Oktober 2012

OLLG


Hey Mrs.Bieber!

Madison square garden ollg i går<3

Forlater hotellet!


Hey Mrs.Bieber!

Her forlater han hotellet når han var i Toronto!

Make you believe-Justin bieber!


Hey Mrs.Bieber!

ELSKER denne sangen! <3<3<3

 

Redigerte bilder!


Hey Mrs.Bieber!

Noen som vil ha redigerte bilder?
Bieber santa


Hey Mrs.Bieber!

I morgen er det desember.Jeg laget et lit bilde<3

Du må spøøre om å få kopiere bildet!

Justin på modellfest (VIDEO)


Hey Mrs.Bieber

Lurer på hva Selena syntes?

 

MSG


Hey Mrs.Bieber!

Madison square garden performance!

Another photo of Justin performing shirtless in MSG

 

Justin viser musklene på konsert!


Hey Mrs.Bieber

Justin på en konsert i Flexing

Justin shirtless and flexing tonight on stage!

Justin tar bilde med en fans mobil!


Hey Mrs.Bieber!

Hadde du latt Justin ta bilde med mobilen din?

Another Justin&#8217;s photo taking selfies tonight

 

Justin VS angels


Hey Mrs.Bieber

bildene er fra bieber-news forresten!

A new photo of Justin with VS angels :) 

M & G IN NYC


Hey Mrs.Bieber

Meet and greet i New york!

Justin trener!


Hey Mrs.Bieber!

Bilde av Justin når han trener!

in the gym!

@dustinfolkes: In the gym

LIK FACEBOOK SIDEN OG FÅ GRATIS REKLAME FOR BLOGGEN!


Hey Mrs.Bieber!

Kunne du trykke på "LIKER" knappen på siden min biebsers? Jeg deler bilder,outfits og mye mer! <3 Jeg trenger hjelp å få mange til å like den.Og en av de som liker kommer jeg til å reklamere bloggen som takk! det kommer da litt om bloggen og noen bilder! Nesten som en KONKURRANSE! Da må du bare like siden og kommentere om du vil bli reklamert.Tenker jeg tar tre forskjellige.Det vil si at en uke kommer jeg til å reklamere for en blogg og neste uke en annen osv...
ALAYLM


Fall in madison square garden


Gjør det slutt med Justin!


Etter mye fram og tilbake i forholdet mellom Selena Gomez (20) og Justin Bieber, (18) har bestevennen til Selena, selveste Taylor Swift, fått nok. Nå skal hun ha rådet Selena om å droppe Justin, og komme seg videre. 

Moren er enig
Et vitne skal ha overhørt Taylor gi Selena dette rådet, i følge Life & Style. De skriver videre at vitnet også skal ha overhørt jentene snakke om at Selenas mor skal være enig med Taylor. 

- De vil Selena alt godt, men nå har det blitt alt for mye drama rundt henne og Justin. Så mye trøbbel skal det ikke være i et forhold. Det er vanskelig for dem å gjøre det slutt når de er så glade i hverandre, sier vitnet.

Sjalusi
Etter brudd-kaoset de siste ukene, kom det til slutt fram hva som førte til Selena og Justins splitt. Sjalusi i forholdet, mest fra Selenas side. Hun skal ha blitt sliten av å være så langt unna Justin, og takler dårlig all oppmerksomheten Justin får fra jentene. 

Synes du Selena og Justin bør gjøre det slutt, eller være sammen?

Dette er fra Topp.no og er ikke jeg som har skrevet det! :)

Derfor blir jeg aldri lei Justin!!!


Popkometen Carly Rae Jepsen covrer Cosmpopolitan i januar, og snakker
ut om alt fra sitt unge utseende til Justin Bieber.

27-åringen gjorde pangkarriere med hiten «Call Me Maybe», men har fått kritikk
for å kle seg yngre enn sin egen alder. Kritikken tar hun derimot pent.

- Dersom noen synes at jeg ser yngre ut enn det jeg er, er jeg bare glad for å høre
det. Men jeg ble faktisk 27 år i november, og når jeg ser meg i speilet ser jeg 
tydelig det. Men jeg er fornøyd med meg selv!

Drømt om dette siden 7-års alderen
Carly, som har drømt om dette siden hun var 7 år, hadde også store drømmer
om hvor hun ville bo når hun ble voksen kunne hun avsløre til bladet.
- Da foreldrene mine spurte meg som liten hvor jeg ville bosette meg, svarte jeg
følgende:
- På hotell! Da får man alltid en liten sjokolade på sengen, og man slipper å rydde
etter seg. Og DEN drømmen er vel ikke så langt fra sannheten!


Takker Justin
Carly snakker også om sitt forhold til mentor og "sjef" Justin Bieber. 

- Jeg blir aldri lei av å bli spurt om han. Jeg er han evig takknmelig for boosten
han ga meg. Han er jo grunnen til at karrieren min skjøt fart, kan Carly fortelle
til Cosmopolitan

Fra Topp.no Så det er ikke jeg som har skrevet dette! :)

If justin love me DEL 36


Selena og Justin.Jeg ville ikke se det,men jeg klarte ikke ta øynene vekk fra det.Selena og Justin sammen igjen! sto det med store bokstaver.Justin snudde seg "Hva i fu** er det der?"ropte han ut."Hysj,Jazzy og Jaxon er her"sa jeg lavt.Og viste et tegn at han ikke måtte rope det ut,men jeg så han var irritert."Hva det dette hun skulle bort for?"sa han.Jeg bare nikket sakte og så på forsiden.Scooter tok mobilen og begynte å ringe rundt til media,men det var forsent det var så mange som hadde fått sett det at de trodde det.Jeg så på mobilen 1956 twitter meldinger fra jenter rundt om i verden.Det sto mye forskjellig Har dere slått opp? Stakkars deg han elsket de jo! var han utro? og mange flere.Jeg skrev en melding som sendtes ut til alle! Hey Jenter og Gutter.Nei jeg og Justin er fortsatt sammen,det har skjedd en feil! Selena er fortsatt litt lei seg. Skrev jeg til alle.Jeg trykket send til alle.Justin sto fortsatt med bladet i hånden."Justin,det går bra!"sa jeg litt støttende."Det går bra? Alle tror jeg er sammen med henne og at jeg er en dårlig kjæreste for at HUN kysset meg"sa han litt høyt."Slapp helt av,vi ringer til media og sier sannheten kanskje de kan ordne opp i dette"sa jeg."Ja,vi må bare gjøre det"sa Justin.Jeg klemte han.Vi kjøpte det ene bladet og litt smågodt.Vi gikk tilbake til bussen for å lese hva som sto.Selena hadde tatt tak i intervjuet! Scooter fant nummeret til magasinet og ringte dem.Jeg hørte Scooter snakket.Han var sint,og ikke litt heller."Dere kan ikke la Selena ha et intervju uten at Justin får vite om det,det er jo om han intervjuet handlet om!"sa han med en høy stemme.Justin så bare ned i magasinet."Det er helt ufattelig"sa han."Ja det er det"sa jeg.Jeg satte meg ned ved siden av han.Vi hørte Scooter som var veldig skuffet når han snakket med dem.Scooter kom ut."Hva skjer?"spurte Justin."Nei,det er vanskelig det her"sa Scooter."Hva da?"spurte Justin."Vi må få ordnet opp et intervju med deg og *DN* om det er greit for deg da?"sa han. "Ja seff"sa jeg fort."Men?"sa Justin."Men du er på believetour og de har sine ting å holde på med så det kræsjer litt"sa han."Vet du hva? jeg forlanger et intervju med dem for det er er ikke greit"sa Justin med høy stemme.Scooter så bare på Justin som var rasende akkurat nå."Ring Selena først"sa jeg.Scooter så på meg."Det var en god ide,rin Selena og snakk med henne få henne til å fikse det selv"sa Scooter."Jeg kan prøve ringe henne,men vi alle her vet at hun aldri kommer til å fikse det opp selv"sa Justin."Du har et poeng der,Justin"sa jeg.Jazzy og Jaxon var i den andre bussen.Jeremy hadde kommet på bussen så de var i lag med noen andre fra crewet.

Vi kjørte og mobilene var i bruk hele tiden for å få fikset opp i dette som Selena hadde gjort.Alle tweetet det ut.Beliebers skrev det videre så alle skulle få vite det.Jeg gikk på Topp.no for å se om det sto noe der.De hadde ikke skrevet om Selena og Justin,men at Selena hadde blandet seg i forholdet vårt.Jeg takket Topp for at de ikke hadde skrevet masse tull som mange av de andre sladder sidene.Jeg logget på macen for at det skulle gå fortere å skrive.Jeg svarte på mail og meldinger.Det sto overalt.Jeg hadde fått en melding fra...

Bilder fra Madison square garden


 

 

OLLG


Hey Mrs.Bieber!

OLLG for madison square garden :)

The OLLG for MSG

Backstage


Hey Mrs.Bieber!

Justin backstage


@yeshuathegudwin He&#8217;s killing this record right now backstage!! #MSG photo edited by @justinbieber 

Konsertbilder


Justin performing shirtless at MSG tonight!

Instalove


Hey Mrs.Bieber!

Nytt bilde

@Justinbieber: I ain&#8217;t got no worries

When Justin has kids


New pictures New york!


