Jelena

Ny jente? eller bare rykter?


Hei<3

Lenge siden jeg har blogget her,men jeg ha fokusert på historien min som du kan lese her: http://biebsershistorie.blogg.no/    Også er det skole,trening,venner og alt det der! Så nå kommer det litt siste nytt med Justin...<3

-Rykter om at Justin har funnet en/to nye jenter

-Justin er i England/London områdene

-Han har bursdag i dag!

Det har gått mange rykter om Justin etter Jelena bruddet.Jeg syntes vi burde være forsiktig med å tro på rykter (for Justin's del) fordi det kommer hele tiden rykter! Men dette er da om en jente,tror hun er modell.Hun har blitt sett mye med Justin de siste dagene.Jeg ikke for å være noe til slags hater eller noe så liker jeg ikke helt den jenta.Jeg føler hun ikke er bra for Justin.(Hvis de dater da) det virker som hun ALDRI smiler,og hun ser så spesiell ut liksom.Jeg savner Selena når jeg ser Justin med disse jentene.Selena har fulgt mye med på Justin de siste ukene for at han ikke skal gå helt av sporet etter bruddet.

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Det her er da litt forskjellige jenter Justin har blitt sett mye med i det siste,jeg sier ikke at de dater eller noe men vi vet jo ingenting! Syntes de ser litt "spesielle" ut om dere skjønner? Jeg kjenner så sykt at jeg vil at Justin og Selena skal bli sammen igjen </3 Noen som er enig?

Det er over! Bieber er singel!


Hey Mrs.Bieber!

De fleste beliebers respekterte JELENA,men nå er jelena over og noen er vell glade for det også? Vi kommer til å savne jelena,men håper Justin er singel til han kommer til Oslo ;) 

Bruddet skjedde egentlig rett før nytt år da de var på ferie,de skulle "pleie" forholdet,meeen det endte opp med krangling! Selena syntes Justin var oppmerksomhetsyk,men hun er tross alt 2 år eldre enn han.Hun fant meldinger på Justin sin mobil å ble fort sjalu (vet ikke om det er 100% sikkert) Justin skal ha ropt til Selena da hun var på tur ut fra hotellet: Ikke la døren treffe deg! 

Nå er Selena på en ny flørt allerede,nemlig med Josh Hutcherson! Tro om det blir et nytt par

 

     

  

Jelena,again?


Hey Mrs.Bieber!

Nye rykter for Jelena! ifølge TMZ skal de ha kranglet igjen når de var på ferie i Mexico! Jeg er usikker hva krangelen dreiet seg om,men de begge forlot hverandre.Selena dro 30.Desember og Justin dro 31.Desember. De dro på ferie til Mexico for å få tid til hverandre,men Selena twitret også:

 

New beginnings. Fresh start. I love you all :)

Justin og Selena the Salt Lake City Airport


Hey Mrs.Bieber

Vi har alle lurt på om de er sammen,men kan bildene bekrefte? <3 love is in the air?

 

Krangler igjen!


13. Des 2012 kl 14:26

Vi begynner nesten å bli litt slitne av å følge Selena Gomez (20) og Justin Bieber (18) sitt turbulente forhold. Først kommer det bilder av et flørtende par som holder hender, og dagen etter forteller vitner om høylytte krangler på offentlige steder. Vi liker jo best å se dere lykkelige, Jelena!

Dro fra Justin
I disse dager skal Selena og Justin være kjærester igjen, men en ny kilde forteller pressen at Selena nylig dro i sinne fra Justin under Jingle Ball-konserten på grunn av en stor og høylytt krangel. Nok en gang er det altså trøbbel i paradis for Hollywoods hotteste par. 

Krangelen skal ha fått flere vitner til å trekke seg unna, på grunn av "pinlige høye" argumenter som de to ropte til hverandre. Justin opptrådte på scenen, og etter han møtte Selena backstage skal hun ha stormet ut av rommet til Justin, og deretter kjørte hun av gårde i en bil uten ham. 

- Selena og Justin var utrolig dramatiske, sier et vitne. - Vi hørte høylytt krangling, og plutselig stormet Selena ut av Justins omkledningsrom, og dro av gårde i en bil.Krangle-date
Selena og Justin skal nå ha blitt "kjent" for å ha store offentlige krangler, og siden de er så unge har de vanskelig for å styre følelsene. Under en lunsjdate i november, skal Selena ha stormet ut nok en gang, fra California-restauranten Yamato, før de i det hele tatt fikk begynt på maten!

Hvorfor krangler de?

Vi vet ikke hvorfor Selena og Justin krangler såpass mye, men en av flere grunner skal være at Selena tydelig merker aldersforskjellen mellom de to. - Ingenting irriterer Selena mer enn Justins umodenhet, sier en kilde til "In Touch."

