffebar å kjøpte oss en milkshake.Jeg tok som vanlig sjokolade det var favoritten min.Også gikk vi ut til en slags park der det ikke er så mange gale jenter overalt.Det var sol,fugler og romantisk.Vi satt oss ned på gresset.Gleder du deg til belieietour? spurte Justin.Ja selvfølgelig Justin det blir litt av en opplevelse.Har du snakket med moren din om det? Nei har ikke snakket med henne på to uker nå kanskje jeg burde ringe henne.Mamma var i noen tilfeller veldig bekymret,men av og til hører mann ingenting fra henne som må bety at hun har det bra.Du kan jo bare ringe henne i kveld for i morgen er siste dagen her hjemme det blir en lang reise rundt om i verden på believetour.Ja jeg må vell gjøre det sa jeg og bare smilte.Justin er den personen som passer på alle og er veldig overbeskyttende noe jeg liker veldig godt! Etter en stund med mye snakking og fliring var det på tide å dra hjem.Var kanskje lurt å pakke litt siden vi skulle reise.Vennene til Justin Chaz og Ryan skulle være med på noen konserter som kunne være hyggelig for Justin.Jeg syntes de virket hyggelig var bare med de en liten stund så rakk ikke bli veldig kjent med de,men jeg og Justin har vært i lag i to uker så er ikke så rart.

Vi gikk opp til bilen og kjørte hjem over.Da jeg fikk en melding.Det var ikke en hyggelig en.Hvem var det i fra? Nei bare en venninne løy jeg.Åja da så hva lurte hun på? Nei ikke noe spessielt bare noen jente greier jeg var ikke så flink å lyve,men denne gangen fikk jeg det til.Jeg fikk dårlig samvittighet for Justin nå.Jeg løy for han om en melding fra Selena.Vi kom frem og jeg bare sprang inn å låste meg inn på do for å lese meldingen Det er ikke over enda,Jeg kommer på de mest rare tidspunktene.Han er fortsatt min!!!  Jeg ble litt usikker om jeg skulle vise dette til Justin eller om jeg skulle la det være.Jeg trur jeg venter.Du var litt redd for Selena akkurat nå hva kunne liksom ikke hun finne på? Jeg gikk ut og la fra meg mobilen skiftet klær.Kanskje jeg skal gå til køys.Jeg gikk ned å gidde Justin et natta kyss og gikk opp å la meg godt ned under dynen.

Justin sitt perspektiv:

Vi hadde kommet hjem *DN* gikk rett inn på badet,kanskje hun bare skulle ta en tlf.Hun gikk videre opp for å skifte så kom hun ned.Jeg går å legger meg det har vært en lang dag.Ja jeg kommer litt senere sa jeg til henne.Hun var så søt der hun sto å så på meg.Jeg gidde henne et kyss.Hun gikk opp da mobilen hennes pep tre ganger.Jeg gikk for å sjekke tre nye meldinger fra et ukjent nummer,men det nummeret kjente jeg igjen det var Selena sitt...

Mer?


if justin love me DEL 8


Ja,om tre dager kjører vi med tourbussen.Jeg kommer ikke til å klare å slutte å smile gjennom hele dagen.Har du spist,Justin? ja jeg spiste for en halv time siden.Hva skal vi finne på i dag? spurte han.Jeg hadde ingen ideer,men kjenner jeg Justin rett har han alltid en ide! Jeg gikk for å rydde opp det jeg hadde spist isted så satt jeg meg ned i sofaen og satte på tven.Nyheter kom på tv-skjermen. Justin og den nye dama hadde en drama kveld! kom det på nyhetene det gikk fort var det første jeg tenkte.Hvordan hadde de fått vite om limousinen? men neida det var Selena,jeg bare skrudde av tven å gikk til Justin.Skal vi dra på stranden spurte jeg Justin? ja det kan vi godt *DN* jeg gikk for å finne bikinien min.Det er mange søte å velge! jeg tok en lyserosa så ser jeg litt brun ut.Jeg fant en lett sommerkjole og hev over,så gikk jeg ned til Justin han hadde også gjort seg klar.Vi gikk hånd i hånd ned til stranden.Jeg er verdens heldigste jente i hele verden!