Hey Mrs.Bieber!

Sorry! for dårlig oppdatering,men har hatt studiedag som betyr lekser.Justin befunner seg nå i New york!

Another picture of Justin in New York yesterday.

 

What do you believe?


Hey Mrs.Bieber!

 

 

Nye instagram bilder!


Hey Mrs.Bieber!

2 nye instgram bilder :)

@justinbieber: Life may seem blurry for the moment. Just be you

@justinbieber: @yeshuathegudwin the man

Justin in Montreal


Hey Mrs.Bieber!

Bilder fra Justin som opptrer i Montreal!

WOW,den dansingen!


Hey Mrs.Bieber!

Alle har sikkert sett denne,men dansingen og ALT er så bra så jeg deler den på bloggen<3

 He is still Kidrauhl just taller<3

if justin love me DEL 35


"*DN* er du her?"ropte han."Ja"svarte jeg sakte."sorry,mente ikke vekke deg,men hvorfor er du ikke på arenaen?"spurte han."Går fint! Nei var så sliten"sa jeg."Åja,men vet du hvor Selena er?"spurte han."Nei for å si det sånn bryr jeg meg ikke akkurat hvor hun er så lenge hun ikke går oppå Justin"sa jeg."Lurer på om hun er backstage?"sa Ryan.Jeg bare nikket."Så lenge hun ikke finner på noe tull er det greit for meg"sa jeg.Ryan bare nikket,men smilte.Lurte på om han viste hvem han faktisk datet,men det var opp til han jeg bare prøver gi noen hint.Ryan gikk ut jeg så han gikk med kjappe steg mot arenaen.Jeg la meg ned igjen og lukket øynene.

Neste morgen våknet jeg av at Justin puffet i meg."*DN* er du våken?"spurte han med den søte morgen stemmen sin."Nja,egentlig ikke"sa jeg med en latter på slutten.Justin smilte som bare det."Gikk det bra i går?"spurte jeg."Ja,gikk som det pleier å gå"sa han."Har laget frokost,så hvis du står opp så kan vi spise"sa han og pjusket meg i håret.Jeg kom meg sakte,men sikkert ut av sengen.Jeg fant frem klær og sminket meg.Det sto mat på bordet med tente stearinlys."Aww,Justin du er så snill"sa jeg og kysset han."Må jo være litt gentleman"sa han og smilte lurt."Hvor er Scooter og de andre?"spurte jeg."De er å fikser med scene folkene"sa Justin."Okei,har du vært lenge våken?"spurte jeg."Nei,hadde ikke så lyst å stå opp etter et langt show i går,men satser på jeg får sove litt på turen"sa han.Vi spiste frokost og snakket om mye rart.Det banket på døren til bussen.Jazzy og Jaxon kom inn."Hei,søtinger!"sa jeg."Heia!"svarte begge to.Justin og jeg laget plass til dem begge i sofaen."Er dere sultne?"spurte Justin.Begge ristet på hodet."Men en is klarer dere vell?"spurte Justin."Is,juju,is"ropte Jaxon.Jeg måtte le av han.De var så søt! Vi ryddet av bordet,og tok en liten pause alene eller med Jazzy og Jaxon også.Jeg la meg i armkroken til Justin og tok en liten pause.Det ble veldig stille i bussen.Helt til Scooter kom."Er dere klare til å kjøre videre?"sa han med en munter stemme."Jepp"svarte Justin og røyste seg fra sofaen.Han la tingene våre i sengene så de ikke skulle falle når vi kjørte.Vi satte oss i sofaen.Jazzy og Jazon ville være litt sammen med Justin før de dro tilbake til Jeremy.Justin satt å tullet med Jaxon jeg så litt rundt i bussen."Tenker du på noe *DN*?"spurte han."Ehh,nei hvordan det?"sa jeg."Du så så forskrekket ut"sa han.Jeg fniste."Nei jeg bare ser litt rundt i bussen"sa jeg.Han flirte med meg."Snakket du med Ryan i går?"spurte Justin."Ja,hvordan det?"sa jeg."Nei,han letet etter noe med arenaen"sa Justin."Åja han spurte om jeg hadde sett Selena"sa jeg."Hun var ikke ved arenaen"sa Justin.Da kom Scooter inn."Selena dro til LA for noen greier"sa han."Vet du hvordan greier"spurte Justin litt merkelig."Nei hun sa ikke noe om det"sa Scooter.Jeg så rart på Justin.Justin ristet på hode."Den damen altså"sa han."Jazzy,snakket du med Selena?"spurte Justin."Selena er borte"svarte Jazzy.Det hjalp ikke veldig mye.Jaxon var tre år å han hjalp heller ikke så mye,men vi orket ikke bry oss så mye."Scooter,Vet du når hun dro?"spurte Justin spent."I går"svarte Scooter.Jeg klikket litt på mobilen gikk inn på instagram og Twitter.Svarte noen "FANS" om jeg kan kalle de det."Skjer det noe nytt på Twitter?"spurte Justin."Nei samme gamle"sa jeg.Jeg la vekk mobilen og begynte å nynne til alaylm.Jazzy og Jaxon nynnet med meg.Justin smilte til oss alle tre.Vi stoppet med en bensinstasjon etter fire timer med kjøring.Jeg så et magasin med bilde av....

Intervju med Oprah! VIDEO


Fant vide,men er ikke den beste kvaliteten!!!

GIFS


 

 

 

Bieber fact...


Hey Mrs.Bieber

Klar til litt fakta?

 

 

Åpningen av konserten!


Hey Mrs.Bieber!

Verdens beste åpning av konsert! elsket når han plutselig kom å fløy rundt! se den SE DEN! <3

 

Han har et hjerte av gull-Starships


Hey Mrs.Bieber!

Han har et hjerte av gull <3

 

Oprah


Hey Mrs.Bieber!

Sett intervjuet? hvis ikke har jeg lagt ut linkene i et tidligere innlegg! her er bilder fra showet

M & G (21 nov)


Hey Mrs.Bieber!

 

Justin opptrer i Montreal


Hey Mrs.Bieber!'

Konsert bilde her fra sangen ALYLM <3

Cheerleaders!


Hey Mrs.Bieber!

Justin talking to cheerleaders at the Grey Cup in Toronto

Read more: http://bieber-news.com/#ixzz2DMVDeOpR

Justin with fans


Hey Mrs.Bieber!

Justin med fans

Justin with Fans today!

Justin today!

if justin love me DEL 34


Hadde lyst å gå,men det gikk ikke Justin holdt meg igjen."*DN* dette går ikke"sa han."At vi er sammen?"spurte jeg."Nei,vi må snakke om hva som skjer"sa han og holdt meg i hånden for at jeg ikke skulle gå."Hva er det å snakke om?"spurte jeg og så på hans nydelige øyne."Justin,Jeg elsker deg men jeg vet ikke om jeg stoler nok på deg til at vi kan fortsette"sa jeg.Jeg fikk en klump i halsen på at jeg hadde sagt det til han."Kan du gi meg en sjangse?"spurte han.Jeg elsket han og jeg klarte ikke si nei."Det er litt vanskelig,men jeg elsker deg så jeg gir deg en sjangse"sa jeg.Det kom et lite smil om munnen til Justin.Jeg ble ikke glad med en gang,men når Justin smilte til meg så måtte jeg slippe frem et lite smil.Kranglingen hadde gjort så nesten hele dagen hadde gått.Justin skulle ha konsert sent på kvelden så jeg holdt meg i tourbussen.I morgen drar vi til neste by for å rocke med beliebers.Jeg elsket være med på tour selvom det var ganske tøft også!

Klokken ble ni og Justin skulle gjøre seg klar til dagens show."Jeg elsker deg"hvisket han meg i øret.Jeg holdt rundt han og klemte han."Elsker deg også,babe"sa jeg.Han flirte lavt og bare smilte."Du klarer alltid vinne meg tilbake"sa jeg med en ertende stemme."Helo se på meg! selvfølgelig klarer jeg det"sa han på tull.Jeg måtte le av samtalen vår.Justin gikk ut døren.Jeg satte meg ned litt for å ta en pause.Stesøsteren min ville møte meg,sikkert bare for å møte Justin.Jeg var ikke så gira på å møte henne.Hun sendte mange meldinger."Den jenta gir seg ikke"sa jeg litt høyt.Det poppet opp hele tiden ny melding.Jeg orket ikke svare hun var jo ikke grei med meg,men når jeg ble sammen med Justin er vi bff liksom.Jeg tok på meg en joggebukse og en genser.På den lilla joggebuksen sto det "Believe" nedover foten med svarte bokstaver.Det var den beste kosebuksen jeg hadde og på genseren sto det Justin `s girl<3 Jeg gikk litt rundt i bussen til jeg satte meg ned med en skål corn flakes jeg satt litt på macen.Jeg gikk på facebook for å sortere meldinger og venneforespørsmål.Jeg godtok bare de jeg kjente eller hviste hvem var.Jeg logget av facebook og gikk på Twitter.Justin hadde spammet twitter med I am sorry *DN* <3 jeg måtte le for han var så søt og det var søtt det han hadde skrevet.Jeg så masse bilder av kysset til Selena og Justin.Jeg ville helst ikke se,men jeg måtte bare se det.Han holdt rundt henne.Og hun holdt rundt han.Jeg angret på at jeg trykket på bildet for jeg ble veldig sjalu.Jeg så mange lurte om de var blitt sammen igjen.Jeg likte ikke å se det,men sånn er det jo for alle.Jeg var jo en vanlig jente som var kjæresten til Justin Drew Bieber.Jeg måtte takle sånne ting som dette.Klokken hadde slått ti jeg hørte volumet fra arenaen.Jeg gikk for å pussetenner.Jeg gikk på badet å så meg selv i speilet.Hvordan kan Justin elske dette så mye? det spørsmålet stilte jeg meg selv veldig ofte.Jeg stilte alltid meg selv nye spørsmål når jeg så meg selv i speilet.Hvorfor meg? hva er spessielt med dette? elsker han meg for den jeg er? og alle de tingene.Jeg pusset tennene og gikk å la meg.Dynen var kald,men det var bare godt den ble varm veldig fort.Jeg sovnet med all bråket fra arenaen da jeg hørte Ryan komme....