Vi håper dette er nok en krangel som snart går over, og at Justin og Selena ikke har et nytt brudd!

- Justin er gæren etter Selena, og hun er gæren etter Justin. Man ser det lett på måten de ser på hverandre, sier en kilde fra crewet

 

Fra Topp.no

Dette sa Justin om hans "Break up" med Selena


Hey Mrs.Bieber!

Mann kan si han elsker henne! De er kjempe søte sammen<3

Justin og Selena i LA


Hey Mrs.Bieber!

Tror du Selena og Justin fortsatt er sammen? se satt i samme bil når begge var i LA.

Gjør det slutt med Justin!


Etter mye fram og tilbake i forholdet mellom Selena Gomez (20) og Justin Bieber, (18) har bestevennen til Selena, selveste Taylor Swift, fått nok. Nå skal hun ha rådet Selena om å droppe Justin, og komme seg videre. 

Moren er enig
Et vitne skal ha overhørt Taylor gi Selena dette rådet, i følge Life & Style. De skriver videre at vitnet også skal ha overhørt jentene snakke om at Selenas mor skal være enig med Taylor. 

- De vil Selena alt godt, men nå har det blitt alt for mye drama rundt henne og Justin. Så mye trøbbel skal det ikke være i et forhold. Det er vanskelig for dem å gjøre det slutt når de er så glade i hverandre, sier vitnet.

Sjalusi
Etter brudd-kaoset de siste ukene, kom det til slutt fram hva som førte til Selena og Justins splitt. Sjalusi i forholdet, mest fra Selenas side. Hun skal ha blitt sliten av å være så langt unna Justin, og takler dårlig all oppmerksomheten Justin får fra jentene. 

Synes du Selena og Justin bør gjøre det slutt, eller være sammen?

Dette er fra Topp.no og er ikke jeg som har skrevet det! :)

Sannheten...


Tatt fra Topp.no

 

22. Nov 2012 kl 09:40

Sannheten kommer alltid for en dag!

Endelig har vi fått nyss på HVORFOR Selena stormet ut av den 
japanske restauranten
 Yamato i Encino, Los Angeles. Det gikk lenge 
rykter om at Selenas avgjørelse om å forlate restauranten, 
skyldes en heftig krangel mellom henne og Justin. Men en kilde 
har følgende å si til Radaronline om episoden:

- Det var aldri noe krangel. Selena var bare veldig flau over all oppmerksomheten
hun og Justin fikk på restauranten. Hun ble så lei seg når hun så at alle rundt dem
tok opp mobilene sine idet de fikk øye på det populære paret. Hun var veldig
ukomfortabel
, og ville derfor gå fra restauranten umiddelbart. 

- Selena stengte ikke ute Justin
Kilden kunne også oppklare andre rykter som har oppstått den siste tiden.
En paparazzi skal visstnok ha observert Justin utenfor Selenas hus der han strevde for 
å komme inn porten hennes. Ryktet om at Selena hadde stengt Justin ute gikk rundt
hele verden, men nå viser det seg at situasjonen var en helt annen.

-Porten var ødelagt, og derfor klarte de ikke åpne den når Justin sto utenfor.
Dessuten ble Justin så lei av alle paparazziene som omringet bilen hans at han
valgte å stikke av og komme tilbake til Selenas hus på et senere tidspunkt. 


Derfor kom ikke Selena på AMAs
Kilden har også følgende å si om hvorfor Selena ikke var Justins 
date på American Music Awards:

- Selena følte seg dårlig, og visste at alle ville stille henne spørsmål om Justin. 
Hun ville at all fokuset skulle være på hva Justin har prestert i år, og ikke på
forholdet deres. Derfor valgte hun å ikke dra på selve showet, men dukket 
heller opp senere på kvelden

 

Bilder fra i går (SELENA)


Hey Mrs.Bieber!

Justin var med Selena! er de fortsatt sammen?

Justin with Selena and Pattie at the AMA after party!

TMZ


Justin & Selena on Yesterday.
Justin Bieber and Selena Gomez got in an epic argument during dinner Friday and let's just say ... they didn't even make it to the appetizer.

A source inside the San Fernando Valley Japanese restaurant tells TMZ ... the "couple" had an argument while inside the restaurant and Selena left less than 10 minutes into the meal. Justin quickly followed with his head bowed.

According to a photog on scene ... Selena drove home with Justin trailing a few minutes behind. When Justin got to her place ... she denied him entrance at the gate and Bieber drove off.

Got that from TMZ.com ^I am not jealous just sca...


Hey Mrs.Bieber

Vi elsker Jelena,men de er kanskje borte :(

I am not jealous,i am just scared that is just the only one! <3

-Biebsers<3

Hva sier dere til imagine?

Justin ute med Selena


Hey Mrs.Bieber!

Har de fikset på forholdet? 