Når vi var nede med stranden lå vi og solte oss.Justin gikk for å hente cola kom Selena heksa hun gikk forbi Justin og bare smilte som en idiot.Jeg ignorerte henne for jeg var vant med sånne jenter der jeg bodde før.Før jeg ble kjent med Justin da! hun kom bort til meg.Jeg bare lå på solstolen og latet som ingenting. Justin pleide å ta meg med på stranden han også sa Selena.OKEI!!! sa jeg høyt å brydde meg ikke i det hele tatt.Hun sto der fortsatt og så stygt på meg.Det eneste jeg tenkte var at Justin måtte komme tilbake så Selena gikk,men hvor ble det av han? Har du mistet han spurte Selena? Nei han skulle bare hente litt cola sa jeg.Åja har han blitt tjeneren din nå? Jeg så på henne å bare himlet med øynene hun er sykt bitch.Jeg gikk av solstolen kledde på meg og gikk til Justin,men jeg fant han ikke med første syn.Jeg blir fort redd for Justin for han er liksom verdens søteste gutt og den super stjerna så hvis hundre jenter kaster seg over han sliter han med å puste siden han har klaustrofobi.Så jeg så kjapt rundt der ser jeg det Selena går kjapt mot han! hva er det hun vil med Justin?

Kort del kommer kanskje en senere!
 

if justin love me DEL 7


Jeg kjørte videre helt til han sto utenfor.Han gikk inn i bilen og kysset meg.På en time hadde jeg savnet han så mye.Hvordan blir det når han skal reise på believe tour?  vi var stille helt til han spurte meg hvordan jeg kom meg hjem.Jo jeg gikk inn på en cafe der jeg fant en hyggelig dame jeg spurte om mobil siden min var fri for strøm,men jeg braste ut i gråt også snakket vi om hva som hadde skjedd.Senere kjørte hun meg hjem,og vi ble veldig godt kjent på den lille timen.Så måtte jeg jo ringe deg for jeg var veldig bekymret og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare meg uten deg i flere uker! Justin bare så på meg jeg snudde meg mot veien for å ikke få tårer i øynene.Han var så søt og jeg kommer til å savne han så mye.Når vi kom hjem leide vi hånd opp til inngangen av huset vårt.

Justin sitt perspektiv:

*DN* forklarte meg alt som hadde skjedd.Hun hadde blitt kjent med en på samme alder som var ganske bra for da har hun noen å være med mens jeg er borte.Hvis jeg ikke klarer å få henne med på believe tour så kommer jeg til å savne henne.Hun snudde å så på meg,men snudde seg kjapt tilbake å så på veien.Vi var veldig stille,men det hadde skjedd så mye så var kanskje ikke så rart.Når vi kom frem tok jeg hånden til *DN* og leide henne med meg opp til huset.

Når vi hadde kommet inn gikk jeg for å skifte til kose klær.Victoria secret koseklær er bare det beste i verden! Jeg gikk ned til stuen der satt Justin i sofaen jeg gikk bort å satte meg i armkroken hans.Etter en stund var vi begge klare for å legge oss.Vi gikk opp å skiftet til sove klær.Jeg gidde han et langt natta kyss og la meg ned i den myke sengen vårres.Jeg sovnet mot Justin som lå å nynnet på be alright jeg sovner hver gang han nynner en sang han har jo den nydeligste sang stemmen.

Neste morgen:

Jeg våknet av det sterke lyset på rommet vårres.Solen skinte inn.Jeg snudde meg for å se om Justin sov,men han hadde stått opp.Er klokken så mye allerede? jeg gikk for å finne noe fint å ha på meg.I dag er den dagen jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg.Så jeg tok som vanlig en dongeri shorts og en søt topp.Flettet håret i en fiskebein flette å sminket meg lett.Jeg sprang ned for å lage god frokost.Du fant frem egg og bacon stekte det,og spiste det.Så hører jeg Justin snakke i mobilen han virket glad.Jeg prøvde å lytte,men det var vanskelig.Så kom han ut,og jeg var akkurat ferdig å spise.Jeg gidde han en stooor klem og et kyss.Jeg har en god nyhet sa han og smilte pent.Har du? jeg ville veldig gjerne vite hva den var! du kan bli med meg på believe tour! sa han.Jeg ble så glad at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg selv.Han kom bak meg og gidde meg en klem,er du glad? spurte han meg. Jaa sa jeg til han.Vi drar om tre dager?