Klar til ny musikkvideo?


Hey Mrs.Bieber!

Går rykter om at musikkvideo til sangen fall kommer i morgen!

Bilde fra litt av musikkvideoen! Noen som venter spent?

Boybeliebers!


Hey Mrs.Bieber!

Hva er ikke mer fantastisk enn at gutter innrømmer de liker Justin? her har vi noen som er stolte over sitt idol og kaller seg boybelieber noe jeg syntes er tøft! Hva syntes du man kan jo like Justin uansett om mann er gutt! <3

 

 

 

M & G


Hey Mrs.Bieber!

Meet and greet! fra Ontario bildene er fra bieber-pictures.com

Justin med en fan


Hey Mrs.Bieber!

Justin with a fan tonight!

Justin with a fan tonight!

If justin love me DEL 33


Og så på han "Hvordan kan jeg stole på deg"ropte jeg,jeg snudde meg unna han jeg klarte ikke se på han lenger.Han røyste seg opp."*DN* hvor mange ganger må jeg si unnskyld?"sa han."Til du slutter å være en idiot"skrek jeg.Han sto bak meg,jeg turte ikke snu meg for jeg hviste begge var på gråten "Justin,jeg vet ikke om jeg klarer mer"sa jeg og hulket som bare det."Klarer mer?"skrek han."Det her er starten på et liv med deg,du ser hvordan det går!"skrek jeg.Jeg var sint og veldig lei meg for at han hadde gått bak ryggen min."Det her er første og siste gang *DN*"sa han."Hvordan kan jeg vite det? du har allerede såret meg en gang før,jeg er ikke sikker på om jeg stoler på deg!"hulket jeg.Jeg begynte å gå,men Justin fulgte etter den gutten gir seg aldri! Jeg gikk rundt hele arenaen jeg satte meg på en benk.Bare for å tenke alene,men Justin kom hele tiden i veien for det.Han satte seg på andre siden av benken.Jeg overså han litt,men det var vanskelig for egentlig elsket jeg han.Jeg var bare sint for at Selena ødelegger forholdet."Justin du skjønner ikke,Selena går bak både min og din rygg"hulket jeg.Justin så på meg han hadde tårer i øynene."Jeg stoler på deg"sa han med en rolig stemme."Men hører du ikke Justin? Selena har lurt oss!"ropte jeg.Jeg gikk tilbake til bussen.Jeg var kjempe sulten og utslitt av all ropingen og skrikingen.Jeg fikk en melding Maten står på bordet,Kommer dere snart? Jeg skrev at jeg ikke kommer,men de måtte høre med Justin.Jeg satt meg i sofaen og så meg rundt.Det kom masse tanker,jeg fikk hjemlengsel.Jeg ville til LA bort fra Justin,Selena og alle! jeg klarer ikke mer,det har gått to uker jeg og Justin har kranglet tre ganger to av dem pga Selena.

Jeg hadde skreket meg i søvn.Jeg våknet og husket ikke helt hva som hadde skjedd.Men så kom jeg på det igjen.Jeg så Ryan var på tur inn i bussen."Hey *DN* hvordan går det?"spurte han.Jeg så på han "Ikke så bra"sa jeg det rant en tåre ned på kinnet.Han satt seg ved siden av meg "Hva har skjedd?"spurte han."Selena ødelegger alt"skrek jeg.Ryan så helt paff ut når jeg hadde sagt det.Han holdt rundt meg."Det går bra,hva har hun gjort?"spurte han."Hun kysset Justin når jeg ikke var der,hun lyver og er ekkel mot meg"skrek jeg.Ryan sa ikke så mye.Alt som kom inn i hodet mitt datt bare ut av munnen min."Jeg elsker Justin,men jeg klarer ikke mer!"skrek jeg.Skrikingen roet seg ned.Ryan gidde meg en klem.Han laget en kopp kakao til meg og han selv.Vi snakket om hva vi kunne gjøre.Han fikk meg til å smile igjen.Han fortalte noen vitser og morsomme historier fra han var liten.Jeg kjente jeg ble i bedre humør,men det sank fort igjen når Justin kom inn døren.Ryan så på Justin,Justin sa ikke noe.Justin satte seg ved siden av meg jeg...

Link til intervjuet


Hey Mrs.Bieber!

Det går ikke å dele videoene,men her er link til alle videoene!

http://www.youtube.com/watch?v=tXnKNHyRe5w&feature=BFa&list=UL83UYN2cGtbY

http://www.youtube.com/watch?v=83UYN2cGtbY&feature=channel&list=UL

http://www.youtube.com/watch?v=Uou6JUv75Js&feature=BFa&list=ULtXnKNHyRe5w

http://www.youtube.com/watch?v=UkdjiJTiTeo&feature=BFa&list=ULUou6JUv75Js

Det er delt i firedeler! her er de i rekkefølge :D

Justin og Oprah


Hey Mrs.Bieber!

Tror intervjuet kommer på videoer! her er et bilde fra intervjuet.

Justin with Oprah from his interview with her. Make sure to catch it tonight on the Oprah Winfrey Network at 9pm EST!

Fans møter Justin


Hey Mrs.Bieber!

Flere bilder med fans fra i går.

Justin holding hands with a fan in Toronto! 

Justin with a fan tonight!

Another photo of a Fan with Justin tonight!

Konsert bilder


Hey Mrs.Bieber!

Konsert bilder!

 

 

Nye bilder


@justinbieber: Toronto

@justinbieber: Ducati

@justinbieber: My guitar is fire

Justin med flere fans i Toronto


Hey Mrs.Bieber!

Justin møter flere fans i Toronto!

Justin with fans in Toronto!

If justin love me DEL 32


Men jeg stoler på Justin.Han gikk ut av bussen.Jeg gikk bak for å skifte til nattklær jeg fjernet sminken,Jeg ballet meg godt inn i den myke dynen.Jeg tenkte på Jazzy og Jazon,men noen andre i crewet hadde de nå sånn at ikke Justin skulle bli utslitt.Jeg sovnet,men klarte ikke roe meg helt ned med tanke på at Selena var med Ryan og på Justin sin believe tour.Men Justin likte ikke Selena det var jo Ryan som elsket henne.Jeg hørte Justin komme inn,men jeg orket ikke si noe til han jeg lot bare som jeg sov.Han hadde vært borte en stund,jeg hadde ikke klart å sovne på to timer.Jeg kjente øynene bare sank sakte ned.

Neste morgen skavtt jeg opp.Det kjentes ut som jeg falt fra et stup,jeg hatet å våkne av den følelsen.Jeg sto opp.Jeg gikk i skapet mitt å hentet en shorts og en topp.Jeg gikk bak å skiftet sminkemappen sto klar.Jeg tok på meg litt pudder,mascara og denne gangen øyeskygge jeg brukte det nesten aldri,men kunne ikke sakde å pynte seg litt ekstra.Jeg gikk til Justin sin seng.Jeg puffet sakte til han."Juju"sa jeg lavt.Han vred seg rundt "Er det morgen nå?"spurte han med morgen stemmen sin."Ja,det er på tide å stå opp"sa jeg.Han snudde seg mot meg og han så litt trist ut.Jeg smilte til han,men det kom bare et lite smil frem."Er det noe Justin?"spurte jeg."Nnnei"stammet han fort."Sikker?"spurte jeg.Han så ikke så happy ut.Jeg gikk frem i bussen jeg ventet på at Justin skulle stå opp.Han kom ut av badet å hadde fikset seg."De har laget frokost på arenaen"sa jeg."Kult"sa han.Vi gikk ut jeg prøvde ta hånden hans,men han ville ikke det.Jeg syntes det virket rart.Jeg stoppet opp."Justin dettte er ikke likt deg"sa jeg og stirret han i øynene."Hva da?"sa han."Dette! du virker så trist,jeg får ikke klem også vil du ikke holde meg i hånden,hva har skjedd?"spurte jeg.Jeg begynte å gå litt sakte.Han kom etter "*DN* vent jeg må si deg noe"ropte han.Jeg stoppet opp å snudde meg.Han sto der alene midt på parkeringsplassen."Hva da?"sa jeg.Han kom gående mot meg."Lover du å ikke bli sint på meg?"spurte han."Kanskje?"sa jeg og så rart på han."Det var ikke jeg! det var Selena som gjorde det,men jeg klarte ikke stoppe henne"sa han."Gjorde hva?"ropte jeg."Hun kysset meg"sa han.Jeg ble sint,trist og skuffet."Hvordan kunne du? du har fortsatt følelser for henne!"skrek jeg."Nei,*DN* det er deg jeg elsker,men Selena startet"ropte han.Jeg måtte vekk,vekk fra han,vekk fra alle sammen.Jeg sprang bort bak arenaen.Justin sprang etter,men jeg ville han skulle gå vekk.Jeg satte meg bak et hjørne.Jeg hyl skrek."Hvordan kunne han"hylte jeg.Jeg klarer ikke være med en jeg ikke stoler på.Det har skjedd en gang før Selena ødelegger alt.Jeg slo hånden hardt i murveggen,men jeg fikk så vondt.Jeg hadde vondt i meg,hjertet mitt var knust.Hvordan klarer han ikke stoppe å kysse en heks? Jeg så Justin bak hjørne jeg satte meg lenger inn.Jeg gjemte meg i hendene mine.Jeg ville helst være alene jeg ville ikke høre noe forklaring.Jeg vet ikke om jeg ville være mer med på believetour.Hvis det var så mye jeg måtte satse for han så vill jeg ikke.Jeg satser ikke hjerte mitt for han,det blir bare knust uansett.Jeg hadde mobilen i shortsen,den plinget hele tiden.Jeg tok den opp det var nesten 100 meldinger fra Justin.Jeg så Justin i sidesynet.Jeg la mobilen ned.Jeg så han kom.Han hadde grått.Det hadde jeg også.Han kom enda nærmere han satt seg ved siden av meg.Han var helt stille."Jeg vet ikke hva jeg skal si"sa han.Jeg svarte han ikke for meg kunne han bare gå jeg ville ikke høre hva han hadde å si."*DN* jeg er så lei meg,jeg vet ikke hva jeg skal gjøre"sa han.Jeg så han så på meg,jeg snudde meg andre veien."*DN* jeg beklager"sa han.Jeg røyste meg opp....

