Justin has a life to

Justin trenger oss!


Hei!

Alle har sikkert fått med seg hva som har skjedd! Hvis ikke,les dette:

Justin hadde gledet seg skikkelig til bursdagen, twitret om det jevnlig så vi ikke skulle glemme det, leide en klubb, inviterte alle sin nærmeste venner og twitret "big night ahead" før han dro til klubben. I starten gikk det greit, til og med så greit at de slapp inn noen beliebere. Paparazziene begynte å trenge seg på, og en belieber fortalte en av dem at de ikke skulle være der, og burde gå vekk. Det endte med at paparazzien dyttet belieberen, og Justin så det og ble forbannet. Helt derfra gikk det bare nedover. En paparazzie gikk bort til Ryan Butler (bestevennen fra Canada) og Justin og begynte å si stygge og slemme ting. Jaden Smith, som Justin synger "Never Say Never" med ble slått ned, Kenny ble kalt feit og slo ned en paparazzie som sa noe stygt til Justin. Justin måtte forlate stedet fordi alt ble litt for sprøtt. På vei ut ble han angrepet av fans, men mest av alt papparazzier, og de skrek ting til han som "du burde ta selvmord!" og "fansen din bryr seg ikke lenger!". De spilte musikken til Selena, slang masse dritt om Jazmyn og Jaxon og fortsatte å følge etter han. Mange i crewet, inkludert Justin satt i en bil som nesten havnet i en bilulykke fordi paparazziene kjørte etter dem. De kunne ha død, alle sammen. Justin dro tilbake til hotelletsitt, men selvfølgelig var paparazziene der også. De ødela paraplyen hans og slo han i et forsøk på å komme seg inn på hotellet, men Justin kom seg inn til slutt med folk fra crewet og venner. Foreløpig er det alt. Og Scooter har sagt at Justin verken ringte han eller moren Pattie for å si at han ville gi opp karrieren, men han ringte Pattie og gråt etter å ha kommet til hotellet.

Alle beliebers må bruke hashtaggen #BeliebersHatePaparazzi!/p>

Lånt fra: http://jbiebernytt.blogg.no/1362221415_det_som_skjedde_p_jus.html

stakkars Justin


Hey Mrs.Bieber!

LES ALT PÅ BILDET! TRIST?

Justin med privatfly


Hey Mrs.Bieber!

Dårlig med oppdateringer nå i julen...Skerpings på meg!!!

         

              

kilde:bieber-news

Jaxon kiss


Hey Mrs.Bieber

Haha denne var kjempe søt lille Jaxon (lillebroren til Justin) kysser Selena Gomez<3 Naaw

                               

VG: Justin sitt liv på komedie


(VG Nett) TV-selskapet ABC har engasjert folkene bak «Entourage» til å jobbe med en komiserie basert på Justin Biebers liv.

VG Nett følger

Passer Justin Biebers liv til å bli en komedie?


[ se resultat ]

Bieber selv og hans manager Scooter Braun er også med på prosjektet, og vil ifølge E! Online ha prosjektlederstillinger.

Ifølge kjendisnettstedet er det foreløpig tittelløse prosjektet allerede under utvikling hos nettverket ABC.

Manusforfatterne Matt Wolpert og Ben Nedivi, som står bak «Entourage», skal skrive historien.

Programmet blir beskrevet som en familiekomedie som omhandler en kommende popstjernes spesielle oppvekst og hans vanskelige tenåringsår.

Ifølge E! Online ble serien først vurdert til 2011-sesongen, men blir nå igjen vurdert til neste års sesong

Justin mobbet en bokser!


(Dagbladet): Justin Bieber har hisset på seg både sine filippinske fans og filippinske politikere etter at Manny Pacquiao gikk på det stygge tapet for Juan Manuel Marquez i Las Vegas i helga.

Popstjernen er god kompis med Pacquiaos erkerival Floyd Mayweather, og var rask med å bruke sine enorme selvpromoteringskanaler til å gjøre narr av den filippinske boksestjernen etter kampen.

På bildetjenesten Instagram postet Bieber flere hånende bilder av Pacquiao, blant annet fotofiklet sammen med en lenende Michael Jackson, og Løvenes Konge-figuren Simba, som på ett bilde forsøker å få liv i den ut-knockede filippineren.

Det har gjort folk forbannet. På Filippinene er folk i sjokk etter at landets største idrettshelt fikk sitt andre strake tap, og at Justin Bieber heller salt i sårene liker man dårlig.