Mer?

-Biebsers<3

if justin love me DEL 6


INFO:Jeg bytter til "jeg" form for det er lettere å skrive,men handler jo om deg!

 

Jeg bare smilte til Luren.Da vi hadde kommet frem "kan jeg komme inn en tur å se hvordan dere bor?" spurte Lauren "Ja,selvfølgelig" jeg syntes bare det er gøy for når jeg sier til folk at du er sammen med Justin bieber tror de meg ikke,men Lauren var liksom ikke sånn.Vi gikk ut av bilen å opp den fine porten med kode og alt.Lauren så veldig spent ut hun var jo i Justin bieber sin eiendom så deg skjønner jeg godt.Jeg lot henne gå inn først hun sto med åpen munn og var helt sjokkert "WOW" var det eneste Lauren klarte å si "Skal jeg vise deg litt rundt?" spurte jeg "Ja kan du det?" du syntes Lauren virket som en snill venn kanskje den bestevennen jeg aldri har hatt sjansen å få? du gikk rundt i det store huset og viste hun det som var å vise. "Vil du ha noe å spise? spurte jeg. "Ja,men vil ikke lage for mye styr her" sa hun. "Styr? nei her går det så fort vi kan jo bestille noe?" men da kom jeg på noe mobilen var fri for strøm.Jeg sprang for å finne laderen du laddet mobilen og tastet nummeret til Justin.Det ringte lenge...

Justin sitt perspektiv:

Det tok en stund.Jeg gikk for å finne en taxi eller noe,men jeg hadde ikke serlig mye penger igjen til hele turen hjem.Så jeg gikk et stykke da mobilen min ringte.Det var *DN* "Hei" sa hun fort."*DN* er det deg? spurte jeg henne "Ja,jeg har vært så redd for deg,men jeg fikk meg hjem!"sa hun "Fint,men kan du komme å hente meg jeg har ikke nok penger til turen hjem?" spurte du henne."Ja selfølgelig,babe<3 "Takk *DN* jeg er i byen med YSL bare hent meg der" sa du og la på.Du ventet det tok ca 10 min så ser du bilen til *DN*

Jeg ringte Justin å han svarte! jeg ble lettet og glad på en gang.Justin spurte om jeg kunne hente han,og selvfølgelig ville jeg hente min andre halvdel! så la jeg på.Du Lauren? ja? jeg kan ikke bestille noe likevell Justin står utenfor YSL og venter på meg jeg forklarte jo henne alt tidligere. Jeg skjønner sa hun.Vi gikk ned i lag til vær din bil,men først ville jeg jo ha nummeret til Lauren så vi gidde hverandre sitt nummer å jeg begynte å kjøre fort.Da kom be alright på radion å jeg sang for full hals og var glad for at Justin og jeg var trygg.Nå kjørte jeg til YSL å ser Justin med en gang.Han så kald ut.

Mer?

-Biebsers<3

if Justin love me DEL 5


Da stoppet Limousinen og Justin sa "The ladies first" du gikk og dørene lukket seg kjapt.Du tenkte det var noe feil,men neida der kjørte den.Justiiiiin! skrek du høyt etter limousinen.

Den kjørte først litt sakte du begynte å små springe,men limousinen økte farten.Du klarte ikke springe fort med høyehæler for du er ikke den som er mest stø på foten når det gjelder hæler."Justiiiin" du tok kjapt opp mobilen det var lite strøm på den,men ringte Justin så kjapt du kunne.Du var så skjelven at var nesten sånn at du ikke klarte skrive mobil nummeret til Justin.

