Twitter/Facebook

Tweet fra Justin til Beliebers!


Just teens


Hey Mrs.Bieber

(IKKE JUSTIN)

Jeg har laget en facebook side som heter Just teens.Siden jeg har fantastiske lesere lurte jeg på om dere kunne like siden? <3 Takker alle på forhånd som liker innlegget!

https://www.facebook.com/pages/Just-teens/407555732653851?ref=hl

 
  
Just for beliebers!


Hey Mrs.Bieber!

Jeg som blogger har en facebook side bare for beliebers! Jeg legger ut imagine,outfit og redigerte bilder! (som jeg har laget) Du kan kontakte meg via facebook siden også! Hope you LIKE it!

https://www.facebook.com/pages/Biebsers/305526426227714?ref=hl

Linken til facebook siden,kan du trykke liker?

             
            

           
     

LIK FACEBOOK SIDEN OG FÅ GRATIS REKLAME FOR BLOGGEN!


Hey Mrs.Bieber!

Kunne du trykke på "LIKER" knappen på siden min biebsers? Jeg deler bilder,outfits og mye mer! <3 Jeg trenger hjelp å få mange til å like den.Og en av de som liker kommer jeg til å reklamere bloggen som takk! det kommer da litt om bloggen og noen bilder! Nesten som en KONKURRANSE! Da må du bare like siden og kommentere om du vil bli reklamert.Tenker jeg tar tre forskjellige.Det vil si at en uke kommer jeg til å reklamere for en blogg og neste uke en annen osv...
Han vokser så fort!


Hey Mrs.Bieber!

Dette bildet fant jeg på en Justin facebook side! her ser du godt hvordan han har forandret seg på 3 år! både stemme og utseende<3

-Biebsers<3

3 år


3 years #MYWORLD

Oppa bieber style


Hey Mrs.Bieber!

Har du tatt en Bieber style?

Enda et bevis på at han er singel!


Hey Mrs.Bieber

De fleste vet om bruddet til Justin og Selena,men vi alle er ikke like sikker først bryllup,krangling,bryllup osv...Nå er usikkerheten veldig stor! men da Justin spurte om moren ville være daten hannes og ingen vil kommentere bruddet så regner vi med det er over.Jelena var kjempe fine sammen,men nå har alle jenter en mulighet til å sjarmere kjekkasen ekstra mye!

 

Søtt?

-Biebsers<3

Topper listene come on


Hey Mrs.Bieber!

Hjelp Justin å komme på toppen!

 

 

 

 

and i see  is #15 on ITUNES and  is #20 on ITUNES...let's bieberblast them into the TOP TEN! thanks

i am 18 but...


Hey Mrs.Bieber!

im 18...but i cant vote...im Canadian.

 

 

-Biebsers<3

Twitter fansen


Hey Mrs.Bieber!

Har du lyst å snakkke med Justin? lag deg Twitter! Justin twitter veldig ofte til fansen.At de er fantastisk og mye mer...Så hvis du skriver noen ganger til han kan det være du får han til følger å da kan du sende han privat meldiner<3
Hva han skrev på twitteren


Hey Mrs.Bieber!

Hørte du om alt som skulle skje i USA? Justin tweetet om det!

everyone dealing with the hurricane up north be safe

 

 

 

 

 
Konkurranse Linkinger!


Hey Mrs.Bieber!

Tenkte å ha en konkurranse der jeg linker 3-6 bloggere! det du må gjøre for å være med er å like en facebook side<3 "Justin bieber is my hero" og enda større sjanse om du deler innlegget eller siden! Jeg kommer til å lese bloggene å se hvem som fortjener linkinger! Dette bli gøy kjapp deg å lik siden så kommer linkingene kanskje til uken?

-Biebsers

https://www.facebook.com/pages/Justin-bieber-is-my-hero/125656584253821

Twitter


Hey Mrs.Bieber!

Har du twitter? det har jeg.Det er bare å følge meg altså navnet står lenger nede i innlegget.Justin sjarmerer alltid på twitter med morsomme,triste og romantiske tweets! jeg twitter omtrent vær dag til han.I håp om at han skal se meg! Jeg twitter mange andre også,men det står mest i Justin bieber<3 her er den siste tweetsen til fansen:

i love all of u. they cant stop us. they cant break us. been US from day 1. love u

  

-Biebsers<3

Jeg heter : @ingridkristanse mit fulle navn:ingridkristiansen


hits