Oktober 2012

Happy bieberween


Hey Mrs.Bieber!

HAPPY BIEBERWEEN! noen som har gått knask eller knep? har du kledd deg ut som jb?

 

Bieberfacts


Hey Mrs.Bieber!

Her er noen flere Bieberfact! 
Mere?

-Biebsers<3

Familiebilde med Justin


Hey Mrs.Bieber

Har du sett dette familiebildet? det er familien til Justin altså fra faren sin side :)


lånt fra:bieber is hotty

Justin bieber sine tatoveringer


Hey Mrs.Bieber

Vi liker tattoveringene til Justin,men vi håper han ikke blir som Lil wayne til slutt! det er fint med noen tatoveringer :) her er Justin sine <3

bildet er hentet fra "Justin bieber is hotty"

Hvilken var finest?

-Biebsers<3

New photo


Hey Mrs.Bieber

I dag er det forresten Halloween kanskje jeg tar noen redigerte Justin halloween bilder? her er noen av de nye bildene han har tatt på Photoshoot de er veldig kule!

-Biebsers<3

Twitter fansen


Hey Mrs.Bieber!

Har du lyst å snakkke med Justin? lag deg Twitter! Justin twitter veldig ofte til fansen.At de er fantastisk og mye mer...Så hvis du skriver noen ganger til han kan det være du får han til følger å da kan du sende han privat meldiner<3
Engelske Sitater


Hey Mrs.Bieber!

Justin bieber sier alltid noe fine ord eller sitater som "Never say never" eller just follow you dreams og mange fler her kommer noen sitater av han.

-"I'm telling you, people. Everyday we wake up is another blessing. Follow your dreams and don't let anyone stop you. Never say never

-?Born to be some body." You were born to be some body, maybe a vet, maybe a hero, maybe a care giver. What ever it is you were born to be some thing special and if you believe you can achieve?

-?Every one of my fans is so special to me?

-?Whenever I'm sick, my doctor jokes that I have Beiber Fever!?

-?No matter how much I try, I cant figure out how to not be adorable!?

-"No matter how talented you are not everyone is going to like you but that's life, stay strong?

-"My fans will grow up whit me"

-"We only live once,so follow your dreams and never say never"

Han har sagt mye mer! kan ta flere innlegg med sitater å råd fra Justin<3Lik siden "Justin bieber is my hero" for mere JB!!!

-Biebsers<3

 

if Justin love me DEL 5


Da stoppet Limousinen og Justin sa "The ladies first" du gikk og dørene lukket seg kjapt.Du tenkte det var noe feil,men neida der kjørte den.Justiiiiin! skrek du høyt etter limousinen.

Den kjørte først litt sakte du begynte å små springe,men limousinen økte farten.Du klarte ikke springe fort med høyehæler for du er ikke den som er mest stø på foten når det gjelder hæler."Justiiiin" du tok kjapt opp mobilen det var lite strøm på den,men ringte Justin så kjapt du kunne.Du var så skjelven at var nesten sånn at du ikke klarte skrive mobil nummeret til Justin.

Justin sitt perspektiv:

"The ladies first" hun smilte og gikk ut,jeg skulle akkurat til å gå etter da døren smalt igjen *DN* så forskrekket på limousinen og sprang etter.Jeg hører mobilen ringer tar den fort opp "*DN* hører du meg?" jeg hørte hun var redd,men sjåføren slo mobilen ut av hendene mine han snudde seg tilbake for å se på veien.Vi var midt i byen.Jeg måtte finne på noe,KJAPT! jeg må kaste opp roper jeg! "Hæ?" sa mannen "Jeg må spy" Sa du en gang til.Sjåføren stoppet å jeg gikk av og sprang alt jeg hadde.Jeg så sjåføren komme bak meg,men jeg sprang alt jeg hadde prøvde å finne iphonen i lommen jeg klarte å snike den med meg når jeg sa jeg måtte spy.Siden jeg er vandt til å springe fra hylende jenter så er jeg trent nok til å springe fra en mann med ølmage.Da jeg ikke så sjåføren lenger tok jeg mobilen opp da jeg så en ny melding fra *DN* hvor er du Justin? ring meg med en gang for å si at du er trygg miss you<3 sto det på meldingen.Jeg ringte *DN* hun svarte ikke mobilen var av.Sikkert fri for strøm,men det kom masse tanker er hun kidnappet? har noen andre funnet henne? journalister og fotografer kastet seg over henne? 

