Klær,bøker og ting

Konsert outfit!


Hey Mrs.Bieber

Mange lurer på hva man kan ha på seg på konsertene,jeg har funnet ut hva jeg skal ha.Jeg avslører ikke hva jeg skal ha på meg enda! Men legger ut bilde uken før konserten<3

Skal lage konsert outfiter helt frem til konserten! Kommer en neste uke! <3

GIRLFRIEND I BUTIKKENE!


Hey Mrs.Bieber!

Justin bieber sin parfyme girlfriend er nå kommet i de fleste parfymeriene,kan være noen kom tidligere men 10.Januar skulle de være kommet! Det er også på noen plasser en papp dukke du kan ta bilde av deg og Justin med<3

      

Top of the pops


Hey Mrs.Bieber!

Justin på forsiden av "Top of the pops" 

Justin&#8217;s cover for Top Of The Tops Magazine - January 2013

Kopier stilen (GUTTER)


bieber-fashion:
Muska x Aoki | Supra Skytop Sneakers - $199.99
Available here.

Vinn Justin bieber billetter!


Hey Mrs.Bieber!

Enda ikke funnet Justin bieber billetter? Ikke vær lei deg,Bear Music har masse konkurranser om Justin Bieber! Du må like,dele bilde og på Bear Music på Facebook.ALT finner du på siden deres.Så det er tre ting med noen få klikk så kanskje du har billetter! 

Outfit


Hey Mrs.Bieber!

På tide med nye outfit tips!

 

Se hva jeg fikk!


Hey Mrs.Bieber!

Jekta åpnet i Tromsø for noen dager siden.Det er så stort! gikk meg bort hele tiden hviste aldri hvor jeg var,men denne toppen kom jeg hjem med.Måtte ha den!

WOW 250kr

Justin10

-Biebsers<3

Girlfriend kommer snart!


Hey Mrs.Bieber!

Nå kommer girlfriend snart! skal du kjøpe den? jeg ønsker meg den i julegave! han har laget reklamesnutter,men selve reklamen har enda ikke sluppet ut.Han har lagt ut teaser!

 

-Biebsers<3

Fortellingen om Justin bieber


Hey Mrs.Bieber!

I går på under en halv time leste jeg en bok! jeg hater å lese,men jeg leste en bok om Justin bieber på under en halv time! det er rekord spørr du meg :) husker ikke hvor mange sider,men er bare ca 100 så det er ikke så mye,men jeg som sagt hater å lese!

Handling:

Den handler om hvordan han ble selveste Justin bieber,og hvordan han laget videoene,hvem som er med i de forskjellige videoene,viktige datoer og mye mer! den var veldig spennende syntes no jeg.Jeg anbefaler alle Beliebers å lese den!

-Biebsers<3

Se hva jeg fikk!


Hey Mrs.Bieber!

i går fikke jeg "never say never" har sett den 13 ganger,men nå kan jeg se den 1000 ganger! får nå har jeg den selv :) er suuuuper fornøyd! leide også en Justin bieber bok på biblioteket skal lage et eget innlegg om den<3


-Biebsers<3

 

The bieber book!


Hey Mrs.Bieber!

Topp skriver masse om Justin! og de har nå for noen dager siden fått Justin bieber belieber test.Er det ikke kult? *test *sann/usann *drømmedag og mye mer! jeg har kjøpt den 50kr er jo ingenting for en Bieber bok! du får kjøpt den i kiosker eller matbutikker.

-Biebsers<3


hits