Fans fikk bilde


Hey Mrs.Bieber!

Et bilde en fan tok i Toronto

A photo a fan took of Justin in Toronto

Justin med fan


Hey Mrs.Bieber!

Bilder fra Toronto

Justin with a fan in Toronto!

Justin with a fan in Toronto!

Justin on the club


Hey Mrs.Bieber!

Justin at Muzik Club in Toronto last night

Linkerunde!


Hey Mrs.Bieber!

Jeg skal ha linkerunde!

Du må bare kommentere blogg adressen din! og like eller dele bloggen på facebook (for de som har facebook) større sjangse for å bli linket følge meg på instagram:ingkri13.Det er helt frivillig,men for å være med må du jo hvertfall kommenter bloggadressen :) Jeg gleder meg til å lese noen av deres fantastiske blogger! 
Historie tips! og design hjelp


Hey Mrs.Bieber!

Dette innlegget handler om historien!

Denne helgen har jeg skrevet noen historie deler,men jeg trenger tips til hva som skal skje i den.Bare noen tips som kan hjelpe meg videre med den.Jeg skal skrive masse mere på den! Jeg elsker å skrive historiene til dere.Jeg blir også kjempe glad for fine tilbakemeldinger som jeg har fått masse av! Jeg har hatt med bilder på historien,men teksten ble veldig liten,men jeg skal prøve å fikse noen bilder på resten av historien.

Forresten så trenger jeg nytt design! er det noen som kan hjelpe meg har noen ønsker

-Lilla-svar-grå

-nye bilder av (2011-2012)

-veldig enkelt med små detaljer

Det er ikke sånn veldig hast,men jeg begynner bli lei dette designet!

Exclusive HQ&#8217;s of Justin&#8217;s Forbes photoshoot. Check them out here!

If justin love me DEL 31


"Kom Jazzy,skal vi gå til storebror Justin?"spurte jeg.Selena begynte å le.Jeg tok hånden til Jazzy."Jazzy husker du at Justin ikke er kjæreste med Selena?"sa jeg og forklarte på en måte hun skulle skjønne."Jazzy du kan møte Selena,men vi må gå nå"sa jeg.Selena så rart på meg,jeg så bare rart tilbake på henne."Hvorfor gidder du *DN* ingen barn liker deg"sa Selena.Jeg tror ikke Jazzy fikk med seg det,men jeg sa ingenting tilbake.Jeg så Justin i sidesynet mitt.Han kom gående mot meg.Han så Selena sto der så han gikk enda litt fortere."Hva skjer her damer?"spurte han litt forskrekket."Jazzy ville bare hilse på Selena"sa jeg."Kom Jazzy skal vi gå å hente is?"spurte Justin med en oppmuntrende stemme.Han ville ikke at Jazzy og Selena skulle være sammen lenger.For han stolte ikke på Selena.Jazzy slapp hånden til Selena.Jeg holdt fortsatt Jazon.Vi gikk tilbake til bussen.Jeg snudde meg bak jeg så Selena var lynings på meg eller Justin.Jazon sa ikke et ord helt til de ville ha is."Juju kan vi få is?"spurte Jaxon."Jaa,vi må se hvor vi finner is"sa Justin.Han gikk i fryseskapet å fant to saftis.Han gidde begge to is å det ble stille med en gang.Jeg gikk ut for å strekke på meg.Solen skinte i øynene mine.Jeg tok på meg solbrillene å så rundt på den tomme parkeringsplassen.Justin kom bak meg og klemte meg bakfra.Vi sto begge to å så rundt."Hva gjorde Selena?"spurte Justin."Nei det vanlige"sa jeg.Jeg ville helst glemme Selena."Kan vi ikke bare overse henne?"spurte jeg."Jo,fra nå av tenker vi ikke mer på henne"sa Justin.Jazzy og Jaxon ble med noen i Justin sitt team inn på arenaen for å se.Jeg og Justin gikk en tur rundt alene for å se litt.Vi hilste på folk som jobbet her,tittet inn i de forskjellige bussene til slutt gikk vi inn på arenaen.Det kom litt kald trekk mot oss.Det var mye kaldere inne enn ute,men det var ganske godt.Vi gikk bak scenen da jeg fikk et glimt av Jazzy og Jaxon på scenen.De var med danserne til Justin jeg så de ble lært opp.Jeg måtte le for det var veldig søtt.Vi gikk videre da stylisten til Justin dukket opp.Hun fikset klar klærne hannes.Vi gikk bak scenen for å se hvordan lysfolkene hadde det.De jobbet som bare det til kvelens show.Justin gikk på scenen med en mikrofon i hånden.Jeg gikk ned å satte meg på en stol.Jeg filmet han og Jaxon som sang boyfriend.Jeg klappet og jublet.Jaxon klappet selv."Så flinke dere er"sa jeg.Justin sang litt med Jazzy de sang baby for den likte Jazzy.Da de var ferdige gikk vi ut av arenaen å tilbake til bussene.Justin hoppet ned i sofaen "Klar til kveldens show?"spurte jeg."Ja jeg er klar er du?"sa han."Ja,men showet er jo for deg Justin"sa jeg."Jo,men du er en del av det"sa han.Han gidde seg ikke han stoppet ikke å sjarmere.Jeg ble alltid varm inni meg når han sa noe fint.Jeg satt meg ved siden av han i sofaen med et lite pust i bakken.Scooter kom i døråpningen av bussen "Justin er du klar?"spurte han."Ja jeg kommer"svarte Justin."Showtime"sa jeg og smilte til han."Showtime"sa Justin.Han gikk opp av sofaen han gidde tegn at jeg skulle bli med.Jeg følgte etter Justin inn til arenaen.Vi gikk til garderoben.Der stylisten sto klar med alle klærne til Justin.Justin tok klærne og gikk inn for å skifte.Han kom ut med de kule klærne sine.Han satt seg i en stol å stylisten fikset håret,hun tok også pudder i ansiktet sånn at ansiktet skulle vises godt med alle lysene på scenen.Da stylisten var ferdig gikk Justin opp av stolen.Jeg gikk mot han å klemte han."Er du klar?"hvisket jeg i øret hans."Ja"hvisket han.Vi gikk bak i i en slags stue der det var sofa,bord og litt mat.Vi satte oss ned å ventet til han skulle gå på scenen.Da tiden var inne så jeg alle jentene juble,hyle og skrike.Jeg sto ved siden av bak scenen å så på at Justin sang alaylm han danset og fikk øyekontakt med beliebers.Danserne var topptrente å de kunne det de holdt på med.Jeg danset litt med å nynnet til sangen.Da be alright kom.Så jeg Justin så på meg.Han sprang mot meg.Han tok hånden min å dro meg med ut på scenen.Han hentet gitaren sin "Nå skal jeg spille en sang med min partner *DN* dere vet hvem hun er hun er helt spessiel"sa han.Han begynte å spille på gitaren sin.Vi begge begynte å synge til den nydelige sangen.Fansen Jublet og klappet.Jeg følte meg veldig heldig.Da sangen var over gikk jeg kjapt av scenen han begynte å synge på boyfriend.Da konserten var over skulle Justin gå på meet and greet.Jeg gikk tilbake til bussen.Jeg så flere tusen skrikende beliebers bak gjerdet.Jeg gikk mot de.Jeg så en liten jente som ville ta bilde.Jeg tok et bilde med henne og fulgte henne til moren sin.