Ditt perspektiv:

Du hørte Justin "Hører du meg?" du var så redd og bare skrek,men så hørte du bare masse skuring så skrudde mobilen seg av.Jeg er svart under øynene,håret er grusomt og tårer nedover kinnet.Du begynte å gå der er en cafe,Du gikk inn og gikk kjapt på toalettet for å fikse sminken osv.Du gikk ut og der står en dame du gikk "Hei" sa du. "Hei" sa damen hyggelig."Jeg lurte på..." sa du "Hva lurer du på?" du begynte å skrike.Damen tok deg med bak for å snakke om det som skjedde."Jeg er ferdig om 10 min så kan jeg kjøre deg hjem" sa hun.Du fikk et lite smil på munnen "Takk" sa du.Du ventet på henne da hun var ferdig gikk vi en bak dør der bilen hennse sto.

"Så hvor bor du?" sa damen "Jeg bor litt utenfor LA" sa du. "Jeg heter Lauren forresten! hva heter du?" "Jeg heter *DN* hun kjørte i et perfekt tempo så du følte deg litt trygg,men var bekymret over Justin. "Så,fortell litt om deg selv"Sa Lauren. "Jeg bor i et stort hus med verdens søteste gutt,har en hund.Ja hva mer skal jeg si?" du smilte bare."Hvem er denne søte gutten da?" Spurte Lauren spent."Du kommer ikke til å tro det før du ser huset,men det er Justin" sa du "Justin? altså Justin bieber? spurte hun forskrekket. "Ja" sa du.Lauren fikk store øyne å bare så på deg.Nesten sånn at du måtte si følg med på veien.Dere flirte litt.Så si i fra hvis jeg skal vise vei.Neida alle vet hvor Justin Bieber bor sa Lauren.

Mere? Hva tror di skjer med deg og Lauren? venner eller fiender!

-Biebsers<3

."

ALAYLM new version


Hey Mrs.Bieber!

Haha har du sett dette?

-Biebsers<3

Justin synger duett med...


Hey Mrs.Bieber!

Justin og Keenan "synger" altså mimer til Justin sin sang.Han har blitt populær på youtube!

if justin love me DEL 4


Da dere hadde kommet inn var det mye roligere.Nei,men snakk om sola sa du lavt "hva sa du?" spurte Justin."Nei var ikke noe" sa du å ble stille.Selena gomez er ikke din bestevenn for å si det sånn.Hun måtte jo selvfølgelig være her (eksen til Justin) Justin slo opp med henne fordi hun var en bitchy person,hun var en du ikke kunne stole på å alt det der.Da hun kom gående mot deg klamret du deg enda hardere i armen til Justin da han så på deg "går det bra?" spurte han bekymret "Ja eller det er Selena hun står der borte!" sa du."slapp av *DN* jeg skal følge med den heksa der"sa han.Du følte deg litt tryggere,men var alltid litt på vakt.Justin gikk for å få tak i bord han sa du bare skulle vente.

Det tok litt tid,men verre en det så kom Selena gående mot deg."Hva gjør du her?"sa hun."Er her med Justin"sa du kjapt."Åja har han funnet seg en ny en,ja da så.Du burde passe deg for han der" sa hun til deg."Justin er drømme fyren min så bare hold kjeft å gå!" sa du høyt,men da kom Justin."Hva skjer her *DN*? spurte han deg."JJJJustin var ikke meningen,men det bare glapp ut hun sa jeg burde passe meg!"sa du til Justin.Han så på deg og gidde deg et kyss.Selena ble stående å se på helt til hun gikk og himlet med øynene å ropte idioter til oss,men ingen brydde seg hun ble bare sjalu for jeg har Justin og hun har ingen.Noe du syntes er helt OK egentlig,for det er hun som er heksa her.

