Oktober 2012

ridin dirtyyyy


@justinbieber: Ridin dirtyyyyy

Justin visits the voice @ Children?s Healthcare of Atlanta


Bildedryss! Fra besøket :)

 

  

  

  

  

                                              

 

Bildene er lånt fra:bieber-news

Nice shirt


@johnny: great show tonight JB and nice shirt

If justin love me DEL 47


Hun hadde sikkert to tonn med foundation i ansiktet og det brune lange håret som sikkert var 100% extensions var tupert.Jeg fikk sjokk da jeg så henne.Jeg så for meg en rolig jente med et "normalt" ansikt og vanligeklær.Ikke en barbie jente som sikkert hadde 10 bh-er for å få større bryst.Jeg bare smilte til henne,hun himlet med øynene.Samtidig som hun nesten fikk sjokk da hun så meg.Jeg gjorde ikke mer,ingen sa et ord til hverandre det var litt pinlig stillhet.Jeg plugget mobilen min til høyttalerene å Justin bieber kom."Kan du skru av den jævla dårlige musikken?"sa hun med en sur stemme.Jeg kjente jeg ble irritert og lei meg,jeg var sur på Justin men når noen klaget sånn på musikken hans ble jeg faktisk sur."Nei,ser det ut som det?"sa jeg tilbake og himlet med øynene.Jeg likte ikke være bitchie mot folk,men var det sånn hun ville ha det så spiller jeg gjerne med altså.

Hun ble sur og begynte å ringe noen venner.Jeg hørte bare "Det bor en rar jente og en fyr med mamma nå"sa hun mens hun så på meg.Jeg latet som jeg ikke hørte det,jeg orket faktisk ikke bry meg heller.Jeg gikk ut av rommet for å hilse på damen pappa hadde blitt sammen med.Hun hadde brunt hår,kule klær og så perfekt ut for pappa."Hei"sa hun og smilte.Jeg smilte tilbake.Hvordan kan en så flott dame få en hekse datter? tenkte jeg."Hei"sa jeg tilbake."Er det du som er *DN*?"spurte hun."Ja det er nok meg det"sa jeg og smilte tilbake.Det var ikke lenge det varte før den sure barbien kom ned.Jeg viste ikke en gang hva hun het.Hun kom ned eller trampet seg ned."Mamma!!! hvorfor har du ikke vasket kjolen min?"sa hun surt."La du den i skittentøys kurven?"sa moren."Nei,hvorfor skulle jeg det?"sa barbie.Jeg kjente jeg ble irritert inni meg,men prøvde å skjule det.Moren eller Tone som hun het gikk bare i stuen.Hun var nok ikke fornøyd med oppførselen til datteren sin.

Jeg gikk opp trappen,hun dyttet i meg."Oi sorry,jeg så deg ikke"sa hun.Jeg gikk opp."Jeg hater livet mitt"hvisket jeg til meg selv.Jeg fant et bilde av meg og Justin.Jeg savnet han virkelig.Akkurat nå ville jeg ikke noe,jeg ville helst ikke bo med sure barbie og de som måtte bo her.Jeg savner nok LA allerede etter en dag.Jeg søkte litt på nettet etter en plass å bo,men vanskelig var det.

"Det er mat"ropte Tone.Jeg gikk ned,det var dekket på med masse god mat."Mmm,ser nydelig ut"sa pappa."Ja det håper jeg"sa Tone.Alle fire satte seg med bordet.Lise eller barbie som jeg kallet henne i hodet mitt var sur for alt! Absolutt ALT! "Lise,hvis du skal være sur så kan du gå opp på rommet"sa Tone.Lise gikk raskt bort fra bordet å trampet opp trappen.Jeg ante ikke hva det var,men noe måtte det være hun var sur for."Dere må unnskylde oppførselen hennes! Hun har forandret seg etter hun fikk nye venner"sa Tone.

           

 

gifs


 

 

 

Tumblr

if justin love me DEL 46


Kofferten dro jeg sakte etter meg,Fra nå av skulle livet mitt endres.Jeg leverte fra meg kofferten,hentet flybillettene å gikk gjennom sikkerhetskontrollen.Jeg satt å ventet med noen andre helt normale mennesker.Nå var jeg ikke lenger regnet som Justin bieber's kjæreste.Jeg regnes som en helt vanlig 18 år gammel jente.Da de åpnet flyet gikk alle inn.Jeg satt i flyet å bare så meg rundt.Babyer som skrek,tennåringer som hvisket når de så meg og eldre som leste avisen.

Landet i Norge:

Jeg våknet rett før vi landet.Jeg så den triste lille flyplassen.Nå var jeg i Norge livet mitt starter på nytt! Jeg hadde mine gamle venner her som jeg ikke hadde snakket med på fler måneder.Da flyet landet gikk alle ut,jeg tok bagen min og gikk.Jeg gikk ut av flyet og opp den lange glass gangen som gikk fra flyet til flyplassen.Jeg så pappa ventet på meg.Da jeg så han rant en liten tåre ned fra kinnet jeg hadde savnet han veldig.Han fikk å en liten tåre.Jeg stormet mot han mellom alle folkene."Pappa"ropte jeg og gidde han en lang klem "jentami"sa han og klemte meg tettere inntil seg.Jeg hadde ikke så mye å si han."Skal vi hente tingene dine?"spurte han og gikk sånn smått.Jeg fulgte etter.Vi ventet litt der koffertene skulle komme,plutselig begynte det å pipe og koffertene kom sakte men sikkert ut.Jeg tok kofferten min og vi gikk til bilen.Vi satte oss i bilen og det første som kom på radioen var Justin bieber,jeg var rask å skru av.