Ifølge ABS CBN News ber nå kongressrepresentant Carol Jane Lopez om å utestenge Bieber fra landet. 

Hun sier ifølge nyhetskanalen at bildene Bieber publiserte var «sårende for alle filippinere som ser opp til boksemesteren», og ber samtidig filippinske ungdommer slutte å høre på musikken til kanadieren, og boikotte konsertene hans.

Vil be for Bieber


Bieber selv har forsvart seg via nettopp Instagram, der han også mener den lenge varslede kampen mellom Floyd Mayweather og Manny Pacquiao ikke vil tjene kompisen.

- Hvis de virkelig var «beliebere», ville de ikke svikte meg på grunn av en mening jeg har om boksing, skriver Bieber om de rasende Pacquiao-supporterne.

- Han (Mayweather) har ingenting å vinne på å møte Pacquiao. Floyd har aldri tapt i sin profesjonelle karriere, Pacquiao har tapt sine to siste. Dersom Floyd vinner vil det ikke være noen stor greie, ettersom det vil være Pacquiaos tredje tap på rad, og taper han, så ødelegger han ettermælet sitt. Det er ikke noe å vinne på det. Mayweather er boksing, skriver popstjernen.

Manny Pacquiao, som selv er medlem av representantenes hus, har ikke reagert med særlig sinne på mobbingen fra Bieber.

- Jeg har lært at man skal be for dem som forfølger deg. Så jeg skal be for ham, sier boksestjernen.

Karrieren over?


39-årige Juan Manuel Marquez pådro seg nesebrudd og trolig hjernerystelse i møtet med Pacquiaos knallharde slag lørdag, men ett sekund før slutt i sjette runde fikk han full treff med en høyre som traff filippineren midt i ansiktet. «Pac-Man» falt i gulvet med ansiktet først.

De to har møttes tre ganger tidligere, med to seire til Pacquiao og en uavgjort som resultat.

- Jeg ble truffet av et slag jeg ikke så, sa Pacquiao, som etter nedslagningen lå under tauene noen minutter før han ble hjulpet på beina.

- Jeg mente at jeg begynte å få taket på ham, men så ble jeg truffet av et hardt slag som jeg ikke ventet, sa han, ifølge NTB.

Nå spekuleres det på om Pacquioaos strålende karriere kan være over. Han er den eneste med VM-tittel i åtte vektklasser, og han har av mange vært regnet som verdens beste bokser uansett vektklasse.

Filippineren og Floyd Mayweather har i lang tid forsøkt å komme til enighet om en storkamp, men problemene har vært mange. Det har dreid seg om alt fra blodtesting til fordelingen av inntektene

VENN AV EN FIENDE: Justin Bieber var i ringen etter at kompisen Floyd Mayweather Jr. hadde slått Miguel Cotto i mai i år. På bildet også rapperne Lil Wayne og 50 Cent, og den kubanske bokseren Yuriyorkis Gamboa. Foto: SCANPIX/AP/Eric Jamison

PROVOSERER: «Dad wake up» skrev Bieber som kommentar til dette bildet han la ut av Pacquiao og Disney-figuren Simba.

 

Vi holdt på å miste han!


Hey.Mrs.Bieber

Dette er fra en annen Justin bieber blogg! www.supportbieberjustin.blogg.no 

Politiet bekrefter at to menn fra Albuquerque i New Mexico er mistenkt for å ha planlagt å drepe og kastrere Justin Bieber og hans livvakt. Dana Martin soner to livstidsdommer for voldtekt og drap på Deandra Fluorucci på 15 år i Vermont i 2000. Dermed hadde ikke Martin mulighet til å gjennomføre sin store plan selv. I stedet fikk han hjelp av Mark Staake (41) og hans nevø, Tanner Ruane (23), til å gjennomføre drapet.

Etter det amerikanske medier kjenner til, var drapet planlagt å finne sted i New York forrige måned, da Justin var i byen for å spille i Madison Square Garden.

Dana Martin forklarte politiet at planen var å kidnappe Justin og livvakten hans, for å så kvele dem med et slips i persisk mønster. Deretter skulle Ruane kastrere dem begge.

Men av en eller annen grunn røpet livstidsfangen planene sine før de ble satt ut i live, og meldte selv ifra om Staake og Ruane.

Staake har vært inn og ut av fengsel for en rekke smådommer siden starten av 90-tallet, og det var da den drapsdømte Martn ble overført til Las Cruses-fengslet i New Mexico at disse to skal ha fått kontakt.