Dere gikk,og Justin dro ut stolen til deg "Tusen takk<3" sa du.Justin satt seg ned og bare smilte til deg.Han hadde et perfekt smil.Dere bestilte noe kjøtt og poteter som smakte Nydelig! og etter mat var det dessert du elsket sjokolade så noe sjokolade ville du gjerne ha."Hvilken dessert vil du ha da *DN*" sa Justin.Han viste det utrolig godt,og du tok spøken "Sjokoladefondant" sa du til Justin.Da dere spiste desserten snakket dere om believe touren og mye mer.

Da klokken ble 24:00 var det på tide å dra.Limousinen sto ute og var klar.Du satt deg inn å Justin kom etter.Dere hadde kjørt et stykke,men det her var ikke lik den gaten der dere bodde 

"Hvor skal vi?

"Sikker bare en snarvei eller noe" sa Justin

"Jeg stoler på deg"Sa du flørtende

"Ja gjør det du *DN* sa han og flirte

Da stoppet Limousinen og Justin sa "The ladies first" du gikk og dørene lukket seg kjapt.Du tenkte det var noe feil,men neida der kjørte den.Justiiiiin! skrek du høyt etter limousinen.

Hva tror du skjer?

 

Hva han skrev på twitteren


Hey Mrs.Bieber!

Hørte du om alt som skulle skje i USA? Justin tweetet om det!

everyone dealing with the hurricane up north be safe

 

 

 

 

 
Bieberfacts


Hey Mrs.Bieber!

Nå er det på tide med litt flere bieberfacts! det er noen få,men senere skal jeg prøve å få skrevet en historie del eller noe sånt!

Er det noen du har sett før?

-Biebsers<3

Redigertebilder jeg har laget!


Hey Mrs.Bieber!

Har laget et nytt bildet! men vil gjerne lage et bildet til deg! send bildet på e-post eller jeg tar navnet ditt i bildet! 

jb.message@hotmail.no
Justin is single


Hey Mrs.Bieber!

Dette er ikke helt sikkert,men går nye rykter på Jelena<3 


Singel
Nå er det nye bruddrykter rundt superparet, og amerikansk presse legger fram det de mener er bevis. Justin Bieber har lagt ut et bilde av seg selv på Instagram, der han ser veldig trist ut. Bildet er i svart-hvitt, og teksten Justin har skrevet er *lingse*. 

Ordet gir lite mening, og fansen har snudd opp og ned på bokstavene for å skjønne hva Justin mener. Om du stokker på bokstavene blir det nemlig "single".

I tillegg skriver hollywoodlife at Selena har ikke blitt sett med Justin siden hun danset til konserten hans 20.oktober, og trekker sammenhenger med at Justin i går la ut et bilde av seg, med en alvorlig mine der han ser på seg selv i speilet. Teksten Justin skrev var "Just Me". 

Topp.no

Dette er rykter,men det er mye for Justin denne tiden! og hva som har skjedd med han og Selena vet vi ikke.Mange venner og familie mener han ikke klarer være borte fra andre jenter når han er på believe tour så han burde slå opp med henne.?-Biebsers<3

Redigerinsprosjekter


Hey Mrs.Bieber!

Nå har jeg lært  meg redigering! så nå skal jeg ta prosjekter fra dere lesere.Så send inn bildet av deg.Så publiserer jeg bildet på bloggen når det er ferdig!


Dette er et jeg laget i full fart.Skal vise dere det jeg laget på skolen der jeg og justin er i paris<3

-Biebsers<3

The bieber book!


Hey Mrs.Bieber!

Topp skriver masse om Justin! og de har nå for noen dager siden fått Justin bieber belieber test.Er det ikke kult? *test *sann/usann *drømmedag og mye mer! jeg har kjøpt den 50kr er jo ingenting for en Bieber bok! du får kjøpt den i kiosker eller matbutikker.

-Biebsers<3


Boyfriend/ALAYLM


Hey Mrs.Bieber!

Slenger på en video av han<3 sikker noen av dere beliebers som har sett den! 

Tusen takk!


Hey Mrs.Bieber!

Jeg startet bloggen i går,og er allerede på topplisten for Tromsø,men er jo helt nede på 65.plass.Jeg skal jobbe meg oppover! og jeg takker jo til de som har lest bloggen om Justin! Er det noen ønsker dere har lyst jeg skal legge ut? videoer? funny moments? eller redigertebilder? hva som helst!