Pappa og jeg snakket hele tiden helt til vi kom hjem.Huset så veldig trist ut.Jeg gikk ut av bilen og vanndråpene fra himmelen traff hodet.Jeg tok kofferten å skyndet meg inn.Huset var veldig annerledes etter sist jeg var her.Veggene var malt hvite isteden for de grønne stygge.Kjøkkenet var fikset og det var mer ryddig.Jeg ble forskrekket over hvor mye han hadde gjort på noen måneder."*DN* jeg må snakke med deg"ropte pappa før jeg klarte å komme meg på rommet.Jeg snudde brått i trappen og gikk ned igjen."Ja,hva er det?"spurte jeg.Pappa satt med kjøkkenbordet,jeg satt meg ned ved siden av han."Det er noe jeg ikke har fått sagt deg enda"sa han å så på meg med et lurt smil."Hva da?"spurte jeg spent."Jeg har fått meg dame som har flyttet inn her med sin datter på 15 år"sa han om smilte skjevt."Hmm"var det eneste jeg sa mens jeg nikket."Å du og jenta må dele rom"sa han.Jeg ble helt sjokka,dele rom med en jeg ikke ante hvem var pluss at hun var 15 og var midt i puberteten."Det skal sikkert gå fint"sa jeg og smilte.Jeg var glad pappa hadde kommet over mamma,men han kunne sagt det før jeg kom kanskje.Jeg gikk opp mor det som var rommet mitt.

De hadde delt rommet i to så vi fikk en side hver.På min side sto alle eskene mine å tingene.På den andre siden av rommet var det en seng,sminkebord med masse sminke og et bilde av en gutt som jeg ikke ante hvem var.Jeg flyttet alle eskene i enden av rommet.Jeg åpnet en eske med klær å satte opp klesstativet,jeg hengte alle toppene mine på stativet,og stablet de 20 par skoene i en hvit hylle.Ved det hvite nattbordet satt jeg et glassfat med parfymene mine.Jeg fant også noen lys jeg hang på veggen.Da rommet var klart tok jeg macen å satte meg ned,da kom en jente inn i rommet.

Don't take my beliebers from me


Hey Mrs.Bieber!

Jeg fant en video på facebook! Den er om at Justin elsker beliebers,og det er ikke noe han bare sir for å få popularitet! Jeg syntes videoen var kjempe fin og rørende!

 

                                             

Justin trener


Hey Mrs.Bieber!

Lite oppdateringer,men skolen før bloggen<3!

@alfredoflores: Gym Flow 💪 | @justinbieber @mikeposner @maejorali

@Alfredoflores gym flow

De nye sangene fra Justin!


Hey.MrsBieber!

Ja nå kan dere grine alle sammen! "Nothing like us" er en ny trist sang Justin har laget etter "Down to earth" Sangen handler mest sannsynelig om Selena! Her er de nye sangene!

                  

                        

                         

                             

                          

OLLG in Birmingham


Hey Mrs.Bieber

               Birmingham&#8217;s OLLG

Told u


Hey Mrs.Bieber!

@justinbieber.Told u

@justinbieber: Told u

Believe bilder!


if justin love me DEL 45


Jeg hadde ikke lyst å snakke med heksa nå,jeg gikk å prøvde gå sånn at hun ikke så meg."*DN*" ropte hun så alle snudde seg.Jeg snudde meg forsiktig da jeg så hun kom mot meg,jeg gikk med raske skritt."Hva har du gjort med Justin?"ropte hun."Som om du bryr deg"ropte jeg tilbake.Jeg stoppet og snudde meg,hun kom gående mot meg."Hvorfor er du ikke med Justin?"spurte hun og de onde smilet ble bare enda større.Jeg viste ikke hva jeg skulle si,jeg ville ikke tenke på hva som har skjedd med meg og Justin."Du har ingenting med meg eller Justin å gjøre,så bare plis stikk av!"sa jeg med en litt høy stemme.Jeg sprang opp trappene til rommet.Jeg kunne ikke være på dette hotellet lengre.Jeg tok mobilen,da så jeg  meldingen jeg hadde fått fra Justin.

Jeg er så lei meg! *DN* jeg kommer til å savne det vi hadde og det vi har mistet </3

DN: Henter tingene mine!

Jeg tok bagen,småsprang ned trappene.Gikk med raske skritt mot resepsjon å la nøkklene på benken før jeg sprang til bilen.Da jeg skulle åpne bildøren hadde Selena tegnet et knust hjerte.Viste hun det,allerede? Jeg orket ikke bry med nå. Jeg kjørte i retning mot Justin sitt hus.Jeg parkerte utenfor å hadde ikke lyst å gå inn,men viste jeg måtte.Jeg gikk opp den lille "stien" å gikk rett inn i huset.Justin møtte jeg i gangen.Ingen sa noe til hverandre.Jeg gikk opp på rommet som var mitt og Justin sitt.Jeg gikk inn i det store walk in closet å begynte å ta ned klær for å brette det. Jeg hadde sikkert 100 par sko så det kom til å ta lang tid å pakke.Jeg pakket i en fart så jeg kunne dra fortest mulig.Når jeg var ferdig gikk jeg i stuen for å hente julegavene mine.Da så jeg en veske,den var ikke min eller Pattie sin.Det måtte være Selena.Jeg tok tingene å bar alt ut i bilen,jeg måtte gå flere runder.Jeg satt meg i bilen å kjørte til stranden.

Da jeg kom til stranden,satte jeg meg med macen å så på flybilletter hjem til Norge.Det var ikke mange flybilletter,men jeg fant en.Jeg fant nummer til noen som kunne frakte tingene mine til Norge.Da alt var bestilt sendte jeg melding til pappa.

Hey<3

Jeg lurte på om jeg kunne komme tilbake å bo hos deg? Jeg trenger et sted å bo,gikk ikke bra med meg og Justin 

Gla i deg,pappa<3

Pappa:

Ja selvfølgelig! Går det bra med deg? :)

Jeg ble lettet da jeg så meldingen.Nå trengte jeg ikke bekymre meg.Jeg la ned macen å satte meg i bilen.Da jeg satte på radion kom be alright.Den pleide Justin spille til meg,den pleida han synge før jeg sovnet om kvelden.Jeg skrudde av musikken å kjørte til Pattie.Jeg parkerte å gikk inn til henne."Neimen,Hei!"sa hun."Heia"sa jeg å satte meg ned i sofaen.Det var rart å være hos Pattie når du ikke var sammen med Justin."Få høre,hva har skjedd med deg og Justin?"spurte hun mens hun satt seg ned."Vi er ikke sammen lengre,jeg sa jeg trengte en pause.Det ser ut som han nå er sammen med Selena"sa jeg."Er han det?"spurte hun forskrekket."Nja,jeg er ikke sikker,men jeg så vesken hennes da jeg hentet tingene mine jeg så henne tidligere i dag.Hun hadde tegnet med tusj et knust hjerte på bilen min"sa jeg."Ah,den jenta er bare ikke bra for Justin"sa Pattie."Men hva mener du med hente tingene dine?"spurte Pattie."Jeg drar tilbake til Norge i kveld"sa jeg."Gjør du det? forlater du alt her i LA?"spurte hun."Nei,jeg bare tar en pause fra LA,jeg kommer tilbake,men ingenting blir som før"sa jeg.Pattie så bare på meg og nikket."Vi alle kommer til å savne deg"sa Pattie."Ja,forresten jeg har et brev jeg vil du skal gi til Justin neste gang du ser han"sa jeg å ga det til Pattie."Selvfølgelig"sa hun og tok det.