Da meet and greet var over kom Justin kjørende på segway som det sto believe på.Fansen hylte og ropte Justin.Han tok noen i hånden og noen tok han bilder med.Jeg gikk tilbake til bussen.Jeg var stup trøtt.Justin kom også inn.Han virket i så trøtt."Sliten eller?"spurte han."Ja,gjett om"sa jeg.Han kom mot meg og bare holdt rundt meg.Han kysset meg på pannen."Skal du legge deg?"spurte han."Ja jeg tenkte det"sa jeg."OK,jeg går en tur bort til Ryan og Chaz"sa han.Jeg nikket og mange tanker kom...

 

Justin med fans


Hey Mrs.Bieber!

Justin med noen fans igår kveld<3

Justin with fans tonight!

Justin og basketball


Hey Mrs.Bieber!

Nytt bilde,Justin med en basketspiller!

@iamamirjohnson: Late night hoops with @justinbeiber @drake #canada

Justin bieber girlfriend hele videoen


Canada...


Hey Mrs.Bieber!

Enda et bilde av Justin med Prime minister of Canada<3

@justinbieber: I met the Prime Minister in overalls lol

Justin "upside down"


Hey Mrs.Bieber!

Nytt bilde<3¨

Normal? Njaa...<3

@justinbieber: Upside down

If justin love me DEL 30


Jazzy og Jaxon som klemte Justin.Jeg gikk in i bussen.Begge sjarmtrollene sprang mot meg.Jeg satt meg ned på huk og klemte begge to."Har dere savnet meg og Justin?"spurte jeg."Ja dere var borte en stund"sa Jazon."Ja eller litt over en uke"sa jeg med en tone sånn at de skjønte hva jeg sa.Jeg røyste meg opp igjen og tok de på fanget mitt.Justin måtte le av oss."Er dere ikke trøtt?"spurte jeg mens jeg gispet.Begge to ristet på hodet.Jeg og Justin funket som en familie begge elsket barn jeg håper på det i fremtiden,men spørs om vi er sammen da.Vi snakket og koset oss når klokken ble for mye hjalp vi de begge to i seng.De ville sove i tourbussen noe som var helt ok.Senger var det nok av.Jeg tok Jaxon for en gang skyld.Pusset tenner og skiftet klær.Jeg gjorde også klar sengen.Justin hadde gjort Jazzy klar for å sove.Begge to hadde lagt seg.Jeg gidde Justin et kyss "Du er kjempe flink med barn"sa jeg."Det er du også"sa han og kysset meg en gang til.Jeg hørte Jazzy fnise i sengen sin.Vi satt oss ned.Jeg gispet jeg også "Du er jo mer trøtt en de to"sa Justin og flirte."Ja,jeg er sykt trøtt"sa jeg."Du har jo litt av noen drømmer om nettene"sa Justin."Ja,men det er bare sånn jeg pleier å ha det også er jeg sykt forvirret når jeg våkner neste morgen"sa jeg.

Etter en time med kos med Justin gikk jeg for å ta kvelds stellet.Jeg greiet håret og pusset tennene.Jeg gidde Justin en natta klem."Sov godt sweetie,husk å vekk meg om det er noe"sa han og kysset meg."Natta,babe"sa jeg og gikk for å legge meg.Dynen var kald og god.Jeg sovnet fort.

Neste morgen våknet jeg av at Jazzy og Jazon ville stå opp.Justin tok begge to opp i sengen sin jeg hørte de flirte og tøyset med storebroren sin.Jeg røyste meg opp,me la meg fort ned igjen.Jeg var skikkelig trøtt."Er du våken *DN*?"spurte Jaxon."Ja jeg er det"sa jeg med en søt stemme.Jeg hørte han trampet bort over gulvet.Jeg så ned fra køyen han sto å hoppet og danset.Jeg måtte le."Akkurat som storebror"sa jeg.Justin begynte å le av han."Jaxon danser du?"spurte Justin."Jaaa!!!"svarte Jaxon som sprang rundt i hele bussen.Jazzy pleide være litt mer rolig om morgen.Jeg gikk bak på badet kledde på meg og gjorde resten.Jeg gikk ut Justin hadde vært effektiv å kledd på seg selv og de to minste.Jeg gikk ut med Jaxon og Jazzy der Selena sto.Jeg var redd de ville kjenne henne igjen."Se,der er Selena!"ropte Jazzy.Hun sprang mot Selena.Det var dette jeg ville ikke skulle skje,Selena gjorde alt hun kunne for å få Jaxon og Jazzy til å like henne som hun klarte.Jaxon holdt meg i hånden han var litt mer sjenert.Jeg så Selena smile fra øre til øre da Jazzy sprang fra meg til henne.Jeg himlet med øynene.Jeg så Selena snakke med Jazzy,men jeg gjorde ikke mer.Jeg gikk bort til Selena for å hente Jazzy,men Jazzy ville ikke...

If justin love me DEL 29


"Skal Selena være med på mange konserter?"spurte jeg."Nei jeg håper ikke det for jeg er ikke særlig fan av henne for å si det sånn"sa Justin.Jeg kjente jeg gruet meg.Jeg så opp på Justin som bare smilte til meg.Usher kom i døråpningen jeg så han smilte da han så oss."Da kan dere lufte dere litt,neste stopp blir om 5 timer"sa Usher.Jeg røyste meg opp fra sofaen jeg gikk ut å strekte på meg.Justin kom rett etter meg.Den andre bussen kom like etter.Jeg så et glimt av Selena i vinduet,men jeg brydde meg ikke."Klar til neste by?"spurte Justin."Jaaa"svarte jeg med et gisp."Vi blir der ikke like lenge,men vi får no vært innom"sa Justin."Ja,jeg gleder meg til å se de to små"sa jeg."Ja dem får vi også møte"sa Justin og smilte.Han strekte ut armene han ville ha en klem.Jeg gidde han en klem.Vi sto å klemte til Scooter sa at vi skulle kjøre videre.Vi begynte å le av og til var det pinlig når folk avbrøt oss i en klem eller et kyss.Vi gikk inn i bussen.Jeg var lei av å sitte i den bussen.Justin satt å nynnet på alaylm.Jeg prøvde høre han synge,men var mest bare nynning.Jeg nynnet med han."Jeg elsker as long as you love me"sa jeg."Åja du gjør det?"sa han."Ja det gjør jeg"sa jeg med et smil om munnen.Vi begge nynnet videre på sangene hans.Han la seg ned i sofaen jeg la meg i armkroken hans.Vi kjørte i en god fart.Jeg så trær,hus og biler.Jeg sovnet det var jo tre timer igjen av bil turen.Jeg kjente Justin holdt rundt meg.Jeg følte meg enda tryggere.Jeg sovnet og kom til en drøm.Justin var i drømmen.Jeg kjente ikke alt igen,men jeg så huset vårt.Jazzy sprang over en vei,men nei en bil kommer.Jeg skvatt opp og ropte "Jazzy,NEI!"ropte jeg.Jeg satte meg opp.Justin så forskrekket på meg med store øyne."Går det bra?"spurte han."Mareritt,Jazzy sprang over en vei og en bil kom jeg rakk ikke gjøre noe"sa jeg og skjønte enda ikke helt hva som hadde skjedd."det var bare en drøm"sa Justin.Jeg la meg ned igjen han holdt enda hardere rundt meg,jeg følte meg enda tryggere.

Begge våknet av at Scooter sa navnene våre."Justin og *DN* vi er fremme"sa Scooter.Jeg så meg rundt Justin var like trøtt.Det var blitt mørlt ute vi hadde kjørt nesten hele dag.Vi kjørte å stoppet utenfor arenaen.Disse nettene skulle vi sove i bussen siden vi hadde sovet på hotell.Vi pleide av og til å sove på hotell.Så denne gangen var det bussen.Jeg sto opp så meg i speilet."Herregud,jeg ser ikke ut!"sa jeg.Jeg var svart rundt øynene bustete hestehale og det ansiktet."Du er fin uansett"sa Justin og smilte.Jeg hadde ropt,grått og sovet var ikke rart jeg så sånn ut.Jeg fikset sminken og håret.Jeg gikk ut av bussen.Jeg så Ryan.Jeg prøvde gå tilbake,men han ropte på meg. "*DN* jeg må snakke med deg" ropte Ryan.Jeg snudde meg han kom gående mot meg."Er det noe spess"ropte jeg,jeg hadde bare lyst å gå inn i bussen igjen."Liker du ikke Sel`?"spurte han.Han har gitt henne kallenavn allerede."Nei jeg er ikke stor fan av henne for å si det sånn"sa jeg og gikk.Ryan tok hånden min.Han så meg i øynene.Jeg sto bare å så på han."Jeg håper det ikke blir noen problemer mellom deg og Selena"sa han.Jeg prøvde se vekk fra han,men  han stirret meg i øynene."Du skulle bare vist"sa jeg med en litt slu stemme.Han hadde ennå ikke snudd seg.Jeg prøvde å gå,men Ryan holdt hånden min han ville snakke ferdig med meg."Var det noe mer?"spurt jeg."Ehh,nei det er bare jeg vil deg og Selena det beste"sa han.Endelig slapp han hånden.Jeg gikk i bussen der jeg så lille...

New pictures


Hey Mrs.Bieber!