Biebsers<3

Instagram


Hey Mrs.Bieber!

Hvis du ikke har skaffet deg instagram så anbefaler jeg deg til å laste det ned! da får du fulgt justin bieber å se alle bildene hans<3 her er to nye bilder

-Biebsers<3

Justin`s bil


Hey Mrs.Bieber!

De fleste har sett bilen til Justin,men siden det her er en blogg om han burde mann kanskje ha den også med på bloggen.Den er veldig kul! Hadde betalt så mye for å sitte med Justin i den bilen! 


Sånn var den,men siden det er Justin bieber måtte han jo ha noe mer spessielt!


Så her er resultatet :)

Den er kjempe kul! syntes du ikke?

-Biebsers<3

Justgirlythings


Hey Mrs.Bieber!

Liker du justgirlythings? jeg har funnet noen,men ikke så mange.Mange vil-har-skal gjort disse tingene eller liker det!

   
    
   
                                      

Den siste var vanskelig å plassere! noe du likte?

-Biebsers
 

If justin love me DEL 3


Han puffet litt tilbake og flirte.Dere holdt hånd i hånd til dere fant ut at dere skulle på restaurant i kveld.

Justin ringte scooter "Yo scooter,Kan du komme å hente meg og*DN* vi er et stykke bort fra sykehuset" sa han.Justin la på og dere ble stille en stund helt til Scooter kom kjørende opp i den svarte kule bilen! Justin lot deg gå først inn han er så romantisk.Du satt deg ned og tok på de beltet Justin rett ved din side.Han er så søt! da dere kom hjem til deg og Justin fant dere ut at dere kunne bare dra på restaurant med en gang,men hva skulle du ha på deg?

Du sprang rundt i huset til Justin stoppet deg."Hvorfor er du så stresset *DN*?" sa han."Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg" Justin så ned på deg så gidde han deg en stor bamse klem og et kyss."Du er nydelig uansett hva du har på deg"sa han.Du holdt rund han og ville ikke slippe taket.Du sprang opp til ditt walk in closet å så på de nydelige kjolene noen fra Justin og noen fra gamle tider! skulle du ha lilla siden det er Justin`s yndlingsfarge? eller skulle du gå for en hvit? du tok den hvite med glidelås!


Du gikk ned der Justin sto klar han var peeeen!!! "oi " sa justin."Du er nydelig *DN* sa han.Du også sa du og kysset han.Limoen sto klar utenfor en lang og hvit fin.Han åpnet døren til deg "damene først" sa han.Du bare flirte.Inni limousinen var det sofa og champagne.Justin sjenket et glass til deg."Tusen takk" sa du.SKÅL sa han.Dere var så forelsket.Da dere var fremme hjalp han deg ut og dere gikk hånd i hånd inn.Masse fotografer og journalister knipset med de store kameraene sine.Du fikk vondt i øynene,men måtte bare bli vandt til det.

Mere?

Kjenner du deg igjen? -Justin bieber


Hey Mrs.Bieber!

Har noen bilder her mange kjenner seg igjen i<3 og noen som beviser at Justin er så normal!

Syntes noen er så bra! Liker du sånne bilder?

-Biebsers

Justin Bieber


Hey Mrs.Bieber!

Justin har lagt ut enda et bilde på instagram,og på twitter er de blitt tweetet Love fra kjekkasen vår!


Aiaiai olalla i like! do you?

-Biebsers

Kjøper gjerne billetter


Hey Mrs.Bieber!

Jeg har ennå ikke fått JB billetter,men leter veldig! så hvis noen selger må dere kontakte meg enten i kommentarfeltet eller på e-post!

Kristianseningridmor@hotmail.com

Helst ikke over 1000kr! 

-Biebsers

Believe tour fotospesial!


Hey Mrs.Bieber!

Her kommer noen fine bilder av Justin som er tatt på han believe tour! 

-Biebsers

Top 3 acoustic


 

He is so normal-Justin


Se ca ved punkt 2:55 og 3:50

Why hate?


video:min film jb yt


Hey Mrs.Bieber!

Dette er en video jeg laget for ca en måned siden! den ligger på YouTube også!  Hope you like it because i made it to Justin<3

-Biebsers

Rommet mitt Detaljer jb


Hey Mrs.Bieber!