Brevet:

Hei<3

Jeg vet ikke hva jeg skal si deg. Du har fått vite det meste.Jeg har veldig veldig lyst å gifte meg,men jeg er bare 18 jeg er ikke klar til et ekteskap.Jeg håper du forstår og er enig. Forholdet ble på en måte knekt når du spurte meg,jeg viste at når jeg sa nei så kommer ingenting til å bli som det en gang var,men Justin du skal vite at jeg elsker deg! Du er det beste som har hendt meg,det kommer til å ta dager,måneder,år og en evighet å glemme deg. Jeg kommer til å huske alle gangene du tok meg med på date.Vi var ikke sammen så lenge,men jeg husker dagen vi møttes etter en konsert på meet&greet jeg var og er fortsatt en belieber<3 Håper jeg en gang i fremtiden får møte deg,du er fortsatt mitt idol!

-*DN*

Jeg røyste meg fra sofaen,og gidde Pattie en stor klem! "Er på tide å dra nå"sa jeg.Jeg gikk ut døren å satt meg i bilen.Jeg kjørte å parkerte bilen hos Justin (han hadde kjøpt den) så ringte jeg til Taxi som kjørte meg til flyplassen.Jeg tok bagen.Å gikk inn på flyplassen.

 if justin love me DEL 44


Det lå en stor kniv midt på benken."SHIT"sa jeg høyt.Jeg tok opp mobilen,men den hadde blitt slått av.Jeg så meg rundt.Tenk om han har drept seg? Tenk om han mister kontrollen? Jeg tok frem ladderen plugget den i veggen og mobilen."Skru deg på din dumme mobil"sa jeg å blie litt bekymret.Den skrudde seg på,jeg tastet nummeret til Pattie."Heia"sa en stemme."Hei,Vet du hvor Justin er?"spurte jeg hysterisk."Nei,han forlot huset i går etter oss,trur jeg"sa hun."Ok" sa jeg å så meg rundt i huset."Går det bra med deg?"spurte hun bekymret."Joda,jeg vil bare snakke med Justin"sa jeg."Ja,gjør det du"sa hun."Ja,vi snakkes"sa jeg å la på.Jeg lot mobilen ladde litt.Så tok jeg mobilen og ladderen og små sprang ned mot bilen.Da jeg fikk øye på en papparatzi,det var det siste jeg trengte å få etter meg.Jeg satte meg i bilen å kjørte mot byen.Jeg kjørte bare litt rundt i byen for å miste alle journalistene og papparatzier.I mens snakket jeg med Chaz om hvor Justin kunne være.Chaz sa mange gode forslag om hvor han kunne være.Jeg kjørte mot en park for å se om han var der,det var han ikke så jeg kjørte videre.Kanskje han var i nærheten av kinoen.Jeg kjørte dit.Ingen Justin å se.Da var det bare en plass igjen og det var stranden.

Jeg kjørte mot stranden.Jeg gikk ut av bilen da jeg så bilen til Justin."Ja"sa jeg lavt til meg selv.Jeg var usikker på om jeg faktisk ville snakke med han eller om jeg turte å snakke med han. Jeg gikk ned mot stranden.Det var nesten ingen å se siden det var 1.juledag.Det var heller ikke så varmt på stranden om vinteren som om sommeren. Jeg gikk videre ned,jeg kjente sanden kom litt inn i de marine blåe conversene mine. Jeg så en som satt ensomt på stranden.Jeg skjønte det var Justin så jeg gikk mot den personen.Når han så jeg kom røyste han seg og gikk.Jeg orket ikke springe etter så jeg ble stående.Han stoppet å bare sto med ryggen til. Jeg gikk sakte mot Justin.Han satt seg ned igjen.Jeg var to meter unna han og satte meg ned ved siden av han.

Begge var stille å bare så på havet som kom inn mot land,lyden av bølgene som kom mot oss.Det ble så stille at det nesten var pinlig,men jeg tenkte ikke så mye over det. Jeg så mot Justin."Justin jeg"fikk jeg sagt før han avbrøt meg."Jeg mente ikke bli så lei meg *DN*"sa han å så på meg."Det var jo jeg som bare stakk uten å si noe"sa jeg å så på han."Jeg burde skjønt at det er litt tidlig"sa han.Jeg så ut mot havet,å tenkte over det han sa."Hva skjer videre?"sa han."Jeg vet ikke"sa jeg.Justin røyste seg og strekte en hånd mot meg.Jeg tok hånden å han hjalp meg opp.Da han strekt hånden mot meg så jeg det."Hva er det Justin?"ropte jeg til han.Han så fort på armen å trakk jakken ned."Hva snakker du om?"sa han."Armen din!" sa jeg."Jeg har ikke gjort noe"sa han å fikk et nervøst blikk."Det var et kutt Justin,ikke vits å skjule det"sa jeg."Det er bare et lite kutt"sa han."Et lite kutt,du kan ikke kutte deg det er selvskading"sa jeg.Vi begge ble sint og redd for hverandre.

"Justin jeg tror jeg må ta en pause"sa jeg."Pause fra forholdet?"spurte han."Ja"sa jeg å så ned.Jeg så han ble skuffet,men forholdet var ødelagt for godt.Jeg strekte meg for å få en klem,men Justin bare gikk mot bilen.Jeg sto igjen på stranden å begynte sakte å gå mot bilen.Jeg tastet nummeret til Pattie.Det ringte lenge,men tilslutt svarte hun."Hei *DN*"sa hun."Hei hei"sa jeg."Pattie,du må følge med Justin han har begynt å skade seg selv"sa jeg."Hæ? hva er det du sier?"sa hun forskrekket."Jeg møtte han nettopp,han hadde et stort kutt på armen,men du må være forsiktig at det kommer ut riktig"sa jeg."*DN* kan du møte meg ved starbucks i morgen klokken elleve så snakker vi om det da?"spurte hun."Ja det kan vi"sa jeg å la på.Jeg kjørte bort fra stranden.Jeg så Justin sin bil utenfor huset til Justin da jeg kjørte forbi.Jeg kjørte til hotellet å gikk inn da jeg møtte Selena...