Nye bilder hentet fra bieber-news!

If justin love me DEL 28


Ryan og Selena sto midt på gulvet å skjønte ingenting.Jeg så stygt på Selena det eneste jeg tenkte var at Selena var en heks,ikke at hun og Ryan råklinte.Men at hun var den største heksen på jorden.Justin sa ikke stort det ble litt pinlig stillhet "Justin jeg skulle si det"sa Ryan.Justin så stygt på Selena."Forteller mann ikke broren sin alt?"spurte Justin med en litt skuffet tone."Joa,Justin jeg ville ikke såre deg"sa Ryan.Justin så ned i bakken jeg kjente han holdt hånden min enda hardere.Jeg ventet bare på at Selena skulle slå seg løs,men hun sa ingenting noe som var rart.Hun sto bare å smilte."Kan vi starte på nytt?"spurte Ryan."Det er litt vanskelig å stole på deg,men vi kan starte på nytt"sa Justin.Han så fortsatt skuffet ut,men han gikk bare ut av bussen Ryan gikk etter han.Selena stirret på meg med to stygge øyne."Du vet jeg er sammen med Ryan for å vinne tilbake Justin?"sa Selena."Du får ikke Justin vet du vell"sa jeg med en litt tøff tone."Det får vi se på"sa Selena å flirte."Han liker ikke deg,han fatter ikke at dere var sammen sir han til meg"sa jeg til Selena."Sikkert bare for å ikke få deg sjalu eller?sa Selena.Jeg himlet med øynene å gikk ut av bussen."Du er en feig liten drittunge"ropte Selena.Jeg vinket et tegn sånn at hun hviste jeg ikke brydde meg.Jeg hørte på tonen hun snakket at hun var sint.Jeg så Justin og Ryan smile igjen.Jeg gikk inn i bussen.Selena gjorde noe på humøret mitt som jeg ikke likte.Hun gjorde meg sur og irritert.

Justin kom inn igjen.Han flirte for seg selv."Går det bra nå?"spurte jeg."Ja,han forklarte at Selena ville bli sammen med han osv"sa Justin.Jeg bare nikket."Er du og Selena venner nå? så dere snakket sammen"sa Justin."Ehh vi er ikke akkurat venner"sa jeg."Åhh hva sa Selena?"spurte Justin."Nei hun var sammen med Ryan for å vinne tilbake hjerte ditt"sa jeg."Serr? du tuller"sa Justin."Nei,jeg gjør ikke det"sa jeg med høyere stemme."Ryan sa hun hadde forandret seg helt og jeg tror ikke hun sa det til deg"sa Justin og flirte.Jeg orket ikke svare jeg overså Justin.Jeg tok opp mobilen.Jeg ble irritert av alle sammen."Er du sur?"spurte Justin.Jeg orket ikke svare.Det var bare teit når han ikke ville tro på sin egen kjæreste."*DN* ikke bli sur"sa han enda en gang.Jeg orket fortsatt ikke svare.Han satte seg ned ved siden av meg.Jeg hoppet lenger bort.Jeg ville bare være litt alene."Ja vell hvis det er sånn det skal være"sa Justin.Jeg trykket litt på mobilen.Justin gidde seg ikke han maste om hvorfor jeg var sur."Hvorfor er du så sur?"spurte han."Du tror jo ikke på hva jeg sier"sa jeg med en høy stemme.Vi begynte å rope til hverandre.Jeg så Usher kom for å se,men han gikk kjapt tilbake igjen når han så vi kranglet."Det er bare teit at du går mot meg for eksen din"ropte jeg til han."Jeg går ikke mot deg"ropte han tilbake."Hvorfor tror du meg ikke da?"ropte jeg litt høyere."For det høres ikke ut som Selena!"ropte Justin."Hva høres ut som Selena da?"ropte jeg."Det er bare så dramatisk alt sammen *DN* jeg går ikke mot deg,men det høres ikke ut som Selena"ropte han."Bare gå tilbake til Selena"ropte jeg tilbake.En tåre rant nedover kinnet mitt.Dette var en ordentlig krangel med Justin."Jeg vet ikke om jeg klarer dette Justin!"skrek jeg.Han ble stille da han så jeg skrek."*DN* er ikke meningen..,.."sa han."Hva er ikke meningen? å få meg til å gråte eller gå mot meg for eksen"skrek jeg.Jeg satt med ned på gulvet tårene rant og rant.Justin satt der med store øyne.Han satt seg ned ved siden av meg og strøk meg på ryggen jeg hulket.Jeg klarte ikke stoppe."Var ikke meningen å såre deg på denne måten"sa han med en trist stemme.Jeg satt med hode i hendene jeg gråt fortsatt."Jeg klarer ikke tanken på at du skal tilbake til Selena"hulket jeg."*DN* jeg kommer ikke til å forlate deg for Selena,det er deg jeg elsker"sa han.Hulkingen roet seg,men hadde ikke stoppet helt.Vi begge ble stille.Jeg så sikkert ut som et spøkelse.Jeg så opp på Justin han tørket tårene mine.Han kysset meg."Jeg elsker deg"hvisket han i øret.Jeg klemte meg hardt inntil han.Jeg håpet dette ikke skjer igjen,men det var tøft å være sammen med en superkjent person dette er vell bare en liten smakebit av livet.

"Tror du meg?"Spurte jeg."Ja nå tror jeg deg"sa han.Og klemte meg enda hardere.Jeg elsket de lange.varme klemmene hans.Han røyste seg opp å strakk ut armen sin han hjalp meg opp fra gulvet.Jeg satte meg i sofaen.Han satte seg ved siden av meg og holdt rundt meg.Ingen turte kommen inn i den delen av bussen siden vi hadde kranglet så høylytt.Bussen tok et nytt stopp.Jeg gruet meg til å se Selena...

 

Skjorteløs


Hey Mrs.Bieber!

Justin opptrer skjorteløs

Justin performing shirtless!

Se video "baby"


Hey Mrs.Bieber!

Vi må ikke la PSY ta over visninger for baby! se videoen 5 gang per dag eller mer så klarer vi det <3

 

Konserter


Hey Mrs.Bieber!

Flere konsert bilder<3 Kjekkasen vårres<3

 

Justin and Avalanna


Hey Mrs.Bieber!
Justin konsert bilder


Hey Mrs.Bieber!

Nye konsert bilder!

Justin ødelegget gitaren (video)


Hey Mrs.Bieber!

Strengen på gitaren var ødelagt på en konsert! men fansen har ingen tid å miste<3

 

Chaz og Justin


Hey Mrs.Bieber!

Chaz og Justin!

@justinbieber: Me and Chaz chillin getting tired gettin some cereal and passing out

M & G


Hey Mrs.Bieber!

Justin møtte fans! (OTTAWA)

Justin Bieber at the meet and greet yesterday.

Prime minister of Canada


Hey Mrs.Bieber!

Nytt bilde av Justin gutten vårres!

Justin was honored with the Diamond Jubilee Medal today (Nov. 23) by the Prime Minister of Canada!

Justin (BILDER)


 

Nytt bilde!!!


Hey Mrs.Bieber!

@shaunevaristo: @justinbieber came in today to workout with us&#8230;kinda haha. #p90x #backstage #movementlifestyle #believetour

Nye bilder!


Hey Mrs.Bieber!

@justinbieber: I hope you hate my style

@justinbieber: @alfredoflores and pops

 

Outfit


Hey Mrs.Bieber!

På tide med nye outfit tips!

 