Justin sitt perspektiv:

"The ladies first" hun smilte og gikk ut,jeg skulle akkurat til å gå etter da døren smalt igjen *DN* så forskrekket på limousinen og sprang etter.Jeg hører mobilen ringer tar den fort opp "*DN* hører du meg?" jeg hørte hun var redd,men sjåføren slo mobilen ut av hendene mine han snudde seg tilbake for å se på veien.Vi var midt i byen.Jeg måtte finne på noe,KJAPT! jeg må kaste opp roper jeg! "Hæ?" sa mannen "Jeg må spy" Sa du en gang til.Sjåføren stoppet å jeg gikk av og sprang alt jeg hadde.Jeg så sjåføren komme bak meg,men jeg sprang alt jeg hadde prøvde å finne iphonen i lommen jeg klarte å snike den med meg når jeg sa jeg måtte spy.Siden jeg er vandt til å springe fra hylende jenter så er jeg trent nok til å springe fra en mann med ølmage.Da jeg ikke så sjåføren lenger tok jeg mobilen opp da jeg så en ny melding fra *DN* hvor er du Justin? ring meg med en gang for å si at du er trygg miss you<3 sto det på meldingen.Jeg ringte *DN* hun svarte ikke mobilen var av.Sikkert fri for strøm,men det kom masse tanker er hun kidnappet? har noen andre funnet henne? journalister og fotografer kastet seg over henne? 

Ditt perspektiv:

Du hørte Justin "Hører du meg?" du var så redd og bare skrek,men så hørte du bare masse skuring så skrudde mobilen seg av.Jeg er svart under øynene,håret er grusomt og tårer nedover kinnet.Du begynte å gå der er en cafe,Du gikk inn og gikk kjapt på toalettet for å fikse sminken osv.Du gikk ut og der står en dame du gikk "Hei" sa du. "Hei" sa damen hyggelig."Jeg lurte på..." sa du "Hva lurer du på?" du begynte å skrike.Damen tok deg med bak for å snakke om det som skjedde."Jeg er ferdig om 10 min så kan jeg kjøre deg hjem" sa hun.Du fikk et lite smil på munnen "Takk" sa du.Du ventet på henne da hun var ferdig gikk vi en bak dør der bilen hennse sto.

"Så hvor bor du?" sa damen "Jeg bor litt utenfor LA" sa du. "Jeg heter Lauren forresten! hva heter du?" "Jeg heter *DN* hun kjørte i et perfekt tempo så du følte deg litt trygg,men var bekymret over Justin. "Så,fortell litt om deg selv"Sa Lauren. "Jeg bor i et stort hus med verdens søteste gutt,har en hund.Ja hva mer skal jeg si?" du smilte bare."Hvem er denne søte gutten da?" Spurte Lauren spent."Du kommer ikke til å tro det før du ser huset,men det er Justin" sa du "Justin? altså Justin bieber? spurte hun forskrekket. "Ja" sa du.Lauren fikk store øyne å bare så på deg.Nesten sånn at du måtte si følg med på veien.Dere flirte litt.Så si i fra hvis jeg skal vise vei.Neida alle vet hvor Justin Bieber bor sa Lauren.

Mere? Hva tror di skjer med deg og Lauren? venner eller fiender!

-Biebsers<3

."

if justin love me DEL 4


Da dere hadde kommet inn var det mye roligere.Nei,men snakk om sola sa du lavt "hva sa du?" spurte Justin."Nei var ikke noe" sa du å ble stille.Selena gomez er ikke din bestevenn for å si det sånn.Hun måtte jo selvfølgelig være her (eksen til Justin) Justin slo opp med henne fordi hun var en bitchy person,hun var en du ikke kunne stole på å alt det der.Da hun kom gående mot deg klamret du deg enda hardere i armen til Justin da han så på deg "går det bra?" spurte han bekymret "Ja eller det er Selena hun står der borte!" sa du."slapp av *DN* jeg skal følge med den heksa der"sa han.Du følte deg litt tryggere,men var alltid litt på vakt.Justin gikk for å få tak i bord han sa du bare skulle vente.

Det tok litt tid,men verre en det så kom Selena gående mot deg."Hva gjør du her?"sa hun."Er her med Justin"sa du kjapt."Åja har han funnet seg en ny en,ja da så.Du burde passe deg for han der" sa hun til deg."Justin er drømme fyren min så bare hold kjeft å gå!" sa du høyt,men da kom Justin."Hva skjer her *DN*? spurte han deg."JJJJustin var ikke meningen,men det bare glapp ut hun sa jeg burde passe meg!"sa du til Justin.Han så på deg og gidde deg et kyss.Selena ble stående å se på helt til hun gikk og himlet med øynene å ropte idioter til oss,men ingen brydde seg hun ble bare sjalu for jeg har Justin og hun har ingen.Noe du syntes er helt OK egentlig,for det er hun som er heksa her.