Vil du skrive imagine?


Hey Mrs.Bieber!

Jeg lurer på om noen vil skrive noen imagine til bloggen? Imagine er da en kjempe kort historie del jeg poster på bloggen.IMAGINE SKAL KUN VÆRE PÅ EN DEL! du skal jo da skrive om Justin bieber! Noe som er spennende!

Eksempel: Du var bak scenen kjæresten din opptråde på scenen.One less lonely girl hvor er henne? tenkte du.Hun kommer kanskje senere.Justin sprang på kanten av scenen strekte hånden sin mot deg.Du tok hånden og ble med ut på scenen.Han lot deg sitte i ollg stolen.Han holdt rundt deg og kysset deg.Mange tusen jenter hylte.Da sangen var ferdig satt han seg ned på knærne.Han tok opp en boks og en av danserne kom med røde roser.Justin åpnet boksen med en stor diamant ring "Will you be my real OLLG?"spurte han.Du begynte å skrike du nikket ja.Du kastet deg i armene hans.Begge to gråt av glede.Fansen hylte og ropte navnene deres.Justin er bare din<3

Du sender det til: jb.message@hotmail.no

                                         


if justin love me DEL 43


Jeg braste inn på rommet.Jeg tok en bag og kastet oppi masse klær.Jeg hentet toalett mappen,jeg hviste jeg og Justin aldri kom til å finne tilbake som før.Jeg satte meg i sengen det banket på døren.Jeg gjorde ingenting.Jeg satt på sengen.Jeg hørte noen snakket nede.Døren til rommet åpnet seg forsiktig.Jeg så på døren å ventet på en person som skulle komme inn.Hodet til Pattie kom frem."Kan jeg komme inn?" spurte hun.Jeg nikket å tørket bort tårene.Hun satte seg ned ved siden av meg."Jeg skjønner om du ikke er helt klar"sa hun å strøk meg på ryggen.Jeg så ned på gulvet.Jeg prøvde å si noe,men jeg braste bare ut i gråt."Jeg elsker han,men er ikke klar til å gifte meg med han" hulket jeg frem.Tårene bare rant og rant.Pattie hentet lommetørkler."Skal du dra?"spurte hun å så på bagen jeg hadde pakket klar."J-ja"stammet jeg frem."Skal du ikke snakke med Justin først?"spurte Pattie.Jeg burde høre på Pattie for hun har også en gang vært 18,men jeg ville egentlig bare komme bort fra alle. Jeg følte jeg hadde ødelagt alt.

Pattie ga meg en klem."Jeg støtter både deg og Justin,dere må bare finne ut av det"sa hun og lukket døra forsiktig.Jeg tok på meg et par jeans og en hettegenser.Tok av sminken som hadde rent så tok jeg på litt ny mascara og blank lipgloss.Jeg tok bagen,pengeboken og mobilen og sprang ned trappen som en vind.Jeg fikk et lite øyekast mot Justin som ignorerte alle i stuen. Jeg sprang videre ut døren,jeg satte meg i bilen å kjørte vekk fra Justin sitt hus.Jeg hadde ingen planer akurat nå. Jeg hadde ikke rukket å fått så mange nye venner.Jeg kjørte mot et hotell.Jeg parkerte bilen å tok hetten over hodet.Jeg gikk inn rett mot resepsjonen."Unnskyld,har dere et ledig rom til tre netter?"spurte jeg en dame."Ja,det har vi"sa damen og smilte."Ok,da tar jeg et rom for tre netter"sa jeg."Ja,det blir 1000kr på rom 126"sa damen.jeg betalte med kort.å fikk et par nøkkler.Jeg tok bagen med opp på rommet. Jeg satte meg i sengen klokken hadde blitt 18:00 allerede og det eneste jeg tenkte på var Justin han betydde alt for meg.

Jeg gikk å pusset tennene.Så la jeg meg godt under dynen.Jeg følte meg ensom som lå helt alene,uten å gi noen nattaklem,eller sove med noen.Jeg lukket øynene å sovnet med en gang.Jeg våknet å så på klokken,den var blitt tolv på dagen allerede.Jeg følte før å bare ligge i sengen hele dagen,men jeg tenkte å ta meg en tur ut.Jeg så på mobilen 10% strøm igjen.Jeg gikk for å lete etter lader jeg var sikker på jeg hadde med.Jeg fant ikke noe ladder.Jeg tok på meg et par jeans og en topp.Jeg gikk på badet å tok i hestehale.Jeg røsket med meg mobilen og pengeboken.Så gikk jeg ut mot resepsjonen.Alle på hotellet hilste,de viste nok at jeg var sammen med Justin bieber.Jeg gikk ut mot bilen,og kjørte mot Justin sitt hus,jeg hadde ikke lyst å gå inn der,men jeg måtte.Jeg parkerte bilen.

Jeg gikk opp mot huset,det så helt tomt ut.Døren var åpen,jeg åpnet den forsiktig å prøvde å være stille.Huset var helt tomt ikke en sjel å seg eller høre.Jeg gikk opp mot rommet,ingen Justin var i huset.Jeg tok ladderen til mobilen.Så gikk jeg ned mot kjøkkenet.Jeg ble sjokkert da jeg kom på kjøkkenet.

 

Å dere sier han ikke har hjerte


Hey Mrs.Bieber!

Her er Justin med en som er syk,dere som sier han ikke har et hjerte så bryr han seg om de som ikke er like heldig<3

Justin og Taylor Hicks


Hey Mrs.Bieber!

Justin og Taylor Hicks!

Justin and Taylor Hicks (Jan 16)

Hele gjengen


Hey Mrs.Bieber!

Justin sitt crew!

  @scooterbraun: Such a great pic and great moment! Check out lil Chris @cp3 @justinbieber @kennyhamilton @djtayjames &#8230; and my dad.