If justin love me DEL 27


Jeg så bare på Justin "Trur han sku treffe en jente,men han sa ingenting til meg som er veldig rart egentlig"sa Justin."Sir dere ikke alt til hverandre da?"spurte jeg."Jo,men han var så hemmelighets full kanskje noe ikke vi skulle vite"sa Justin.Jeg fikk et flashback av da Selena sto utenfor arenaen da jeg sa shit og alt det der."Kanskje det er Selena?"spurte jeg."Nei det trur jeg ikke"sa Justin."Sikker?"spurte jeg."Nei,men han går vell ikke på min onde eks,jeg sa jo hvorfor vi slo opp så det vet han godt"sa Justin.Jeg satt å tenkte litt for det kunne jo skje,men mer orket jeg ikke tenke på det.Ryan vet hva han driver med.Justin gikk opp av sengen.Jeg reiet opp etter oss.Jeg pakket ned det siste av klær,sminke og sko.Jeg ladet mobilen.Og sjekket at jeg hadde husket alt.Jeg gikk på badet der Justin sto å pusset tennene.Jeg hadde tatt alt.Jeg satte tingene ved døren.Justin kom ut av badet han pakket det siste han også.Da rommet så strøkent ut gikk vi begge ut."Klar til neste by?"spurte Justin."Ja,så klar som jeg kan bli"sa jeg og smilte stort.Jeg hadde glemt de triste tankene dagen før.Jeg tok mobilen opp gikk inn på instagram jeg tok bilde av koffertene og skrev Going to the next city "The show must go on" jeg la det ut jeg hadde allerede fått over 1000 likes.Da vi kom ned var bussen klar for å kjøre videre.Vi la bagasjen og satt oss i den myke sofaen."Kan Jazzy og Jaxon komme?"spurte Justin med en munter stemme."Selvfølgelig Justin"sa jeg."Sikker,for du må ikke bare si ja"sa han."Justin jeg kommer alltid til å si sannheten"sa jeg og gidde han et kyss.Justin tok iphonen og ringte Jazzy og Jaxon de snakket med høyttaler.Jeg hørte de snakket lenge.Justin satt seg med meg i sofaen med et smil "Kommer de?"spurte jeg."Jepp,vi møter de i morgen allerede"sa han.Jeg var glad han får treffe de mens han har tid.Ryan satt i en annen buss."Hvorfor er ikke Ryan i denne bussen?"spurte jeg."Vet ikke har ikke snakket med han"sa Justin.Justin ringte Ryan."YOO,Ryan"sa Justin i mobilen.Jeg hørte ikke hva Ryan sa,men han var ikke alene."Hvorfor er du ikke med meg og *DN* i denne tourbussen"spurte Justin.De snakket ikke lenge noe som er rart.Justin la på."Hva er det med Ryan?"spurte jeg."Han var ikke helt seg selv"sa Justin."ÅÅÅ på hvordan måte da?"spurte jeg."Nei han ville liksom bare legge på"sa Justin."Kanskje han har tatt med Selena i tourbussen?"sa jeg."Selena? Hva skal hun med Ryan hun er jo i LA"sa Justin."Nei,jeg så henne utenfor arenaen,men Ryan sa liksom ikke noe så jeg vet ikke helt hva som skjer"sa jeg.Justin så bare i bakken "Jeg skjønner ikke at han ikke vil snakke med meg om det"sa Justin.Jeg strøk Justin sakte over ryggen sånn at han skulle vite at jeg var her med han uansett."Han vil nok sikkert si det?"sa jeg."Han pleier alltid si sånne ting til meg,men jeg skal ikke tvinge han vi får jo vite det uansett en gang"sa Justin."Ja vi får det,men vi må tenke possitivt i morgen får vi treffe de to vakkreste ungene i verden"sa jeg."Ja det får vi"sa Justin og kysset meg på pannen.Han holdt meg hardt inntil seg noe som jeg ELSKET! Jeg trykket litt på mobilen min bare for å se om noe spessielt hadde skjedd,men ingenting hadde skjedd.Justin satt også på mobilen han tok litt bilder av oss,han og hva han gjorde.Han pleier å dele det med beliebers hva som skjer i livet hans.

Etter en timers tid var jeg døds lei av å sitte i tourbussen."Chaz skal også være med innom noen konserter"sa Justin."Å så kult!"sa jeg.Jeg elsket å henge med Chaz han var både søt og morsom (Ikke søtere enn Justin da) "Han blir med til tre byer"sa Justin."Kult" sa jeg."Han blir ikke med på så mange siden han har skole og sånn"sa Justin."Det var jo dumt,men du får jo i det minste treffe han"sa jeg."Har du snakket med moren eller stefaren sin?"spurte Justin."Nei,moren min ringer ikke så veldig ofte.Stefaren min er helt ok,men jeg hater stesøsteren min"sa jeg."Okei,hvorfor hater du henne?"spurte Justin."Vi har aldri vært gode venner ingen likte at foreldrene våre ble sammen,og vi kranglet om alt mulig når vi bodde sammen.Hun ble skikkelig sint når jeg ble sammen med deg,men nå er vi liksom bestevenner"sa jeg."Kjipt,vet hvordan det er med skilte foreldre"sa Justin."Ja,men jeg sliter mest med stesøsteren min for siden jeg er sammen med deg er vi jo bestevenner tror hun da"sa jeg."Ikke bry deg om henne"sa Justin."Det er sånne mennesker som ikke burde finnes"sa jeg.Justin begynte å le."Ja,jeg har gjennom gått mye til at jeg er 18år og dette er noe jeg har vært igjennom mennesker som er store idioter"sa Justin.

Vi pratet masse om ting vi aldri hadde snakket om før.Bussen stoppet vi skulle fylle bensin for så å kjøre videre,men Ryan kom ikke ut av tourbussen.Jeg og Justin gikk hånd i hånd til den bussen Ryan var i,men vi angret på at vi gikk inn.Ryan kysset den store heksen."Ryan?"spurte Justin.Ryan snudde seg forskrekket...

Back to gym


Hey Mrs.Bieber!


@justinbieber: Back in the gym  

If justin love me DEL 26


Jeg var nesten ferdig pakket,mens han hadde akkurat begynt."Går det bra eller?"spurte jeg med en litt ertete tone i stemmen."Ja,eller tar jo litt tid dere jenter gjør det jo på 1-2-3"sa han.Da han hadde pakket det meste tenkte vi å se en film,men vi begge vet vi bare kom til å snakke gjennom hele filmen så vi droppet det.Jeg hadde ikke snakket med Anna etter det som skjedde,men jeg lot det være kanskje hun bare trengte litt tid.Vi lå i den store sengen på hotell rommet.Det var godt å bare ligge i armkroken til Justin mens han pjusket sakte i håret.Jeg kjente et lite savn av og til med Venner og Familie,men jeg pleide å holde det inni meg for jeg var sterk nok til det."Savner du Vennene dine eller familien din?"spurte Justin.Jeg var stille for jeg hadde en liten klump i halsen jeg ville heller ikke brase ut i gråt igjen forran Justin.Jeg nikket bare litt til spørrsmålet.Vi begge ble stille en stund."Jeg kjenner jeg savner Jazzy og Jaxon"sa han.Jeg var fortsatt like stille."Jeg savner alle sammen"sa jeg,og ble kjapt stille igjen.Jeg klarte ikke si så mye.Jeg kjente jeg ble søvnig og bare hadde lyst å sove,men jeg presset meg litt til for å være våken."Kommer de snart på besøk"presset jeg fram."Vet ikke"sa Justin.Jeg hørte på stemmen at han savnet de."Du har meg må du huske"sa han."Ja og du har meg Justin"sa jeg."Jeg kommer aldri til å forlate deg du betyr for mye for meg"sa han."Jeg kommer ikke til å forlate deg Justin jeg elsker deg"sa jeg.Øynene lukket seg sakte jeg kjente jeg kom i en annen verden som kaltes drømmeland.Jeg så meg og Justin i fremtiden.Stort hus,tre barn og begge var glade,men jeg så også Selena vandre rundt alene.Jeg likte drømmen for både jeg og Justin var lykkelig.

Neste morgen ringte mobilen min. God morgen på tide å våkne! sto det mens den vibrerte.Jeg skrudde den av og snudde meg igjen."Er det ikke på tide å våkne?"spurte Justin."Nei jeg vil sove mer"sa jeg og bare gnidde hode langt inn i den myke puten.Justin laget snorke lyder bare for å plage meg.Jeg tok opp puten og slo den litt i han som tegn at han skulle slutte,men han begynte bare å le.Jeg måtte le litt selv også.Jeg satte meg opp i sengen,men kastet meg fort ned igjen.Justin gjorde alt for å få meg opp ikke at han heller hadde stått opp,men for å plage meg.Han var ikke akkurat en morgenfugl til menneske så hevn får han en dag.Jeg sto opp gikk som vanlig på bade.Jeg prøvde være litt rask siden vi skulle dra så jeg satt opp håret i en hestehale,kledde på meg og tok på en dæsj mascara.Jeg pusset tennene og masjerte sakte ut av badet.Justin lå fortsat i sengen jeg måtte le av han.Jeg gikk til sengen og hoppet i den for å irritere han tilbake.Jeg satt meg ned."Er det ikke på tide å stå opp"sa jeg med en ertende stemme."Jo,men ville du skulle stå opp først så jeg fikk sove lengre"sa han og flirte."Du altså"sa jeg og dyttet han litt."Hvor er egentlig Ryan?"spurte jeg.Justin så ut som et spørrsmålstegn...

Justin snakker om Selena (VIDEO)


Hey Mrs.Bieber!

 

Møter fans


Hey Mrs.Bieber!

Her møter Justin fans!

Sleepy


Hey Mrs.Bieber!

Nytt bilde av Justin,Jazzy og Jaxon!

@justinbieber: My lil bro and sis seeepinn

If justin love me DEL 26


Bombet med hat brev etter jeg og Justin sang i lag.Jeg ville ikke vise Justin det,men ærlighet varer lengst "Justin? sikker på de likte det?"spurte jeg."Ja jeg får bare god kritikk"sa han og smilte til meg"Men hvordan det?"spurte han."Nei eller jeg har ikke fått så mange fine mail/brev"sa jeg.Justin røyste seg "få se"sa han og tok macen.Jeg fulgte med på det han gjorde,Han slettet brevene "Det kommer alltid til å være noen haters,men husk ikke la de ta knekken på deg"sa han.Jeg nikket jeg gikk bort til Justin sin mac for å se hva de hadde skrevet til han.Det var egentlig meste parten lovers som jeg kalte det.Jeg hadde fått masse haters "Se her *DN*"sa han og vinket at jeg måtte komme.Jeg gikk bort."Se her er alle de som syntes vi var flink"sa han.Jeg så på alt som sto I love you JB can you ann *DN* sing together on all the concert? Jeg måtte le av alle de søte beskjedene. *DN* has a big voice you and Justin look cute together! <3 Justin så nedover på resten av beskjedene."Så hva sir du blir du med å ha duett med meg?"spurte han.Jeg hadde kjempe lyst å stå med han på scenen."Så klart babe"sa jeg.Han kysset meg.Jeg var bare så glad for å ha han uansett om det var veldig tøft for begge to.