Dere gikk,og Justin dro ut stolen til deg "Tusen takk<3" sa du.Justin satt seg ned og bare smilte til deg.Han hadde et perfekt smil.Dere bestilte noe kjøtt og poteter som smakte Nydelig! og etter mat var det dessert du elsket sjokolade så noe sjokolade ville du gjerne ha."Hvilken dessert vil du ha da *DN*" sa Justin.Han viste det utrolig godt,og du tok spøken "Sjokoladefondant" sa du til Justin.Da dere spiste desserten snakket dere om believe touren og mye mer.

Da klokken ble 24:00 var det på tide å dra.Limousinen sto ute og var klar.Du satt deg inn å Justin kom etter.Dere hadde kjørt et stykke,men det her var ikke lik den gaten der dere bodde 

"Hvor skal vi?

"Sikker bare en snarvei eller noe" sa Justin

"Jeg stoler på deg"Sa du flørtende

"Ja gjør det du *DN* sa han og flirte

Da stoppet Limousinen og Justin sa "The ladies first" du gikk og dørene lukket seg kjapt.Du tenkte det var noe feil,men neida der kjørte den.Justiiiiin! skrek du høyt etter limousinen.

Hva tror du skjer?

 

If justin love me DEL 3


Han puffet litt tilbake og flirte.Dere holdt hånd i hånd til dere fant ut at dere skulle på restaurant i kveld.

Justin ringte scooter "Yo scooter,Kan du komme å hente meg og*DN* vi er et stykke bort fra sykehuset" sa han.Justin la på og dere ble stille en stund helt til Scooter kom kjørende opp i den svarte kule bilen! Justin lot deg gå først inn han er så romantisk.Du satt deg ned og tok på de beltet Justin rett ved din side.Han er så søt! da dere kom hjem til deg og Justin fant dere ut at dere kunne bare dra på restaurant med en gang,men hva skulle du ha på deg?

Du sprang rundt i huset til Justin stoppet deg."Hvorfor er du så stresset *DN*?" sa han."Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg" Justin så ned på deg så gidde han deg en stor bamse klem og et kyss."Du er nydelig uansett hva du har på deg"sa han.Du holdt rund han og ville ikke slippe taket.Du sprang opp til ditt walk in closet å så på de nydelige kjolene noen fra Justin og noen fra gamle tider! skulle du ha lilla siden det er Justin`s yndlingsfarge? eller skulle du gå for en hvit? du tok den hvite med glidelås!


Du gikk ned der Justin sto klar han var peeeen!!! "oi " sa justin."Du er nydelig *DN* sa han.Du også sa du og kysset han.Limoen sto klar utenfor en lang og hvit fin.Han åpnet døren til deg "damene først" sa han.Du bare flirte.Inni limousinen var det sofa og champagne.Justin sjenket et glass til deg."Tusen takk" sa du.SKÅL sa han.Dere var så forelsket.Da dere var fremme hjalp han deg ut og dere gikk hånd i hånd inn.Masse fotografer og journalister knipset med de store kameraene sine.Du fikk vondt i øynene,men måtte bare bli vandt til det.

Mere?

If justin love me DEL 2


Var det Lilly? spurte Justin."Ja hun ville vi skulle finne på noe,men siden du drar vil jeg være med deg! Dere ryddet av bordet,og satt dere ned i sofaen.Du elsket å bare ligge i armkroken til Justin å se på en film dere begge likte.Etter en stund fant dere ut at dere skulle til byen,men da får Justin en grusom tlf. 

Han tok den opp os trykket forsiktig på svar."Hei,er du Justin drew bieber?" sa en dame.Justin gikk ut av rommet,mens du satt ved bordet å ventet på at han skulle komme tilbake.Det tok en god stund å du hørte Justin fikk stemmen som om han var bekymret.

Justin sitt perspektiv:

Jeg tok opp mobilen,og en vennelig dame spurte om jeg var Justin drew bieber.Broren til Jazzy(søsteren til Justin) jeg svarte fort ja! damen sa hun hadde besvimt og ble innlagt på sykehuset.Jeg la fort på sprang til *DN* og vi sprang ned til bilen min.For å dra til Jazzy.