@scooterbraun

If justin love me DEL 42


"VÅKNE,VÅKNE,VÅKNE"  ropte Jazzy,hun sprang opp i sengen til meg og Justin. "Storebror,Juju julenissen har vært her!"sa hun og øynene bare glinset.Jeg smilte til henne.Hun tok tak i hånden min og Justin for å få oss til å stå opp.Hun var så søt så begge røyste seg og gikk ned trappen.Pattie hadde laget julefrokost,Jaxon så på julemorgen og Jeremy satt å øvde på julesanger med gitaren sin."God morgen"sa Pattie."God morgen,Pattie"sa jeg og gidde henne en klem.Jeg gikk i den store stuen til Justin å satte meg med Jaxon."Ser du på julemorgen,Jaxon?"spurte jeg.Han svarte ikke så jeg regnet med han var hypnotisert i tven."Frokosten er ferdig"ropte Pattie fra kjøkkenet.Alle gikk fra det de holdt på med å satte seg ved bordet. "MHM,så godt dette ser ut"sa Justin å så på Pattie."Ja dere skal bare spise"sa hun.

Vi spiste god mat,snakket og koste oss.Når vi var ferdig å spise hjalp jeg å rydde av.Som vanlig gikk Justin fra bordet."Takk for maten"sa han og gikk,samme gjorde Jeremy."De guttene lærer aldri"sa Pattie.jeg måtte le."Justin er ikke akkurat den som rydder etter seg"sa jeg å bærte av noen fat."Nei det er sikkert"sa Pattie å begynte å le hun også.Vi kokte hjemmelaget kakao å hadde litt peiskos. Når klokken ble 12:00 tok vi på oss lit pen klær.Det var egentlig ikke så vanlig å pynte seg til jul i USA,men jeg er njo fra Norge og så var det jo Justin bieber så vi alle tok på oss litt pynte klær.Jeg så på julegavene.Hadde ikke anelse om hva jeg får hos Justin. "Skal vi åpne gaver?"ropte Jaxon."Hehe skal vi åpne litt pakker?"spurte Justin som var like spent! "Ja? vi kan vell det"sa Pattie.Jeg satt i sofaen med Justin,Jaxon satt på fanget og Jazmyn sprang frem og tilbake med gavene.Jeremy hadde den store lese oppgaven. Vi hadde lest opp gavene,jeg hadde ikke sett gaven fra Justin,så jeg ble veldig spent og nysgjerrig.

ETTER 2 TIMER! 

Jazzy og Jaxon hadde åpnet sine gaver.Det var Barbie dukker,biler,tegnesaker,spill og alt et barn kunne ønske seg! Da det var min tur å åpne pakker så Justin på meg som om han ikke viste hva han skulle gjøre. Jeg tok gaven fra besteveninnen min,oppi den var det en mac leppestift og mascara.Noe jeg ble veldig glad for.Vi åpnet pakker en god stund å alle var like fornøyde! Jeg begynte å bli mer nysgjerrig på gaven fra Justin,jeg hadde ikke sett noen tegn til den. "Er du klar for gaven din *DN*?" spurte Justin med et stort smil."JA!"sa jeg...

Justin satte seg ned på knær.Nå skjønte jeg alt! Tusen tanker fløy gjennom hodet der og da.Jeg håpet at han ikke skulle stille meg det store spørrsmålet nå. Jeg var ikke klar i en alder av 18. Han tok fram en eske. " *DN* vil du gifte deg med meg?"sa han og smilte med det nydelige smilet sitt.Jeg sto å sa på han.Jeg kommer til å ødelegge alt! tenkte jeg for meg selv. Han satt å ventet på et svar. "J-Justin" stammet jeg frem. Alle satt å ventet på et svar. Justin ble litt mer skuffet i blikket. "Jeg vet ikke om jeg er klar"sa jeg. Nå var det gjort,jeg hadde ødelagt ALT!  Justin tok ned esken å satte seg i sofaen. Jeg sto på gulvet å tusen tanker fløy gjennom hodet.Jeg braste ut i gråt og sprang opp trappen,Hva var det jeg tenkte på?

Baksiden!


Hey Mrs.Bieber!

Baksiden av believe acoustic coveret!

@justinbieber Ready? #newmusic - with everything going on I&#8217;m gonna tell u myself how I feel. #15days

Guitar


@florido: Serious lighting. @justinbieber @dankanter @mikelernerphoto #BELIEVEtour #acoustic

Justin og Dan kanter!

Det er over! Bieber er singel!


Hey Mrs.Bieber!

De fleste beliebers respekterte JELENA,men nå er jelena over og noen er vell glade for det også? Vi kommer til å savne jelena,men håper Justin er singel til han kommer til Oslo ;) 

Bruddet skjedde egentlig rett før nytt år da de var på ferie,de skulle "pleie" forholdet,meeen det endte opp med krangling! Selena syntes Justin var oppmerksomhetsyk,men hun er tross alt 2 år eldre enn han.Hun fant meldinger på Justin sin mobil å ble fort sjalu (vet ikke om det er 100% sikkert) Justin skal ha ropt til Selena da hun var på tur ut fra hotellet: Ikke la døren treffe deg! 

Nå er Selena på en ny flørt allerede,nemlig med Josh Hutcherson! Tro om det blir et nytt par

 

     

  

New tatto


@lastkingmm: Great Minds Think Alike&#160;! @justinbieber 1⃣9⃣7⃣5⃣ Same Tatts spiritual meanings 

Nye bilder!


Hey Mrs.Bieber!

Masse nye bilder de siste døgnene er lagt ut på instagram!

@justinbieber: Hahahahhaha yeah I&#8217;ll ship you a pair lol

@alfredoflores: Get off your phones. Lets be social.

@codysimpson: nah u get off your phone dude @justinbieber

@justinbieber: Come on guys get off ur phones

@justinbieber: To those of u who tell me not to sag my pants. Double think that

@frandalaybay: ?Young Bieber (@justinbieber) &amp; OG Franny??

Justin with Franny Pacquiao, Mally Mall, Lil Twist and Mazy Kazerooni!

Justin with Mally Mall and Jazz Lazer!

@theworldshero: Jbs the coolest though (phone jacked)

Bildene er fra instagram og de fleste er lagt ut av Alfredo,Justin,Cody simpson og andre nære venner av Justin!

Justin,Dan og Scrappy


Justin with Dan and Scrappy before the concert!

New on instagram


Hey Mrs.Bieber!