So apparently Justin & Selena went to a resteraunt to try and work things out but after 10 minutes they got mad at each other and left in seperate cars. When Justin had calmed down he went to Selena's house to try and talk but she refused to and so Justin got mad again and left. (This is what I've heard so don't shout at me if it's not correct)

bieber-news

Jelena back to the normal?


Hey Mrs.Bieber!

For å være ærlig aner jeg ikke hva som skjer mellom Jelena! har hørt de er sammen eller de ikke er sammen.Nå har de vært på hotell/restaurant å spist sammen.De holdt også hender som du ser på bildet under.Dette bildet er blitt spredt rundt ut over internett den siste tiden nå.De var der i går forresten.Kanskje Jelena er tilbake? Hva syntes du? Likte du at Justin var singel?

Dette bildet ligger på veldig mange nettsider,vi får se hva som skjer videre de skal ikke lengre sitte sammen på AMA! er det en grunn for det?

-Biebsers<3

Overser han! det er over!


Hey Mrs.Bieber!

Dere er sikkert lei av at jeg skriver om bruddet til Selena og Justin,men nå har det kommet at Selena gjør alt hun kan for å blokkere han.Lurer på hvordan hun takler å sitte med han på American music awards? hun stenger han fra alle mobilen sin og alt han kan kontakte henne med.TMZ mener det skal ha inlovert en anne kvinne i dette spillet,men alle er ikke like sikker.Justin ville føle seg mer fri og kan gjøre det han vil.

      

       

-Biebsers<3

 

True story!


Hey Mrs.Bieber!

Ryktene flommet ut da Justin tok et bilde med Barbara Palvin,men det viser seg at hun er kjæreste med en kompis av Justin :) så vi alle kan roe ned! nå er det nye rykter om at Selena har tatt Justin tilbake.Hva tror du? dette har skjedd to ganger før!

-Biebsers<3

Nei vi dater ikke


Hey Mrs.Bieber

Selena gomez og Justin bieber har slått opp,men er det Barbara Palvin og Justin nå? mange er sjalu,men modellen bekrefter det ikke er noe romanse mellom dem,men det sa Selena også når hun datet Justin.Vi håper selvfølgelig Justin de beste! 

«Hei alle sammen. ... Vær så snill å roe dere ned. Han er bare deres!! ... Vennskap! ... Det er siste gang jeg sier dette. Det er ikke noe på gang med ham. Vi møttes og tok et bilde sammen. Ville ikke dere gjort det samme?», twitrer 19-åringen som i forrige uke møtte Bieber under det årlige Victoria's Secret-showet i New York.


-Biebsers<3

Les om bieber bruddet


Hey Mrs.Bieber!

Her er link til bruddet:

http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10055787

-Biebsers<3

Justin bieber er singel


Hey Mrs.Bieber!

I følge E magazine er det bekreftet at Selena har slått opp med Justin for en uke siden.Han ble for lenge borte og hun slet med å stole på han.Det går fortsatt mange rykter rundt nå et rykte om at Justin dater en modell,men ingenting er avklart at Justin og Selena har slått opp!

-Biebsers<3

Skrek så tårene rant


Hey Mrs.Bieber!

Her gråter Justin bieber,er det over og ut for Jelena? går rykter om at han dater en modell

-Biebsers<3

Ser ut som de ikke er sammen lengere


Hey Mrs.Bieber!

Alle har hørt om det på instagram! nå er det at Selena skal lage ny musikk og ryktene er om det er at de har skilt lag hun har fått inspirasjon av.Så det høres ut som de ikke er i lag det er ikke bekreftet av verken Justin eller Selene,men Justin har selv sagt at forholdet ikke funket så bra.Vi får se hva som skjer videre!

-Biebsers<3

Justin is single


Hey Mrs.Bieber!

Dette er ikke helt sikkert,men går nye rykter på Jelena<3 


Singel
Nå er det nye bruddrykter rundt superparet, og amerikansk presse legger fram det de mener er bevis. Justin Bieber har lagt ut et bilde av seg selv på Instagram, der han ser veldig trist ut. Bildet er i svart-hvitt, og teksten Justin har skrevet er *lingse*. 

Ordet gir lite mening, og fansen har snudd opp og ned på bokstavene for å skjønne hva Justin mener. Om du stokker på bokstavene blir det nemlig "single".

I tillegg skriver hollywoodlife at Selena har ikke blitt sett med Justin siden hun danset til konserten hans 20.oktober, og trekker sammenhenger med at Justin i går la ut et bilde av seg, med en alvorlig mine der han ser på seg selv i speilet. Teksten Justin skrev var "Just Me". 

Topp.no

Dette er rykter,men det er mye for Justin denne tiden! og hva som har skjedd med han og Selena vet vi ikke.Mange venner og familie mener han ikke klarer være borte fra andre jenter når han er på believe tour så han burde slå opp med henne.?-Biebsers<3

hits