Når vi hadde sittet en stund med vær sin mac ble vi begge litt sultne.Vi bestilte roomservice "Stakkars de som jobber her"sa jeg å begynte å le "Hvorfor det?"spurte Justin med en latter."Vi bestiller mye på roomservice"sa jeg."Jaa,vi gjør vell det"sa han.Da vi hadde fått maten ble det stille rundt bordet begge var så sulten etter en lang dag.Vi begge var ferdige å spise fikk begge litt mer energi."Vet du hva klokken er?"spurte jeg Justin."Neeei"sa han å så seg rundt.Vi sto begge å så rundt i rommet."Kanskje vi kan begynne å pakke sånn smått"sa jeg."Ja,men jeg mæ innrømme jeg hater å pakke"sa Justin.Jeg måtte le ingen av oss likte å rydde eller pakke,men begge hviste vi måtte gjøre det.Jeg hentet en bag og fant det jeg skulle ha på meg neste dag.Så pakket jeg ned klærne jeg ikke brukte.Justin gikk rundt litt subbete jeg måtte le av han for han var litt rar der han gikk rundt i det store rommet...

Photoshoot


Hey Mrs.Bieber!

Flere bilder fra en ny photoshoot!

If justin love me DEL 25


Sang og danset til den rolige sangen.Vi gjorde akkurat som på øvingen.Jeg så utover arenaen masse blinkende lys fra mobiler og kamera.Det var en fantastisk opplevelse.Jeg holdt Justin i hånden han førte meg dit jeg skulle på scenen så jeg gjorde som han gjorde.Da sangen var over skulle jeg til å gå av,men Justin holdt fortsatt hånden min han sluttet sangen med et kyss,Da alle beliebers hylte enda mer."Gå å gjør deg klar til neste sang,babe"sa han i øret mitt.Jeg nikket og sprang av scenen.Jeg gikk til bakrommet for å sjekke mobilen min.Det var masse bilder av meg og Justin allerede fra vi var på scenen jeg rakk ikke se mer på det før jeg gikk tilbake for å se alaylm, det var den kuleste sangen! Han danset og sang.Da believe skulle komme sprang han til siden for å få meg med.Jeg tok igjen hånden hans og ble med på scenen.Jeg var redd for å få haters av dette,men Justin hjalp meg gjennom det.Vi begge satt oss på basstolen han med gitar og jeg med mikrofon.Jeg så Justin så på meg jeg smilte til han og var kjempe glad.Alle viftet med hendene å hylte.Da sangen var over var det på tide med OLLG,men noen i crewet hadde hentet henne.Jeg gikk for å hilse på henne "Hei,er du OLLG?"spurte jeg."OMB,er du Justin sin kjæreste?"sa hun forvirret."Ja jeg er det"sa jeg og smilte til henne."Kan jeg ta et bilde med deg?"spurte hun."Ja,selvfølgelig"sa jeg.Vi tok et bilde,hun var tårevåt i øynene.Da kom danserne å hentet jenta.Justin satt med henne i stolen å sang til henne.Jeg syntes det er fantastisk at en belieber får være OLLG.Det var sånn jeg og Justin traff hverandre.

Da konserten var over kom en sliten og trøtt Justin."Sliten?"spurte jeg."Jaaa,gjett om"sa han med en litt hes stemme.Jeg gidde han en klem han var veldig svett,men helo det er Justin.Han gikk i garderoben jeg hørte dusjen gikk.Jeg pakket tingene jeg hadde med meg til arenaen.Da han var ferdig dro vi tilbake til hotellet.Justin skulle ha fri i noen dager så han ikke slet seg helt ut.Jeg kjenner jeg gleder meg til det."Gikk det bra alt sammen?"spurte jeg."Ja,og mye bedre når du hva med"sa han og lyste opp."Syntes du det?"sa jeg."Ja,publikum elsket det!"sa han.Jeg fniste litt."Kanskje vi kan lage et album sammen?"spurte han."Justin er jeg virkelig så god?"spurte jeg forskrekket."Ja,hvorfor tror du jeg vil ha deg på scenen`?"sa han."Du er no søt"sa jeg og holdt hånden hans.Da vi var fremme ved hotellet logget Justin inn på youtube."*DN* videoene fra jeg og du sang er på youtube"sa han."Er de?"sa jeg."Ja de har flere tusen treff allerede"sa han."SHIT,det har bare gått en time siden det der er lagt ut"sa jeg å gapte til pcn."publikum elsker det"sa han og kysset meg på pannen.Jeg gikk å satte meg ned med min egen mac.Jeg skrudde den på,men da jeg kom på var jeg...

photoshoot


Hey Mrs.Bieber

Har vist noen av bildene,men her kommer flere!

EXCLUSIVE: Outtakes from Justin&#8217;s photoshoot with the Daily Mail. View ALL 40+ outtakes at Bieber-Pictures!

Kilde:bieber-news

M & G PITTSBURGH,PA


Hey Mrs.Bieber!

alaylm Pittsburgh,PA


Sannheten...


Tatt fra Topp.no

 

22. Nov 2012 kl 09:40

Sannheten kommer alltid for en dag!

Endelig har vi fått nyss på HVORFOR Selena stormet ut av den 
japanske restauranten
 Yamato i Encino, Los Angeles. Det gikk lenge 
rykter om at Selenas avgjørelse om å forlate restauranten, 
skyldes en heftig krangel mellom henne og Justin. Men en kilde 
har følgende å si til Radaronline om episoden:

- Det var aldri noe krangel. Selena var bare veldig flau over all oppmerksomheten
hun og Justin fikk på restauranten. Hun ble så lei seg når hun så at alle rundt dem
tok opp mobilene sine idet de fikk øye på det populære paret. Hun var veldig
ukomfortabel
, og ville derfor gå fra restauranten umiddelbart. 

- Selena stengte ikke ute Justin
Kilden kunne også oppklare andre rykter som har oppstått den siste tiden.
En paparazzi skal visstnok ha observert Justin utenfor Selenas hus der han strevde for 
å komme inn porten hennes. Ryktet om at Selena hadde stengt Justin ute gikk rundt
hele verden, men nå viser det seg at situasjonen var en helt annen.

-Porten var ødelagt, og derfor klarte de ikke åpne den når Justin sto utenfor.
Dessuten ble Justin så lei av alle paparazziene som omringet bilen hans at han
valgte å stikke av og komme tilbake til Selenas hus på et senere tidspunkt. 


Derfor kom ikke Selena på AMAs
Kilden har også følgende å si om hvorfor Selena ikke var Justins 
date på American Music Awards:

- Selena følte seg dårlig, og visste at alle ville stille henne spørsmål om Justin. 
Hun ville at all fokuset skulle være på hva Justin har prestert i år, og ikke på
forholdet deres. Derfor valgte hun å ikke dra på selve showet, men dukket 
heller opp senere på kvelden

 

Ensom og forlatt


Hey Mrs.Bieber

Først vil jeg si at dette er fra VG det er ikke jeg som har skrevet det!

- Jeg har egentlig ikke mange venner. Egentlig har jeg bare kanskje tre nære venner, som jeg får fløyet inn eller som jeg ringer til og snakker med. Det er faktisk sannheten, betror verdens største tenåringsidol i et intervju med Oprah Winfrey, som sendes på TV i USA søndag.

De mange millioner menneskene som følger Bieber på Twitter, får stort sett inntrykk av at livet leker for 18-åringen. De nærmere fire millioner tilhengerne påbildetjenesten Instagram får et mer intimt innblikk i stjernens hverdag - i form av hyppige, personlige bildeposter, ofte med ansiktsuttrykk av en tilsynelatende svært sliten pophelt.

Bieber forklarer til Oprah at han er «bare et menneske», og at livet langt fra er en dans på roser hele tiden - den enorme berømmelsen til tross.

Oprah Winfrey spør 18-åringen om han fortsatt er fast innstilt på å være gift innen han fyller 25.

- Jeg tror det, ja, svarer han.

- Tenk om igjen, er rådet fra talkshow-dronningen, som sier at det er «altfor ungt». Og hun får gehør:

- Du er Oprah, og når du sier at jeg ikke bør gifte meg som 25-åring, så bør jeg antagelig høre på deg, sier en smilende Bieber og legger til at «Vi får se når vi er der». Han forteller at han også ønsker seg «en håndfull mengde med barn».


die in your arms


Hey Mrs.Bieber!

Her opptrer han med "die in your arms"

#Believe

 

VIDEO SMAKEBIT AV INTERVJU MED OPRAH


Hey Mrs.Bieber!

Smakebit av intervju!

 

 

Bieberfacts


Hey Mrs.Bieber!

Her er noen bieberfact! hope you like someone ;)

Mere?

Justin...<3


Hey Mrs.Bieber!

Har vært dårlig med oppdatering,men jeg har jo fritid med venner,dans og familie så det har ikke vært tid til så mye blogging.Skal prøve å skjerpe meg! men har jo mye å gjøre tillegg til skolen.


@justinbieber: Bieber

Photoshoot


Hey Mrs.Bieber

Photoshoot bildene lånt fra bieber-news

Exclusive preview of Justin&#8217;s newest photoshoot

hits