Nye bilder på instagram

PS:Blir lite oppdateringer på bloggen,skal på overnatting med noen venner så tar en liten pause i to dager med Bieber nyheter! <3

          @scrappy: My man @justinbieber checking out the crowd in little rock

          @justinbieber: love me like you do  

         @justinbieber: Stop talking And pay attention 

Nytt bilde


@justinbieber: This was the ping pong ball after me slamming it on Nick Jonas lol haha

Sjokka fan


Hey Mrs.Bieber!

En fan som kanskje ble litt sjokket over å være med Justin?

Bilde er fra Bieber news

            

GIRLFRIEND I BUTIKKENE!


Hey Mrs.Bieber!

Justin bieber sin parfyme girlfriend er nå kommet i de fleste parfymeriene,kan være noen kom tidligere men 10.Januar skulle de være kommet! Det er også på noen plasser en papp dukke du kan ta bilde av deg og Justin med<3

      

Justin med dansere og venner!


Hey Mrs.Bieber!

Her er Justin med venner og danserene sine<3!

                    Justin hanging out with some of his dancers and friends!

if justin love me DEL 41


"Når drar vi til LA?" spurte jeg mens jeg så på Justin."Vi må vell dra i dag,er jo lillejulaften i morgen"sa han å så ned på meg.Jeg gikk mot kofferten pakket sånn smått og hentet mobilen."Kanskje vi skal ringe Jeremy og Pattie? Kanskje de vil feire jul med oss?"spurte jeg.Justin så litt rart på meg,men skiftet fort ansiktsutrykk "Jaaa,,,Det kan vi vell"sa han og klødde seg i hodet."Vi må ikke vis du ikke vil,Justin"sa jeg."Nei nei selfølgelig vil jeg at de feirer jul med oss"sa han og smilte. Akkurat da ringer mobilen til Justin.Han gikk å tok mobilen "Det er pappa"sa han."Gå å ta den"sa jeg og gidde tegn på at han skulle svare.Han svarte og gikk inn på badet å snakket videre.Han kom ut med et smil om munnen."Hva er det du smiler sånn før?"spurte jeg og ble veldig nysgjerrig."Du skal ikke vite alt før Jul vet du *DN*"sa Justin og kysset meg,mens han gikk for å pakke "vi drar i morgen klokken 06:00" sa Justin."Det var tidlig"sa jeg og satte i gang med pakking av klær.Jeg satt på gulvet oversvømt av klær og tanker. Jeg nynnet for meg selv mens jeg brettet klær.Jeg tenkte på Selena,men det fikk meg bare i dårlig humør så prøvde å slutte å tenke på henne,men når jeg først hadde begynt å tenke på henne kom ikke tanken så lett ut av hodet heller. Da jeg var ferdig med pakkingen satte jeg med ned i sengen. Justin kom "Er du sliten eller?"spurte Justin."Nja,kanskje litt"sa jeg. Det ble kveld å var på tide å legge seg.

Neste morgen 05:00

"*DN* er du våken" hørte jeg en fin stemme si ved siden av meg,jeg snudde meg å der lå Justin."Ja nå så"sa jeg og smilte.Jeg gikk opp av sengen å fant klærne jeg skulle ha på meg.Det ble daffeklær siden vi skulle reise så tidlig på morgen.Justin hadde også daffeklær.Vi pakket siste rest og gjorde oss klare for å forlate hotellet."Vi får frokost på flyet"sa Justin.Jeg bare nikket,og gikk videre ut av rommet.Da vi kom ut av hotell rommet sto to menn klare for å ta koffertene.Jeg og Justin gikk ned og sprang ut i en bil.Sjåføren kjørte oss til flyplassen.

Da vi annkom flyplassen var den omringet av gale beliebers."WOW! jeg kan ikke skjønne at jeg en gang har vært så gal"sa jeg og måtte le."Hehe,nei men det er litt morsomt også"sa Justin å så på alle beliebersene.Vi ble kjørt til en annen inngang for å gå i sikkerhetskontrollen.Justin gikk ut av bilen først og tok hånden min.Alt måtte skje super raskt.Jeg ble dratt med Justin inn til flyplassen vi sprang inn hånd i hånd.Vi gikk igjennom sikkerhetskontrollen og noen store menn hjalp oss på privatflyet.Da vi kom til privatflyet satt Jaxon,Jeremy,Jazzy og Pattie. "Naaw det kommer kjærsteparet"sa Pattie å smilte.Jeg smilte tilbake,Justin vinket og sa hei til alle.

Flyturen gikk helt ok.Da vi landet kom det biler og hentet alle sammen.Koffertene ble også med.Vi kjørte til huset til Justin."Wow,Justin! Har du gjort alt dette?"spurte jeg og bare gapet med munnen."Ja,eller fikk noen folk til å hjelpe meg da"sa han.Lyset bare skinte mot oss.Huset eller villaen til Justin var pyntet med fine julelys og nisser,det var helt nydelig.Vi gikk ut av bilen.Jeg tok med de to minste inn i huset.Vi alle tre så det store treet i stuen fylt med masse gaver under.Justin kom inn døren."Fint eller hva?"spurte han og kom gående mot meg."Det er nydelig,Justin"sa jeg.Jazzy og Jaxon sprang rundt å så på jule dekorasjonen.Pattie og Jeremy kom også inn. "Justin,så fint du har det!"sa Pattie å så seg rundt. Da alle hadde kommet inn og ovnen var fyrt.De to minste hadde lagt seg,vi hadde kakao og jeg lå på fanget til Justin mens vi hørte på "all i want for christmas is you" bedre lillejulaften kunne det ikke bli.Da det ble sent var det på tide å legge seg.Jeg og Justin gjorde oss klar til å sove. Jeg sovnet tidlig...

 

     

#cut4bieber


Heia<3

Det er så mye styr med cut4bieber! Min mening er at uansett hva Justin gjør skal ikke beliebers/fans kutte seg. Det er ikke bekreftet om det er Justin som røyket Hasj ikke at jeg tror det er han,men for all del ikke skad dere selv. Hvis Justin fikk vite at alle beliebers kuttet seg hadde han blitt såret eller lei seg på vegne av oss. Han vil ikke være grunnen til at beliebers kutter seg. Jeg vet ikke hvor mange som har spurt om jeg er med på cut4bieber på skolen i dag,men det er jeg IKKE!!! Jeg er i mot alt dette,Plis slutt for deg og Justin sin del. Han må få si hva som har skjedd,vet alle er ganske usikker osv,men ikke skad dere selv!!!