Staake skal ha blitt lovet en betydelig pengesum hvis han tok livet av, og kastrerte Justin.

Opptak av telefonsamtaler mellom Ruane og Martin avslører at 23-åringen var skuffet over at han ikke kunne gjennomføre mordene.

Livstidsfangen og planleggeren Martin skal ifølge amerikanske medier være besatt av Justin Bieber. Han skal blant annet ha en tatovering av Justin på leggen.

Det er ennå ikke kjent hva som fikk Martin til å ombestemme seg angående drapene.

Hva tenker du om at Justin kunne blitt drept?

 

Justin forlater hotell i Beverly Hills


Hey Mrs.Bieber!

Justin forlater hotellet

 

Ensom og forlatt


Hey Mrs.Bieber

Først vil jeg si at dette er fra VG det er ikke jeg som har skrevet det!

- Jeg har egentlig ikke mange venner. Egentlig har jeg bare kanskje tre nære venner, som jeg får fløyet inn eller som jeg ringer til og snakker med. Det er faktisk sannheten, betror verdens største tenåringsidol i et intervju med Oprah Winfrey, som sendes på TV i USA søndag.

De mange millioner menneskene som følger Bieber på Twitter, får stort sett inntrykk av at livet leker for 18-åringen. De nærmere fire millioner tilhengerne påbildetjenesten Instagram får et mer intimt innblikk i stjernens hverdag - i form av hyppige, personlige bildeposter, ofte med ansiktsuttrykk av en tilsynelatende svært sliten pophelt.

Bieber forklarer til Oprah at han er «bare et menneske», og at livet langt fra er en dans på roser hele tiden - den enorme berømmelsen til tross.

Oprah Winfrey spør 18-åringen om han fortsatt er fast innstilt på å være gift innen han fyller 25.

- Jeg tror det, ja, svarer han.

- Tenk om igjen, er rådet fra talkshow-dronningen, som sier at det er «altfor ungt». Og hun får gehør:

- Du er Oprah, og når du sier at jeg ikke bør gifte meg som 25-åring, så bør jeg antagelig høre på deg, sier en smilende Bieber og legger til at «Vi får se når vi er der». Han forteller at han også ønsker seg «en håndfull mengde med barn».


I dont like you


Hey Mrs.Bieber!

Justin stoppet opp hele trafikken fordi en Paparatzzi gikk han på nervene.Video skal se om jeg får den over på bloggen,men fant ingen kode så får se!

 

Perfekt kake til Justin


Hey Mrs,Bieber

Sjekk denne kaken! stilig?

 

Elsker den og Justiiiin<3

-Biebesers<3

Hvor søt er han ikke her?


Hey Mrs.Bieber

Hvor søt er ikke Justin og Jaden her?

-Biebsers<3

Justin får stor kritikk av naboer


Hey Mrs.Bieber!

Naboene er ikke så fornøyd med at Bieber har flyttet inn i nabolaget.All musikken,paparatzziene og festene det er som å bo i Libanon! sier Shepard som bor i nabolaget til Justin bieber.Justin er ikke den stilleste gutten,men får hard kritikk fra naboene.Som blant annet er Kristen Bell og Shepard.


-Biebsers<3

Her ringer Justin politiet


Hey Mrs.Bieber!

TRYKK PÅ BILDET DET ER EN VIDEO!

Justin bieber ble forfulgt av papparatzzier.Han prøvde å kjøre de av seg,men ble selv stoppet av politiet.Dette er litt gammel nyhet,men for de som ikke har fått dette med seg!

Familiebilde med Justin


Hey Mrs.Bieber

Har du sett dette familiebildet? det er familien til Justin altså fra faren sin side :)


lånt fra:bieber is hotty

Justin bieber sine tatoveringer


Hey Mrs.Bieber

Vi liker tattoveringene til Justin,men vi håper han ikke blir som Lil wayne til slutt! det er fint med noen tatoveringer :) her er Justin sine <3

bildet er hentet fra "Justin bieber is hotty"

Hvilken var finest?

-Biebsers<3

Justin`s bil


Hey Mrs.Bieber!

De fleste har sett bilen til Justin,men siden det her er en blogg om han burde mann kanskje ha den også med på bloggen.Den er veldig kul! Hadde betalt så mye for å sitte med Justin i den bilen! 


Sånn var den,men siden det er Justin bieber måtte han jo ha noe mer spessielt!


Så her er resultatet :)

Den er kjempe kul! syntes du ikke?

-Biebsers<3

hits