Justin kom tilbake,med et bekymret blikk å sa at vi måtte til sykehuset til Jazzy.Justin har et veldig godt forhold til sine søsken som du syntes er fantastisk.De har god kontak og snakker i mobilen vær kveld før de legger seg.Da dere hadde kommet til sykehuset sto alle fotografer og journalister klar til kamp for å vite hva som skjedde.Det var fullstendig kaos så dere mått gå bakdøren for å få dere inn.Inne på sykehuset luktet det litt merkelig.Mange menn og kvinner i hvite eller blåe drakter gikk rundt overalt.En dame kom bort for å vise hvor Jazzy sitt rom var.

Da dere kom inn på rommet sov Jazzy med masse maskiner og ledninger som var overalt! Du og Justin holdt hender for å støtte hverandre det var helt stille.Dere gikk bort til Jazzy og bare så på henne.Det var utrolig trist at dette måtte skje rett før Justin skulle dra.Etter en halvtime kom den samme damen inn å hilste på oss!

"Hei" sa damen hyggelig.Hei sa du og Justin i kor! Du spurte damen hva som hadde skjedd.Damen forklarte at hun hadde falt og slått hode i asfalten.Det var ikke noe farlig,men hun måtte bli her til imorgen.Etter en stund dro du og Justin dere var litt mer rolig,for nå var dere sikker på at det gikk bra."Hva skal vi finne på idag *DN?" spurte Justin.Han likte bestandig å finne på noe tull,men det likte jo du også så det passet bare bra "jeg vet ikke helt,du finner vell fort på noe du om jeg kjenner deg rett!" sa du flørtende og puffet litt i han.Han puffet litt tilbake og flirte.Dere holdt hånd i hånd til dere fant ut at dere skulle på restaurant i kveld.


Mere? 

-Biebsers<3

If justin love me DEL 1


Her er første del av en historie jeg skriver! håper du liker den.Legg gjerne igjen en kommentar! den handler om at du og Justin er sammen og Selena er ikke din beste venn.Du treffer mange utfordringer med å være Justins jente,men du gjør alt for din kjærlighet<3 DN står for ditt navn!

Klokken var 09:00 på morgen.Du sov som en stein ved siden av Justin.Du våknet av den fineste stemmen du hadde hørt. "Våkn opp *DN* " du lukket opp øynene å så Justin sine vakkre brune øyne.Han er bare verdens fineste å han er bare din. "God morgen" sa du og kysset han lett på munnen.Du tenkte over hvor heldig du egentlig var.Når klokken nærmet seg 09:30 sto dere begge opp.Du gikk i ditt fine walk in closet og fant fram en dongeri shorts,en kul topp og et par converse så sprang du inn på badet og sminket deg lett og satt håret i en dott.Perfekt sa du til deg selv! og gikk ut til Justin.Han hadde laget frokost til dere.Med rundstykker,kakao og alt du kan tenke deg!

"oi har du laget frokost,Justin?" spurte du. "Ja tenkte det kunne være godt med noe å spise" sa han.Dere satt dere ned å spiste å snakket.Da mobilen din ringer.Det er Lilly din bestevenn. "Helo" sa du."Hei det er meg Lilly,jeg lurte på om du ville finne på noe i dag?" du tenkte deg om Justin skal snart på turne så kanskje det passet litt dårlig,du ville jo ha litt *DN*  og Justin tid! "Desverre Lilly Justin drar om 3 dager så kanskje etter han har dratt? sa du så fint du kunne."Ja,vi kan jo ringes etter hvert!" sa hun raskt."Perfekt jeg må bruke den tiden jeg kan med Justin" sa du trist."Skjønner deg sis" sa Lilly.Dere la på etter 10 min med snakking.

Var det Lilly? spurte Justin."Ja hun ville vi skulle finne på noe,men siden du drar vil jeg være med deg! Dere ryddet av bordet,og satt dere ned i sofaen.Du elsket å bare ligge i armkroken til Justin å se på en film dere begge likte.Etter en stund fant dere ut at dere skulle til byen,men da får Justin en grusom tlf.

Hva kan det være? mere?
hits