                     

Bloggen vil ikke legge ut bilde av de som har kuttet seg som eksempel!

      

    

Justin har fått skjegg!


Hey Mrs.Bieber!

Noen som har det litt gøy på tour-bussene ser vi! Haha,han er no morsom :-)

                                                             @shaunneff: Hangin on the tour bus with my bearded friend @justinbieber

Justin trener!


Justin med fans


Hey Mrs.Bieber!

Justin møter masse fans! Bildene er fra bieber-news om noen lurte...

 Justin with a little fan today!

Justin with a fan backstage before his show in Denver.

Justin at today?s Meet and Greet in Denver. (Thanks ISDWJB!)

Justin with a fan backstage before his show in Denver.

Justin with a fan! 

Another picture of Justin at Meet and Greet in Denver. 

 

 

Justin bieber i bil


Hey Mrs.Bieber!

Justin bieber i går.

   A picture of Justin yesterday.

Konsert i Utah


Hey Mrs.Bieber!

Noen bilder fra Konserten i Utah<3

Another photo of Justin performing tonight in Utah!

                                           

                                           

                                           

Justin kissing a fan&#8217;s hand at the Utah concert!

Her kysser han en fan `s hånd <3

Justin showed up to Millie Flamm?s hospital room in at Primary Children?s Medical Center before his Believe Tour show in Utah.
Flamm, 7, is a big Bieber fan who has been battling Leukemia for three years. Her dad said she was too sick to go to the concert, so family friends started an online campaign to get Bieber to come to her.
A spokesperson for the family tells ABC 4, Bieber gave Millie a hug and even sang to her. He also gave out some free tickets to his show to people in the room.

Justin showed up to Millie Flamm?s hospital room in at Primary Children?s Medical Center before his Believe Tour show in Utah.

Flamm, 7, is a big Bieber fan who has been battling Leukemia for three years. Her dad said she was too sick to go to the concert, so family friends started an online campaign to get Bieber to come to her.

A spokesperson for the family tells ABC 4, Bieber gave Millie a hug and even sang to her. He also gave out some free tickets to his show to people in the room.Read more: http://bieber-news.com/#ixzz2HC5tXxUr

if justin love me DEL 40


Vi klemte en stund."Jeg vil ha mer tid med deg spessielt i julen"sa han og smilte stort."Aww Justin"sa jeg og klemte han."Hva skal vi finne på i dag da?"spurte jeg spent."Mamma har spurt om vi ville komme på lunsj?"sa Justin å smilte skjevt til meg."Kan vi gjerne"sa jeg og smilte tilbake.Pattie er et ganske hyggelig og beskyttende menneske noe som Justin absolutt trenger.Da klokken begynte å nærme seg tolv på dagen gjorde vi oss klare for å dra til Pattie.Vi fikk limousin,og kjørte til hotellet Pattie var på.Hun mente jeg og Justin skulle få være litt alene,så hun var på et annen hotell.Vi sprang inn på hotellet hånd i hånd.Pattie satt med et bord å ventet på oss,med en gang hun så oss spratt det opp et smil om munnen hennes.

Vi gikk til bordet.Justin trakk ut stolen til meg "The ladies first"sa han.Jeg begynte å le."Dere ser da forelsket ut"sa Pattie og så på begge.Både jeg og Justin rødmet litt da hun sa det.Helt til Justin endret tema."Så hvor lenge blir du med på tour,mamma?"spurte han."Nei,jeg vet ikke må jo passe på lille glunten min"sa hun og smilte til meg.Jeg fniste."Mamma,ikke når *DN* er her"sa han og rødmet litt."Det går bra Justin,familien min sier akkurat det samme" sa jeg og så på han."Hvor lenge skal du være med på touren *DN*?"spurte Pattie."Tenker at etter Julen skal jeg ta en pause på to uker hjemme i LA"sa jeg."Det hørtes lurt ut,man blir fort sliten av å reise mye"sa Pattie med god erfaring.Justin bare nikket."Nei skal vi gå å få fylt magene våre,dere er vell sultne"sa Pattie."Ja"sa vi begge to.Vi gikk til buffe bordet.Det var masse godt der.Rundstykker,godt pålegg,masse forskjellig å drikke.Jeg tok litt av hvert,det samme gjorde Justin.

Jeg gikk tilbake til bordet med Justin.Pattie kom litt etter.Vi pratet,flirte og koste oss.Etter to timer var det på tide å dra til hotellet igjen."Det var jo koselig"sa Pattie og gidde meg og Justin en stor klem."Ja det var det"sa jeg og smilte.Hun var den mest fantastike personen jeg hadde møtt."Vet du om Pappa,Jaxon og Jazzy er i byen?"spurte Justin."Nei det vet jeg ikke,Har ikke snakket med Jeremy"sa Pattie."Ok,jeg ringer de senere"sa Justin."Gjør det du"sa hun.Vi vinket hadet til henne å gikk ut til Limousinen.

Justin åpnet døren vi begge satte oss inn."Så hva syntes du?"spurte Justin og strøk med på kneet."Det var koselig,Justin du har verdens mest fantastiske mor du vet det"sa jeg og så han inn i de store brune øynene."Ja,hun har bestandig vært der for meg"sa Justin.Det ble stille,nesten pinlig stillhet.Vi begge satt vell i våre egne tanker.Limousinen stoppet.Justin åpnet døren å gikk ut så strekte han hånden mot meg.Jeg tok hånden og han hjalp meg ut.Vi gikk inn på hotellet."Skal vi dra til LA i julen?"spurte Justin."Ja det kan vi"sa jeg.Planen var at vi skulle være her,men planer endret seg...

Det er ikke Justin som røyket!


Hey Mrs.Bieber!

TMZ har skrevet masse om at Justin har røyket,men det i følge noen andre beliebers var Robin verrecas(ingen vet) som ligner så sykt på Justin! Men Robin sier han er belieber å ville aldri gjort noe sånt. Justin sier selv at røyking er ikke hans greie.Noe vi håper han holder.Gutten som blir 19 år må ta sine egne valg,men vi håper røyken blir liggende.For hans del og fansen :) Å hvis mann ser på bildet "røyke bildet" er det noe med ansiktet som ikke ligner Justin.

Bilder av Robin verrecas! Han og Justin kunne vært tvillinger! skilt ved fødselen?