Har du pyntet med Justin bieber over hele rommet ditt? jeg har noen få detaljer med han! her er litt inspirasjon fra rommet mitt :)Håper du fikk inspirasjo til rommet ditt!

-Biebsers<3

Morsomme og Søte bilder av han


Hey Mrs.Bieber!

Du har kanskje sett noen av disse før? fant de på forskjellige bieber sider å tenkte jeg kunne dele de med dere! Noen har mening,noen er søt og noen er bare utrolig morsomme!

Aww skal se om jeg finner flere til dere? 

-Biebsers

If justin love me DEL 2


Var det Lilly? spurte Justin."Ja hun ville vi skulle finne på noe,men siden du drar vil jeg være med deg! Dere ryddet av bordet,og satt dere ned i sofaen.Du elsket å bare ligge i armkroken til Justin å se på en film dere begge likte.Etter en stund fant dere ut at dere skulle til byen,men da får Justin en grusom tlf. 

Han tok den opp os trykket forsiktig på svar."Hei,er du Justin drew bieber?" sa en dame.Justin gikk ut av rommet,mens du satt ved bordet å ventet på at han skulle komme tilbake.Det tok en god stund å du hørte Justin fikk stemmen som om han var bekymret.

Justin sitt perspektiv:

Jeg tok opp mobilen,og en vennelig dame spurte om jeg var Justin drew bieber.Broren til Jazzy(søsteren til Justin) jeg svarte fort ja! damen sa hun hadde besvimt og ble innlagt på sykehuset.Jeg la fort på sprang til *DN* og vi sprang ned til bilen min.For å dra til Jazzy.

Justin kom tilbake,med et bekymret blikk å sa at vi måtte til sykehuset til Jazzy.Justin har et veldig godt forhold til sine søsken som du syntes er fantastisk.De har god kontak og snakker i mobilen vær kveld før de legger seg.Da dere hadde kommet til sykehuset sto alle fotografer og journalister klar til kamp for å vite hva som skjedde.Det var fullstendig kaos så dere mått gå bakdøren for å få dere inn.Inne på sykehuset luktet det litt merkelig.Mange menn og kvinner i hvite eller blåe drakter gikk rundt overalt.En dame kom bort for å vise hvor Jazzy sitt rom var.

Da dere kom inn på rommet sov Jazzy med masse maskiner og ledninger som var overalt! Du og Justin holdt hender for å støtte hverandre det var helt stille.Dere gikk bort til Jazzy og bare så på henne.Det var utrolig trist at dette måtte skje rett før Justin skulle dra.Etter en halvtime kom den samme damen inn å hilste på oss!

"Hei" sa damen hyggelig.Hei sa du og Justin i kor! Du spurte damen hva som hadde skjedd.Damen forklarte at hun hadde falt og slått hode i asfalten.Det var ikke noe farlig,men hun måtte bli her til imorgen.Etter en stund dro du og Justin dere var litt mer rolig,for nå var dere sikker på at det gikk bra."Hva skal vi finne på idag *DN?" spurte Justin.Han likte bestandig å finne på noe tull,men det likte jo du også så det passet bare bra "jeg vet ikke helt,du finner vell fort på noe du om jeg kjenner deg rett!" sa du flørtende og puffet litt i han.Han puffet litt tilbake og flirte.Dere holdt hånd i hånd til dere fant ut at dere skulle på restaurant i kveld.


Mere? 

-Biebsers<3

Konkurranse Linkinger!


Hey Mrs.Bieber!

Tenkte å ha en konkurranse der jeg linker 3-6 bloggere! det du må gjøre for å være med er å like en facebook side<3 "Justin bieber is my hero" og enda større sjanse om du deler innlegget eller siden! Jeg kommer til å lese bloggene å se hvem som fortjener linkinger! Dette bli gøy kjapp deg å lik siden så kommer linkingene kanskje til uken?

-Biebsers

https://www.facebook.com/pages/Justin-bieber-is-my-hero/125656584253821

Twitter


Hey Mrs.Bieber!