                          

           

Instagram bilder


Hey Mrs.Bieber!

Nye instagram bilder er lagt ut!

      @misterben100: #💯Tho

      @misterben100: Lil bros #💯tho

My fans are amazing!


Hey Mrs.Bieber!

Jeg fant et lydklipp,der der er øyeblikk fra han snakker om fansen.Det er et fint lydklipp! <3<3<3 Han er så skjønn!

http://a.tumblr.com/tumblr_lsacvi0Jf81qkdlzoo1.mp3

 

Trykk på linken for å komme på lydklippet!

                                        

Top of the pops


Hey Mrs.Bieber!

Justin på forsiden av "Top of the pops" 

Justin&#8217;s cover for Top Of The Tops Magazine - January 2013

Nobody is perfect


Hey Mrs.Bieber!

Haha,denne var jo bra! Bare beliebers forstår! HAHA...

Hannah montana: "Nobody `s perfect"

Reaction:

Jelena,again?


Hey Mrs.Bieber!

Nye rykter for Jelena! ifølge TMZ skal de ha kranglet igjen når de var på ferie i Mexico! Jeg er usikker hva krangelen dreiet seg om,men de begge forlot hverandre.Selena dro 30.Desember og Justin dro 31.Desember. De dro på ferie til Mexico for å få tid til hverandre,men Selena twitret også:

 

New beginnings. Fresh start. I love you all :)

NY TATOVERING JUSTIN?


Hey Mrs.Bieber!

Det surrer et bilde på facebook om at Justin har tatt ny tatovering,men jeg syntes det ikke lignet på Justin! Det ligner ikke hannes rygg syntes jeg...Hva tror du?

                                                              

Justin last night


Hey Mrs.Bieber!

@chenterios: Tattooin @justinbieber last night#all#night#session

  @chenterios: Tattooin @justinbieber last night#all#night#session

Justin in LA


Hey Mrs.Bieber!

Justin i LA

Justin in LA yesterday 

Justin og Ashley Moore


Hey Mrs.Bieber!

Slapp av beliebers! det er ikke noe ny date,hun er modell og er en venn av Justin,RELAX.

Justin and model; Ashley Moore!

Justin i sjokk etter dødsulykke


En fotograf ble tirsdag påkjørt og drept da han skulle ta bilde av Justin Biebers bil.

Bieber var ikke selv i bilen, men det trodde fotografen at han var.

Vil ha beskyttelse

Ifølge Daily Mail, håper popstjernen nå at den tragiske ulykken fører til en lovendring.

18-åringen har sendt ut en pressemelding, hvor han skriver at han ønsker en lov som blant annet beskytter kjendiser fra nærgående paparazzier.

Ber for fotografens familie

? Forhåpentligvis kommer denne tragedien til å føre til en meningsfull lovgivning, og andre nødvendige grep, for å beskytte livene til kjendiser, politi, uskyldige tilskuere og fotografene selv, skriver han, og forteller at han er i sjokk etter ulykken:

? Mine tanker og bønner går til offerets familie.

 


Justin Bieber i sjokk etter dødsulykke

k
 

En fotograf ble tirsdag påkjørt og drept da han skulle ta bilde av Justin Biebers bil.

Bieber var ikke selv i bilen, men det trodde fotografen at han var.

Vil ha beskyttelse

Ifølge Daily Mail, håper popstjernen nå at den tragiske ulykken fører til en lovendring.

18-åringen har sendt ut en pressemelding, hvor han skriver at han ønsker en lov som blant annet beskytter kjendiser fra nærgående paparazzier.

Ber for fotografens familie

? Forhåpentligvis kommer denne tragedien til å føre til en meningsfull lovgivning, og andre nødvendige grep, for å beskytte livene til kjendiser, politi, uskyldige tilskuere og fotografene selv, skriver han, og forteller at han er i sjokk etter ulykken:

? Mine tanker og bønner går til offerets familie.

 

Skulle krysse veien

Biebers sportsbil sto parkert i veikanten av Sepulveda Boulevard i Los Angeles etter et motorstopp.LEI: Justin Bieber er nærmest daglig omringet av nærgående fotografer.LEI: Justin Bieber er nærmest daglig omringet av nærgående fotografer.

Fotografen, som ifølge Daily Mail ble 29 år gammel, ble påkjørt av en annen bil da han krysset veien etter å ha tatt bilder av superstjernens bil.

Se video fra ulykkesstedet øverst i saken.

Ringte nødnummeret

Justin Bieber har flere ganger havnet i klammeri med paparazzier. I mai i fjorhavnet han i håndgemeng med en litt for nærgående fotograf.

Fotografen ble angivelig sperret inne i Justins bil, før han deretter forsøkte å ta et bilde av superstjernen. Deretter ringte han til det amerikanske nødnummeret 911.

Noen måneder tidligere slo Biebers livvakt ned en fotograf, etter at fotografen spratt foran Biebers bil i et forsøk på å ta et bilde.

 

Fra tv2!!!

Just teens


Hey Mrs.Bieber

(IKKE JUSTIN)

Jeg har laget en facebook side som heter Just teens.Siden jeg har fantastiske lesere lurte jeg på om dere kunne like siden? <3 Takker alle på forhånd som liker innlegget!

https://www.facebook.com/pages/Just-teens/407555732653851?ref=hl

 
  
Just for beliebers!


Hey Mrs.Bieber!

Jeg som blogger har en facebook side bare for beliebers! Jeg legger ut imagine,outfit og redigerte bilder! (som jeg har laget) Du kan kontakte meg via facebook siden også! Hope you LIKE it!

https://www.facebook.com/pages/Biebsers/305526426227714?ref=hl

Linken til facebook siden,kan du trykke liker?

             
            

           
     

Dick Clarks Rocking New Years Eve 2013


Hey Mrs.Bieber!

Masse bilder fra hans opptreden på Dick Clarks Rocking New Years Eve 2013

  

 

New year,Justin!


Hey Mrs.Bieber!

Bildene Justin la ut før det ble over til 2013! Kjekkasen vår har mange planser for 2013 sier han<3 WE LOVE U JUSTIN!

                       @liltwist: #2013 we gettin ready! #WildKidz #YoungRichGang! YMCMB!

                       @justinbieber: The night is young

                      
@justinbieber: Happy new year shh

                      @justinbieber: Happy new year shh

Justin har en overraskelse for 2013


 

 

 

hits