Har du twitter? det har jeg.Det er bare å følge meg altså navnet står lenger nede i innlegget.Justin sjarmerer alltid på twitter med morsomme,triste og romantiske tweets! jeg twitter omtrent vær dag til han.I håp om at han skal se meg! Jeg twitter mange andre også,men det står mest i Justin bieber<3 her er den siste tweetsen til fansen:

i love all of u. they cant stop us. they cant break us. been US from day 1. love u

  

-Biebsers<3

Jeg heter : @ingridkristanse mit fulle navn:ingridkristiansen


Wanties!


Hey Mrs.Bieber!

Her er noen wants vi ønsker oss! 

Hva ville du hatt på deg?

-Biebsers

Alaylm


Hey Mrs.Bieber!

Liker du as long as you love me? Det gjør jeg! har også lastet ned remixene<3 er jo ikke likebra,men forandring fryder!

Hva syntes du om Alaylm/As long as you love me?

-Biebsers<3

Trenger Nytt design!


Hey Mrs.Bieber!

Jeg trenger et Justin bieber design! som ingen andre har,og som er gratis! 

Ønsket design:

* Fargene Lilla,Grå og svart

* En nydelig header

* Fine bilder gjerne sånne hjerter med bilder av han inni som jeg har nå!

Lykke til! og tusen takk til de som vil hjelpe meg!

Send design til jb.message@hotmail.no

-Biebsers

Justin legger ut nytt bildet!


Hey Mrs.Bieber!

Justin har lagt ut to nye bilder på den kule appen instagram!

Er han ikke Nydelig?

-Biebsers<3

Justin and Pac


Hey Mrs.Bieber!

Her kommer noen bilder av den nye hamsteren til Justin Pac! 

Er de ikke søte?

-Biebsers<3

If justin love me DEL 1


Her er første del av en historie jeg skriver! håper du liker den.Legg gjerne igjen en kommentar! den handler om at du og Justin er sammen og Selena er ikke din beste venn.Du treffer mange utfordringer med å være Justins jente,men du gjør alt for din kjærlighet<3 DN står for ditt navn!

Klokken var 09:00 på morgen.Du sov som en stein ved siden av Justin.Du våknet av den fineste stemmen du hadde hørt. "Våkn opp *DN* " du lukket opp øynene å så Justin sine vakkre brune øyne.Han er bare verdens fineste å han er bare din. "God morgen" sa du og kysset han lett på munnen.Du tenkte over hvor heldig du egentlig var.Når klokken nærmet seg 09:30 sto dere begge opp.Du gikk i ditt fine walk in closet og fant fram en dongeri shorts,en kul topp og et par converse så sprang du inn på badet og sminket deg lett og satt håret i en dott.Perfekt sa du til deg selv! og gikk ut til Justin.Han hadde laget frokost til dere.Med rundstykker,kakao og alt du kan tenke deg!

"oi har du laget frokost,Justin?" spurte du. "Ja tenkte det kunne være godt med noe å spise" sa han.Dere satt dere ned å spiste å snakket.Da mobilen din ringer.Det er Lilly din bestevenn. "Helo" sa du."Hei det er meg Lilly,jeg lurte på om du ville finne på noe i dag?" du tenkte deg om Justin skal snart på turne så kanskje det passet litt dårlig,du ville jo ha litt *DN*  og Justin tid! "Desverre Lilly Justin drar om 3 dager så kanskje etter han har dratt? sa du så fint du kunne."Ja,vi kan jo ringes etter hvert!" sa hun raskt."Perfekt jeg må bruke den tiden jeg kan med Justin" sa du trist."Skjønner deg sis" sa Lilly.Dere la på etter 10 min med snakking.

Var det Lilly? spurte Justin."Ja hun ville vi skulle finne på noe,men siden du drar vil jeg være med deg! Dere ryddet av bordet,og satt dere ned i sofaen.Du elsket å bare ligge i armkroken til Justin å se på en film dere begge likte.Etter en stund fant dere ut at dere skulle til byen,men da får Justin en grusom tlf.

Hva kan det være? mere?
Info biebsers


Hey Mrs.Bieber!

Jeg måtte lage ny Justin bieber blogg.Glemte passord også ville den ikke sende osv...Så laget en ny! litt tris for jeg hadde kommet godt i gang med alaylm.blogg.no men nå har jeg denne da!

-Biebsers<3

Velkommen til min blogg!


Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits